Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack (3) Thread Tools
Old 02-03-2005, 15:09   #81 (permalink)
Registered User

Crociffixio's Avatar

WoW Characters
lucifer iti doresc niste ochelari mai buni...

Am spus ca atac indiferent de lvl doar daca stiu ca pot sa-l bat - nu atac in teamuri...adik hoarda in party.

a doua faza e cam ceea ce am spus sus...in fine...ia-o cum vrei tu.

Crociffixio is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2005, 15:18   #82 (permalink)
Registered User

Umbra's Avatar

Quote:
Originally Posted by EvilGod
Umbra banuiesc ca stii ca magul poate sa dea blink din cheapshot
de-aia i-am spus sa apese Sprint inainte sa dea opening move-ul... mai mult de atat va trebui sa se prinda shi singur ^^

Umbra is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2005, 15:43   #83 (permalink)
Registered User

EvilGod's Avatar

WoW Characters
prefer sa deschid cu ambush si sa folosesc sprint cand dau gouge (fara improved) sa ies din range-ul lui sa pot da restealth
cu sealfate potzi avea 4 cp pe el, un ss si deja cb evis fara ca el sa-shi dea seama ce s-a intamplat.
asta daca e random encouter, in dueluri nu prea merge ca e pregatit.

EvilGod is offline    Send Message via Google Talk to EvilGod Reply With Quote
Old 02-03-2005, 15:48   #84 (permalink)
Registered User

Umbra's Avatar

Quote:
Originally Posted by WingGodess
apropo umbra posteaza si tu mai multe chestii..si in special ce folosesti pt un pvp si de ce...skills nu items
thnx
am ajuns abia la lvl 50 cu rogu shi acu nu mai joc cu el deci daca vorbesc, vorbesc din aceasta perspectiva, daca te intereseaza opinia exacta a unui lvl 60 eu nu pot sa ti-o dau :unhappy:

Intrucat personajul meu era facut pentru lvl-up mostly mergeam mai tot timpul cu sabie in Main (ultima era Thrash Blade, deshi multa vreme am jucat cu Phantom Blade, o sabie exceptzionala), dagger in Off (Satyr's Lash ultimul) shi cu CS/SS/SS/SS/Evis (sau KS). Foloseam foarte des Riposte (in mini grupul meu de 3 oameni mai aveam un NE priest shi un druid specializat pe Cat asha ca eu eram tancu, iar dezarmarea se pare ca aduce groaznic de mult aggro ceea ce era bine pt grup) si bineintzeles Blade Flurry, un skill exceptzional de care nu shtiu daca ash putea sa ma despart vreodata cu un rogue (chiar daca cere 21 de puncte in Combat), mi-a salvat vizta in nenumarate randuri. Nu shtiu exact cum functzioneaza dar nu de putzine ori m-am trezit ca mobu din spatele meu da ortu popii inainte sa il omor pe cel pe care il loveam de fapt in fatza.

Inca o data, e doar metoda cu care am jucat eu, shi recunosc ca poate parea liniara (CS/SS la greu arata ca shi cum ar fi, nu?) dar va asigur ca nu este. Cine spune ca este sau ca un Combat rogue este plictisitor pentru ca nu face decat sa apese 2 butoane, ori nu a jucat suficient ori e un fanatic Subtelty/Daggers prost informat. In orice caz, nu e absoluta, eu am incercat shi As/Sub shi mi s-a parut foarte fun shi aproape la fel de eficient, doar ca dupa o perioada a inceput sa ma agaseze dependentza de stealth/Thistle Tee/Vanish shi aproape ca muream de draci cand aruncam cate un miss in Ambush (BS nu am folosit mai deloc, ma enerveaza skillul ala, imi da o gaura mare in energie pentru un damage ushor mai mare... o fi adevarat ca acel "ushor" conteaza cateodata dar nu vreau sa-mi petrec intreaga zi cautand cloth-wearers pe harta ca sa imi justific uzantza unui skill, altfel chiar inutil in cazul unor melee classes). Am revenit la Combat/As shi imediat mi-am dat seama ce mult mi se potriveshte...

Old 02-03-2005, 16:06   #85 (permalink)
Registered User

Umbra's Avatar

Quote:
Originally Posted by EvilGod
prefer sa deschid cu ambush si sa folosesc sprint cand dau gouge (fara improved) sa ies din range-ul lui sa pot da restealth
cu sealfate potzi avea 4 cp pe el, un ss si deja cb evis fara ca el sa-shi dea seama ce s-a intamplat.
asta daca e random encouter, in dueluri nu prea merge ca e pregatit.
sfatul meu cu Distract se referea mainly la dueluri... in random enc. sunt 100 de altzi factori shi trebuie doar sa shtii sa itzi fructifici avantajele. Shi btw, daca magu e om are Detect shi tactica ta s-a dus naibii ca el are 41 de yarzi de Fireball.

In plus ce spui tu presupune ca el este inca langa tine shi cu fatza ca sa potzi sa dai gouge-ul respectiv... cred ca erau nishte magi tare proshti aia care se puneau frumos cu fatza la tine sa ashtepte un Gauge dupa ce le trosneai juma de viatza cu Ambush... singura modalitate buna pe care am vazut-o la folositul Ambushului este Steathed - ColdBlood - Prem - Ambush - (optional^^)BS - Evis - Dead cloth wearer. Daca tu dai Ambush cu criticala shi apuci sa ajungi in fatza lui ca sa dai Gouge ala merita sa moara shi de la 3 SS... dar e posibil, daca totul se intampla repede vad mergand shi metoda asta.

Tactica mea se referea strict la uzul de CS in cazul magului: Stealthed - Sprint - CS/SS (s-ar putea sa nu fie timp de un SS dar de obicei este) - (mage Blink) - fuga dupa mag ca am Sprint - (mage Frost Nova) - Vanish - fuga dupa mag ca avem Sprint - CS - ce_vrei_tu - Evis - Dead mage.

Old 02-03-2005, 16:41   #86 (permalink)
Registered User

Crociffixio's Avatar

WoW Characters
Umbra ai uitat de poly se duce naiba sprintu ala cu poly...ce am vazut eu...CS - blink - run dupa el - Frost Nova - Vanish - Run - Poly...ti-o cam iei...are 3 skilluri cum sa te opreasca sa te duci la el...timp in care ii revine cooldown la una dupa ce le-a terminat pe toate...eu am dat numai peste magi prosti deci nu pot sa ma pronunt...dar se poate si fara spamu de SS...la lvl 60 ma duc pe daggere, eu avand momentan doar dagger pentru ambush/bs...daggerele rup la final...si rogue vs. rogue ( nu conteaza ce arme ) primul care are openner ala castiga.

Cat despre profesie...cel mai bine ar fi un inginer/blacksmith - Net-O-Matic ( parca asa ii spune ) si Trinketul de la Blacksmith pentru imunitate la fear pentru warlocks si priest.

Cel mai bine e sa prinzi magu cu un Cripling Poison...inainte sa intre in toata tevatura de root si stunuri - poate si cu un Mind...oricum astea sunt cele doua care sunt impotriva casterilor...pana da el cu fireballu ala deja e mort...

Crociffixio is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2005, 16:47   #87 (permalink)
Registered User

EvilGod's Avatar

WoW Characters
umbra itzi recomand sa downloadezi filmul pe care l-am postat pe pagina trecuta (naked.zip)
filmul ala m-a facut pe mine sa-mi fac un rogue.

Old 02-03-2005, 17:17   #88 (permalink)
Registered User

Umbra's Avatar

Crociffixio nu am uitat de nimic... poly nu se mai da pentru ca nu e timp... repet de aceea se da Sprint inainte sa ieshi din Stealth... daca te batzi cu un mag mai mult de 15 secunde inseamna ca ai pierdut oricum. La frost Nova ala te ashteptzi shi ai Sprint in continuare, Vanish e instant, cu Sprint activat chiar shi fara Camo mergi mai repede ca el cat eshti vanished. Nu vad de ce ar avea timp sa mai dea un Poly cata vreme tu eshti langa el in mai putzin de o secunda cu un nou CS (Amb nu mai merge ca are mana shield acu sau ar trebui sa aiba). De crippling poison spuneam mai devreme, era de presupus ca se afla deja pe daggeru din offhand

Cu lvl 60 sunt de acord cu buildul de daggers, am shi spus-o pe undeva pe la mijlocul threadului. Am raspuns doar din propria experientza de lvl 50, mai sus las pe altzii care au ajuns acolo.

Old 26-03-2005, 10:38   #89 (permalink)
Registered User

carcotasul's Avatar

Va rog sa-mi aratati si mie niste build-uri de macro, fiindca sunt curios cum va-ti facut voi!

carcotasul is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2005, 21:07   #90 (permalink)
a1
Registered User

Posibil spoiler!

Intrebare de noob:
Cum se poate invata Poisons?

a1 is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2005, 23:24   #91 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

la trainer . hmm vezi in ogrimar la rogue trainer :P nu ai cum sa nu gasesti

eBE is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2005, 09:33   #92 (permalink)
Registered User

@a1 : trebuie sa faci questurile specifice pentru rogue ca sa iti dea voie sa inveti Poisons

blaknova is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2005, 09:44   #93 (permalink)
Registered User

carcotasul's Avatar

Quote:
Originally Posted by a1
Intrebare de noob:
Cum se poate invata Poisons?
Nu stiu ce lvl esti tu dar sa stii ca d'abia la lvl 20 poti face un quest ce-ti permite sa inveti Poisons.

carcotasul is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2005, 11:44   #94 (permalink)
a1
Registered User

Multumesc celor care mi-au raspuns, dar ma simt obligat sa dau detalii,imi pare rau ca am fost prea concis.
Sunt level 20 NE rogue si am observat (in Darnassus) ca pt a invata skill-ul Crippled Poisons am nevoie de level 20 si Poisons (1). Ceea ce as dori sa aflu este daca exista un quest specific pt a invata Poisons (si daca da as dori, daca nu cer prea mult, sa-mi spuneti unde il pot capata) sau daca trebuie sa fac quest-ul specific rogue de a ma duce in Ironforge.
Multumesc.

Old 01-04-2005, 17:05   #95 (permalink)
Registered User

Cauta questuri pt rogue pe thottbot.com.
Te-as ajuta dar nu stiu care sunt questurile poison pe alliance, joc horde.

blaknova is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2005, 22:33   #96 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

pentru a1

Quote:
Rogue poisons is achieved through a quest that begins at level 20. For alliance characters it starts in Stormwind Barracks upstairs. You must first talk to an operative near a Keep in Westfall near Duskwood. Next you will have to steal a key from one of the guards (pickpocket) outside, then make your way upstairs where there is a level 26 elite guarding a box. This quest is best done at level 24-25. Using sap you can easily dispatch the elite boss and open the box with the key you looted outside.

Quote:
HORDE side
To get Poison skill you have to do a series of quests that start with Shenthul (Troll) at the Rogue Trainer tent in Cleft of Shadow (Orgrimmar)

First Quest: Salute (Starts from Shenthul - Ends with Shenthul right then and there after you target him and type /salute enough times)
NOTE: if you have this quest and /salute isn't working after like 10 times. abandon that quest, get it again and try it out right then and there. (that's what worked for me as of 12/19/04)

Second Quest: Zando'zan (Lvl 16 - Starts with Shenthul - Ends with Zando'zan) Just have to walk over and talk with Zando'zan - I think he's right there in that tent, if not he's very close in Cleft of Shadows.
NOTE: Zando'zan will give you a quest to go talk to a guy in Ratchet, but I do not think this is necessary to continue the poison skill quest.

Third Quest: Deep Cover (Lvl 20 - Starts with Shenthul - Ends with Taskmaster Fizzule in Barrens (Northern end of Barrens), Fizzule is just North of Sludge Fen) Shenthul will give you a flare gun with 10 charges. When you get close to Sludge Fen Factory you have to shoot off the flare gun twice in the air. This makes Fizzule green to you (normally he's red and will kill you immediately as he's 35 elite mob). Once the flares are done and Fizzule is green you can complete the Deep Cover quest. - (Fizzule give the next quest and a whistle)

Fourth Quest: Mission:Possible but not Probable (Lvl 26 - Starts with Taskmaster Fizzule - Ends with Shenthul) Righ

aditional :

Quote:
If you're not using poisons, then go with the best DPS weapon that you can equip, regardless of weapon type.

If you are using poisons, then you have a better chance of applying them when using a dagger over any other type of weapon. More successful applications skews your total DPS. If you're using Cosmos, then you can collect that data and make your own comparisons.

Lastly, as you level up your talents will also dictate the weapon that you should use. If you specialize in swords on the Combat tree, then obviously you'll want to carry one of those. Same thing goes for a mace specialization (a "stun rogue"). However, if you are exploring the Subtlety tree for things like improved damage and critical hit chances when using Ambush, then you'll want to stick with a dagger due to that skill's dagger requirement.

Bottom line: you can carry whichever weapon combination that you want, just be sure to adjust your playing style and talent point allocation accordingly.

eBE is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2005, 18:16   #97 (permalink)
a1
Registered User

eBe, multumesc frumos! pot sa te intreb si unde le-ai gasit?

Old 05-04-2005, 14:19   #98 (permalink)
Registered User

Wagram's Avatar

Acest druid este un rogue.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot1.jpg
Views:	147
Size:	114.7 KB
ID:	36909   Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot2.jpg
Views:	121
Size:	110.9 KB
ID:	36910  

Wagram is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2005, 19:09   #99 (permalink)
Registered User

EvilGod's Avatar

WoW Characters
nice pic
ce ma distrez cand vad rogue cu shadowblade/hanzo/julie`s dagger mainhand.
chiar am intalnit un rogue care avea sword main si non-damage offhand (avea o chestie cu stats pe ea).

ding 60 cu rogue-ul : http://www.computergames.ro/forum/at...chmentid=36721
http://www.computergames.ro/forum/at...chmentid=36722

primul ubrs raid cu rogue-ul si am luat dal`rend sacred charge. acum alerg dupa offhand.
cu latency-ul meu (250-350 mediu) nu prea merge backstab in pvp. asha ca buildul meu o sa fie o versiune modificata de la 21/8/22 cu sacred charge pentru SS si heartseeker pentru ambush folosind stance sets.

Old 06-04-2005, 10:20   #100 (permalink)
Registered User

Raool's Avatar

Angry Rogue Bugs

Vad din ce in ce mai multe threaduri despre bugurile rogueului si numi place de loc tinand cont ca deh mis rogue duh undead :P
La inceput era vanish ... chiar nu inteleg de ce dupa atata timp nu e fixuit inca...
Dupa am descoperit ca, cateodata openeru numi da nici un combo point aici incluzanduse si ambush si cheap shot, garrotte nu lam folosit inca neffind adeptul duelurilor si mai ales a batailor vs alti rogues; numi place gandul ca cine are openeru are cele mai mare sanse sa castige duelul dupa.
Plus ca daca ai pcte si in Initiative (5 here) o eventuala pierdere a 3 pcte din start este FOOOAARTE dureroasa...mai ales in PvP.
Fiind vb de primu care deschide deja ajung la MoD care surpriza aflu ca si el e buguit, eu am 5 pcte in el :/ . Cica daca 2 rogues stau fata in fata la o distanata anume unu cu MoD 5 pcte altu fara si inainteaza unu spre celalalt treptat, se vad unul pe altul exact in acelasi timp. Ba mai mult in niste duelrui intre de tipul acesta rogueul fara MoD a deschid in 4 dintre cele 5 dueluri. So nici ala nu mere...buuun.
Acuma gasesc printre threaduri pe forumu de WoW unu care zice ca Opportunity e buguit (WTF..si acolo am 5 pcte :/ ) Cica nu mere cum trb si in loc sa dea 20% bonus da numa 8-9% . Would someone wise enough care to explain this to me ?
Sunt de abia lvl 44 pt ca nu am timp sa ma joc in ritmu in care mas juca eu .. plus ca desteptii de best fac asta si mai greu. Se gasesc game cards prin Ro sau nu pana la urma ? Ca in TM sigur nus...couple that with a shitty cc and its byby WoW...anyway rezolv eu zilele astea, cu ocazia asta am avut timp sa imi regandesc buildu sa mai analizez niste filme cu rogues si sa gandesc combos + scanatu de rigoare al forumurilor,lucru pt care nam mai gasit timp (preferam in timpu ala sa joc wow).
Mersi anticipat pt raspuns la oricine ma enlightuie...daca se indura vreunu din EXPERTII forumului. ;P

Raool is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules