![]() |
| | #82 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
prefer sa deschid cu ambush si sa folosesc sprint cand dau gouge (fara improved) sa ies din range-ul lui sa pot da restealth ![]() cu sealfate potzi avea 4 cp pe el, un ss si deja cb evis fara ca el sa-shi dea seama ce s-a intamplat. asta daca e random encouter, in dueluri nu prea merge ca e pregatit.
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Quote:
Intrucat personajul meu era facut pentru lvl-up mostly mergeam mai tot timpul cu sabie in Main (ultima era Thrash Blade, deshi multa vreme am jucat cu Phantom Blade, o sabie exceptzionala), dagger in Off (Satyr's Lash ultimul) shi cu CS/SS/SS/SS/Evis (sau KS). Foloseam foarte des Riposte (in mini grupul meu de 3 oameni mai aveam un NE priest shi un druid specializat pe Cat asha ca eu eram tancu, iar dezarmarea se pare ca aduce groaznic de mult aggro ceea ce era bine pt grup) si bineintzeles Blade Flurry, un skill exceptzional de care nu shtiu daca ash putea sa ma despart vreodata cu un rogue (chiar daca cere 21 de puncte in Combat), mi-a salvat vizta in nenumarate randuri. Nu shtiu exact cum functzioneaza dar nu de putzine ori m-am trezit ca mobu din spatele meu da ortu popii inainte sa il omor pe cel pe care il loveam de fapt in fatza. Inca o data, e doar metoda cu care am jucat eu, shi recunosc ca poate parea liniara (CS/SS la greu arata ca shi cum ar fi, nu?) dar va asigur ca nu este. Cine spune ca este sau ca un Combat rogue este plictisitor pentru ca nu face decat sa apese 2 butoane, ori nu a jucat suficient ori e un fanatic Subtelty/Daggers prost informat. In orice caz, nu e absoluta, eu am incercat shi As/Sub shi mi s-a parut foarte fun shi aproape la fel de eficient, doar ca dupa o perioada a inceput sa ma agaseze dependentza de stealth/Thistle Tee/Vanish shi aproape ca muream de draci cand aruncam cate un miss in Ambush (BS nu am folosit mai deloc, ma enerveaza skillul ala, imi da o gaura mare in energie pentru un damage ushor mai mare... o fi adevarat ca acel "ushor" conteaza cateodata dar nu vreau sa-mi petrec intreaga zi cautand cloth-wearers pe harta ca sa imi justific uzantza unui skill, altfel chiar inutil in cazul unor melee classes). Am revenit la Combat/As shi imediat mi-am dat seama ce mult mi se potriveshte...
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
In plus ce spui tu presupune ca el este inca langa tine shi cu fatza ca sa potzi sa dai gouge-ul respectiv... cred ca erau nishte magi tare proshti aia care se puneau frumos cu fatza la tine sa ashtepte un Gauge dupa ce le trosneai juma de viatza cu Ambush... singura modalitate buna pe care am vazut-o la folositul Ambushului este Steathed - ColdBlood - Prem - Ambush - (optional^^)BS - Evis - Dead cloth wearer. Daca tu dai Ambush cu criticala shi apuci sa ajungi in fatza lui ca sa dai Gouge ala merita sa moara shi de la 3 SS... dar e posibil, daca totul se intampla repede vad mergand shi metoda asta. Tactica mea se referea strict la uzul de CS in cazul magului: Stealthed - Sprint - CS/SS (s-ar putea sa nu fie timp de un SS dar de obicei este) - (mage Blink) - fuga dupa mag ca am Sprint - (mage Frost Nova) - Vanish - fuga dupa mag ca avem Sprint - CS - ce_vrei_tu - Evis - Dead mage.
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Umbra ai uitat de poly se duce naiba sprintu ala cu poly...ce am vazut eu...CS - blink - run dupa el - Frost Nova - Vanish - Run - Poly...ti-o cam iei...are 3 skilluri cum sa te opreasca sa te duci la el...timp in care ii revine cooldown la una dupa ce le-a terminat pe toate...eu am dat numai peste magi prosti deci nu pot sa ma pronunt...dar se poate si fara spamu de SS...la lvl 60 ma duc pe daggere, eu avand momentan doar dagger pentru ambush/bs...daggerele rup la final...si rogue vs. rogue ( nu conteaza ce arme ) primul care are openner ala castiga.Cat despre profesie...cel mai bine ar fi un inginer/blacksmith - Net-O-Matic ( parca asa ii spune ) si Trinketul de la Blacksmith pentru imunitate la fear pentru warlocks si priest. Cel mai bine e sa prinzi magu cu un Cripling Poison...inainte sa intre in toata tevatura de root si stunuri - poate si cu un Mind...oricum astea sunt cele doua care sunt impotriva casterilor...pana da el cu fireballu ala deja e mort...
__________________ >Phear the Penguin< | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
Crociffixio nu am uitat de nimic... poly nu se mai da pentru ca nu e timp... repet de aceea se da Sprint inainte sa ieshi din Stealth... daca te batzi cu un mag mai mult de 15 secunde inseamna ca ai pierdut oricum. La frost Nova ala te ashteptzi shi ai Sprint in continuare, Vanish e instant, cu Sprint activat chiar shi fara Camo mergi mai repede ca el cat eshti vanished. Nu vad de ce ar avea timp sa mai dea un Poly cata vreme tu eshti langa el in mai putzin de o secunda cu un nou CS (Amb nu mai merge ca are mana shield acu sau ar trebui sa aiba). De crippling poison spuneam mai devreme, era de presupus ca se afla deja pe daggeru din offhand ![]() Cu lvl 60 sunt de acord cu buildul de daggers, am shi spus-o pe undeva pe la mijlocul threadului. Am raspuns doar din propria experientza de lvl 50, mai sus las pe altzii care au ajuns acolo.
|
| | #94 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucuresti |
Multumesc celor care mi-au raspuns, dar ma simt obligat sa dau detalii,imi pare rau ca am fost prea concis. Sunt level 20 NE rogue si am observat (in Darnassus) ca pt a invata skill-ul Crippled Poisons am nevoie de level 20 si Poisons (1). Ceea ce as dori sa aflu este daca exista un quest specific pt a invata Poisons (si daca da as dori, daca nu cer prea mult, sa-mi spuneti unde il pot capata) sau daca trebuie sa fac quest-ul specific rogue de a ma duce in Ironforge. Multumesc. | ||
|
| | #96 (permalink) | |||
|
pentru a1 Quote:
Quote:
aditional : Quote:
| ||||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
nice pic ![]() ce ma distrez cand vad rogue cu shadowblade/hanzo/julie`s dagger mainhand. chiar am intalnit un rogue care avea sword main si non-damage offhand (avea o chestie cu stats pe ea). ding 60 cu rogue-ul : http://www.computergames.ro/forum/at...chmentid=36721 http://www.computergames.ro/forum/at...chmentid=36722 primul ubrs raid cu rogue-ul si am luat dal`rend sacred charge. acum alerg dupa offhand. cu latency-ul meu (250-350 mediu) nu prea merge backstab in pvp. asha ca buildul meu o sa fie o versiune modificata de la 21/8/22 cu sacred charge pentru SS si heartseeker pentru ambush folosind stance sets.
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Vad din ce in ce mai multe threaduri despre bugurile rogueului si numi place de loc tinand cont ca deh mis rogue duh undead :P La inceput era vanish ... chiar nu inteleg de ce dupa atata timp nu e fixuit inca... Dupa am descoperit ca, cateodata openeru numi da nici un combo point aici incluzanduse si ambush si cheap shot, garrotte nu lam folosit inca neffind adeptul duelurilor si mai ales a batailor vs alti rogues; numi place gandul ca cine are openeru are cele mai mare sanse sa castige duelul dupa. Plus ca daca ai pcte si in Initiative (5 here) o eventuala pierdere a 3 pcte din start este FOOOAARTE dureroasa...mai ales in PvP. Fiind vb de primu care deschide deja ajung la MoD care surpriza aflu ca si el e buguit, eu am 5 pcte in el :/ . Cica daca 2 rogues stau fata in fata la o distanata anume unu cu MoD 5 pcte altu fara si inainteaza unu spre celalalt treptat, se vad unul pe altul exact in acelasi timp. Ba mai mult in niste duelrui intre de tipul acesta rogueul fara MoD a deschid in 4 dintre cele 5 dueluri. So nici ala nu mere...buuun. Acuma gasesc printre threaduri pe forumu de WoW unu care zice ca Opportunity e buguit (WTF..si acolo am 5 pcte :/ ) Cica nu mere cum trb si in loc sa dea 20% bonus da numa 8-9% . Would someone wise enough care to explain this to me ? Sunt de abia lvl 44 pt ca nu am timp sa ma joc in ritmu in care mas juca eu .. plus ca desteptii de best fac asta si mai greu. Se gasesc game cards prin Ro sau nu pana la urma ? Ca in TM sigur nus...couple that with a shitty cc and its byby WoW...anyway rezolv eu zilele astea, cu ocazia asta am avut timp sa imi regandesc buildu sa mai analizez niste filme cu rogues si sa gandesc combos + scanatu de rigoare al forumurilor,lucru pt care nam mai gasit timp (preferam in timpu ala sa joc wow). Mersi anticipat pt raspuns la oricine ma enlightuie...daca se indura vreunu din EXPERTII forumului. ;P | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/100-wow-clase/104817-rogue.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Mutilate Rogue - slow or fast dagger? : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 29-04-2009 13:25 | |
| Rogue in 3.0.2 : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 16-12-2008 01:12 | |
| Looks like I’m not the only one that feels this way… : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 26-11-2008 22:51 | |