![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
da clar... rogue e bagat... atat te bagat incat deabea reusesti sa batiz pe unu 40 tu fiind 60... si asta doar daca prinzi vreo 2-3 criticale lasand sarcasmul la oparte... toate calsele au cate un bug... cea ce nu intzeleg e dece ai deschis un thread nou pt asta... exista threadu dedicat discutziilor pt rogue... ce ar fi daca m-as apuca sa deschis si eu mage bugs... si warlock bugs... eventual si priest bugs ( daca depistez unu ) ca nu se adauga un combo point am mai auzit... dar am niste dubii legate de chestia asta... cat despre vanish... ce nu merge la el?!?... esti sigur ca tu erai in situatzia optima sa dai vanish... sau... nu tzia mers odata si gata incepi sa urli?!? rogue vs rogue... in mare e lafel ca si mag vs mag ( cine da primul poly )... sau warrior vs warrior... etc... daca vrei sa scapi de complexul asta nu ai decat sa itzi iei Deathstriker... dar stai... ca discutzia poate continua si mai mult in absurd... daca si adversarul are cutzitul minune si na belea proceaza de 2 ori?!? sarind peste chestia cu thread'ul... observ ca nici macar nu esti coerent... iar apare discutzia legata de best si cg-uri... exita vreo 5 threaduri legate de asta... chiar e nevoie sa o aduci si aici?!? testul cu stelth mi se pare absurd... si eu te vad de la aceasi distantza ca si rogue daca stai in fatza... dar... daca e vorba de sansa sa te vad cand nu este exact in fatza?!? sfat culinar: wow forums = 0... totzi n00bi guitza acolo... daca te iei dupa iei ajungi la gara... ei gasesc un bug defiecare data cand sunt ciomagitzi... si daca nu e bug se cere nerf, daca vrei sa invetzi sa te batzi fa mai intai 60 dupa care stai in fatza la orgrimmar si dueleaza-te... doar asa o sa invetzi ceva
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. Last edited by Lucifer; 06-04-2005 at 15:45.. | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 |
Intr-adevar sunt buguri la rogue, si la alte clase. Singurele care m-au deranjat pe mine au fost cele legate de vanish si citeva debalansari. Sunt multi prosti care zic ca "X nu merge", "Y nu merge"... de fapt multi chiar nu au nici o idee cum sa le foloseasca. Intreb un rogue mai mare ca mine ca de ce nu foloseste sap, cica nu l-a invatat si mai e si pe build de assas :P. Sau ma felicita unu "Nice use of distract, i never figured out how to use it", ambii lev mai mare ca mine. Adevaru e ca toti noobi joaca rogue, cind nu le place ca nu pot sa bata orice clasa pe orice build ar avea ei cer imbunatatiri la rogue si nerf la clasa alalta. | ||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
Mda puteam sa jur ca o sa se gaseasca unu dintre desteptii forumului sa ma ia peste picior. Lucifer tu clar habar nai despre ce vb aici ... vanish chiar e buguit ... se duce fara sa ai nici un efect pe tine sau fara sa te loveasca cineva. MoD-u e buguit de cand cu versiunea 1.3.0 inainte nu se intampla asta si oricat de noobi is aia nu cred ca poti sa gresesti la fazele astea face to face inching forward nu e normal ca un rogue cu 5 pcte in MoD si unu fara ele sa se vada unu pe altu la aceeasi distanta. Si bugul cu combo pointsurile lam depistat eu personal de mai multe ori, nam citit pe niciunde si am intrebat un rogue mai mare din ghilda si mia confirmat. Mie personal mi sa intamplat numai la ambush (pt ca pve il folosesc la greu si cum ma grabesc sa fac 60 nu prea fac pvp, o sa am timp pt aia la lvl 60) dar el zicea ca si la cheapshot se intampla. Si da intradevar toti noobi au rogue sau palad recunosc, however asta nu ma face pe mine automat unul, cred ca ma descurc destul de bine si fiind mare fan thief chiar imi place la nebunie (in orice rpg joc thief sau ranger so its in my blood era inevitabil ce clasa o sami aleg). In legatura cu gc am intrebat daca se gasesc in tara ... nik mai mult dar ai preferat sami scrii 5 mii de cuvinte sami explici de ces eu lame in loc sami dai un simplu da sau nu. Incep sa ma satur de forumu asta si asta in special celor ca si tine. ktnxby
| |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
deaia nu mai pot eu de ca o clasa unbalanced si facuta pt. fraguri spatiene... jumpat content and shit are niste baguri stupide... la draqu... stelth + highest dps + dot + 4 stunuri nu ii sunt suficiente pana una alta nu am vazut nici un dev sa zica ca asa e... asa ca itzi transmit clasicul " work as intended " si cu asta rog un moderator sa mute threadu unde ii este locul
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
LOL esti de baza :P mah probabil ca la cat joci stii ce spui .. dar esti si tu om after all . Cum zici tu despre rogue pot spune si eu despre palad ca are 5 mii de heals si shields ca priestu i imba in pvp si altele...asta din ce observ in duelurile din fata ogrimmarului cum zici tu intre astia de la mine din guild de lvl 60. Rogueu i exact ce i zice si numele hot, marlan, sarlatan nici nu speram sa fie altceva daca mai exista si o rasa dark elves in joc eram absorbit 100% asa il las lejer pt o partida de basket sau un iesit la clubbing sau .... multe. Nu mis maniac...inca...:P astept sa vad ceo sa sentample la lvl 60 and beyond. O si de abia astept bg and honor weeeeeeee
| |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Confirm Rogue bug cu stealth avand in MoD 5 puncte. Cat despre CS - pe undeva Blizzard a spus ca nu este 100% chance ca iei 2 CP. Nu m-am uitat ingame, dar ei au spus ca vor corecta descrierea skillului. Lucifer : Daca omul doreste Rogue - joaca Rogue...Stiu ca sunt multi n00bi care joaca doar ca au vazut niste filme in care cativa isi prezentau DOAR succesele. Multi dupa US forums si asa mai departe. Sa nu mai vb de Shaman? E la fel de jucat ca si Paladin. Sa mai vb de UD? Pe EU este plin de ei si asta din cauza WoTF. Zici ca este de fapt World Of Undead.
__________________ >Phear the Penguin< | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Nush unde am citit ca Blizz o sa buffuiasca celelalte racial traits sa fie cat de cat comparabile cu wotf. Interesant ca nau ales calea obisnuita:nerf nerf nerf. Cat despre postu lui alexb interesant punct de vedere daca sar dovedi fara dubii chestia asta ar fi o rascoala pe servere toti roguesii cred car gankuii non stop pana cand blizz ar fixui vanishu Filmele de pe forums din cate is doar 2 tipi mau impresionat pana acum si si la aia le gasesc scapari ei sunt Zod si Stuck.
| |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
lucifer o iei razna de tot. poate mi-a scapat mie, dar joci cu un rogue ? vanish e buguit : You gain Stealth You gain Vanish Stealth fades from you Vanish fades from you mi s-a intamplat asta de multe ori. la fel cu opening moves (ambush / cs) si nu e vorba ca da doar 1 cp in loc de 2 sau 2 in loc de 3, nu da deloc ! alexb daca vanish = working as intended atunci macar sa modifice si sa zica "has a CHANCE to enter improved stealth, etc". cu mod o sa fac niste teste curand. e destul de dureros cand platesti 35 g / respec dar pana la urma cred ca merita daca se dovedeste ca e buguit si castig 5 talent points care se pot duce in alta parte.
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| http://www.wow-europe.com/shared/wow...en/ssarmor.jpg vai ce miar place ceva echipament ce sa scada energy consumption la ceva abilitate ![]() Si acuma vad la orizont hero classes ? stie cineva ceva ca suna yummy | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
(Using a Barman Shanker with 2.0 weapon speed and between 500 and 800 attack power) Ambush without the Lethality bonus and attack power bug fix (patch 1.4.0) causes between 4-12% more damage than - - - * Ambush with the Lethality bonus and attack power bug (patch 1.3.1). Backstab (patch 1.4.0) causes between 9-13% more damage than Backstab (1.3.1). sweeeet | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Raool eu zic mai bine sa incepi trainingu sa stii sa dai BS inainte sa salivezi dupa noile dmg. Cu 1.4.0 se vor duce multi pustani care dadeau numai SS SS SS Eviscerate, ceea ce este bine. Prevad o scadere de populatia in randul rogue.
|
| | #114 (permalink) | ||
|
lol gtfo mis dagger rogue panan sange...always have always will...nam nevoie de nici un training ca de la lvl 1 tot asa joc. ce sa faci prea mult thief combinat cu rpg...ma refer real rpgs ... chiar , alt lucru cel regret : ca nu miam denumit eroul Garret :P PS chiar urasc ideea de combat rogue si cand vad unii cu sabie in mh zic HA n00b! si plec :P sunt perfect constient ca e o alegere foarte buna dar it just doesnt suit me ... | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | Quote:
| ||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Cei care cred ca e mai bine dagger dagger sa faca urmatorul experiment. Cautati o arma cu speed cat mai mare (2.70, 2.80) si puneti in main hand. Luati arma cu viteza cat mai mica (1.30,1.40) si puneti in offhand. Puneti instant poison pe amandoua si mergeti si mergeti intr-o instanta. Veti constata (daca urmariti cate poisonuri raman pe cele doua arme) ca loviti la fel de des cu offhandu cat si cu main hand. E mult mai bine sa ai in main hand o arma cu dmg cat mai mare (nu dps) avand in vedere ca loviturile speciale nu tin cont de viteza armei ci sunt instant.
__________________ What? | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Nutz ever heard of BS in instante? Este mai greu dar asa nu iei aggro ca un SS spammer care o sa aiba la greu...Iti zic ca am testat si solo daggere si sabii in PvE si daca stii sa joci cu daggere sunt pe departe cele mai bune si kill-rate e mai bun.
|
| | #118 (permalink) | ||
|
nutz ... credema nu ai descoperit everestu .... nici pe departe .. stiu toate chichitele legate de wep speed, poison proc, instant dmg...si am jucat si cu sabii ... acuma chiar am una in oh in lipsa de altceva mai bun. lucrul pt care chiar o sa ma simt un pic noobish e ca in curand o sa am thrash blade si suprprise o sal tin in off hand ... lifeforce dirk in main .... ce sa faci ata ete ca widowmaker sau alt world drop nush cum pun mana pe ele ... si cu patchu 1.4 bs rogues o sa fie si mai viabili ... no sa fie numai o chestie de gust... daca te stii cu daggere O SA FII mai bun ca si noobii cu ss spamming ... u can take my word on that. cat despre celalalt post de mai sus : duuuh normal ca la lvl mic sabie = more dmg pt ca nai talent points so better kill rate ... ma bucur ca la fel ca si tine is jdemii de alti rogues care raman la sabii si ma lasa pe mine care joc cu daggere sa stand out and shine (btw am primit multe complimente pt felul cum joc si pe cand grinduiam stv-ul eram cunoscut chair si de alliance, primeam claps si bows ... am condus vreo 2-3 raiduri peacolo de obicei se incingeau la campu de hunteri din nord) | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/100-wow-clase/104817-rogue.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Mutilate Rogue - slow or fast dagger? : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 29-04-2009 13:25 | |
| Rogue in 3.0.2 : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 16-12-2008 01:12 | |
| Looks like I’m not the only one that feels this way… : Elysium on Cenarius | This thread | Refback | 26-11-2008 22:51 | |