Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 20-01-2005, 07:02   #21 (permalink)
cubocycloid

astroid's Avatar

NERF THE PALADINS !!!!111oneoneoneelfonze

astroid is offline    Reply With Quote
Old 20-01-2005, 09:35   #22 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by astroid
NERF THE PALADINS !!!!111oneoneoneelfonze
Yeah..on topic

Bodu is offline    Send Message via Google Talk to Bodu Reply With Quote
Old 22-01-2005, 19:42   #23 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Se pare ca nu sunt singurul care are o problema cu paladini
http://wowvault.ign.com/?dir=sympoll&dispid=45&vo=45

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2005, 09:35   #24 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Lucifer
Se pare ca nu sunt singurul care are o problema cu paladini
http://wowvault.ign.com/?dir=sympoll&dispid=45&vo=45

Zi-mi si mie clar niste motive pt care paladinii sunt overpowered?

Edit:On Topic
Linken's Boomerang una din metodele de a rezolva problema cu "pull" Really nice

Last edited by Bodu; 23-01-2005 at 09:55..

Old 23-01-2005, 10:36   #25 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

pai hai sa vedem... shild'u... dupa ce ca e instant... ii mai da si imunitate la absolut tot... nici shildu de la preot nu e a sa puternic

Dupa ce ca are shildu ala de kkt mai poarta si plate la 40

Fatza de shaman, care pt. totemuri trebuie sa consume mana defiecare data... paladinul are aure... sa nu se mai chinuie sa casteze

Si pt ca magariile de mai sus nu erau suficente... producatorii s-au gandit sa ii mai dea niste avantaje impotriva unei intregi rase... Sens undead, vede orice undead pe harta, exorcist, 505 to 563 dmg la undeazi instant cu cooldown de 15 secs ( asta la lvl 60, si banuiesc ca din talente e mai smecher ) si cireasea de pe turn undead

Eu imi pun retorica intrebare... nu era mai simplu ca la paladin sa mearga iddqd din start?!?

Old 23-01-2005, 13:43   #26 (permalink)
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

WoW Characters
Plus free mount at level 40.

Argumentul suprem insa este ca pe orice server sunt mai multi paladini decat orice alta clasa Alliance. Pur si simplu faptul ca esti la fel ca toata lumea este ghey, ca sa-l citez pe ilustrul meu antevorbitor.

Andrei [CG] is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2005, 15:21   #27 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Lucifer ...
Undeazii PC sunt considerati humanoids, deci nici unul din skill-urile anti-undead nu merge pe ei (patch.txt - 2004-11-07). Ma abtin de la alte comentarii ...

Divine shield are sens daca iei in considerare faptul ca tu faci damage mult mai mic decat orice clasa in afara de Warrior. Practic in timpul in care el iti da jos 80% din viata tu el nu e nici sub jumatate. Asta este trista realitate. Daca o sa dispara iti garantez eu ca paladinii vor beneficia de un boost substantial la damage (iarasi, nu compar cu warrior-ul ca si acela e in galeata).

Paladinul are o singura aura activa la un moment dat. Poate sa aiba diverse blessing-uri pe alti jucatori dar aceastea sunt timer-e de 5 minute. Cel mai scurt buff din joc ? Seal-urile (pe el si judecate) sunt pe timer-e de 20 de secunde. Come on ... Unde vezi tu ca nu trebuie sa casteze ? Intradevar, nu consuma mana, aceasta fiind rezervata pentru healuri. Totusi este un secondary healer si daca te bagi intr-o instanta cu un singur paladin vei avea un soc cand vei constata cat de repede ajunge OOM.

Free mount la 40 e un NYI (Not Yet Implemented) quest. Am o presimtire ca in momentul in care Blizz o sa-l implementeze nu o sa mai fie atat de "free"

Pe orice server sunt foarte multi paladini lvl mic. Asta pentru ca lumea are impresia ca sunt overpowered (si chiar sunt pana pe la 40). Paladini de lvl mare sunt ceva mai putini, cred ca lumea se plictiseste de ei pana sa ajunga lvl 60.

Practic un paladin nu are nici o sansa vs. un Shadow Priest fara Lay On Hands. Cu sau fara scut. Zero sanse vs. Hunter si zero sanse vs. Shaman (daca respectivul stie meserie). Clasele care mananca bataie de la el macar pot sa fuga. El insa nu fuge nicaieri.

Oricum, este o clasa foarte bidimensionala. Eu pe Europe intentionez sa am ca principal un druid, in speranta ca pana fac lvl ceva mai mare Blizz rezolva problema cat form damage. Si btw, druidul spulbera cam toate clasele in afara shamanului. Talk about overpowering ...

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2005, 15:36   #28 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Mda... adica.. un dmg de 400-500 pe lovitura este mic rau... dupa cum ziceam voua va trebuie iddqd

Despre faza cu detect undead... nu stiam ca e daor pt. npc... my bad

Quote:
Originally Posted by aLeXb
Clasele care mananca bataie de la el macar pot sa fuga. El insa nu fuge nicaieri.
Daca tu nu fugi si preferi sa mori cu demnitate e problema ta... ca daca vrei sa fugi nu vad cine te opreste sa itzi dai aura

Cat despre free mount... sa intzeleg ca acuma trebuie sa datzi 2g pe o vraja... si mai incolo nu o sa ii mai datzi nici pe aia?!?

Last edited by Lucifer; 23-01-2005 at 16:26..

Old 23-01-2005, 16:21   #29 (permalink)

Zircon's Avatar

E cam greu sa scoti 400-500 pe lovitura dar chiar si presupunand ca s-a putea pentru a face asta trebuie sa ajungi langa adversar. Kiting de dimineata pana seara
Intradevar, clasele melee (warrior si rogue) au o problema. Si magii, desi cinstit sa fiu nu am experienta impotriva lor pentru ca nu prea vad. Stiu din proprie experienta ca hunter-ii, shamanii si shadow priests rup paladinul. De druizi doar am auzit ...

Care aura ? Paladinul nu are nici un skill de fugit. Daca te referi la Blessing of Freedom atunci iti spun eu ca nu scapi asa. Divine shield ? Are un cooldown de 5 minute si nu tine suficient pentru a ajunge undeva
Toate celelalte clase au or ceva de alergat mai repede ori un talent care il face pe adversar sa se miste mai incet. Pana acum cred ca am scapat o singura data cu fuga si asta pentru ca ma urmareau doi idioti de hunteri care nu isi cunosteau clasa (ce surpriza, doar era vorba de hunteri )

In privinta free mount-ului, cred ca vor introduce o serie de questuri super-lungi (eventual prin Horde Teritories) si chiar si asa o sa coste macar 20 golds. Think Verigan's Fist la patrat

Old 23-01-2005, 22:43   #30 (permalink)
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

WoW Characters
Da, Verigan's Fist, bine ca mi-ai adus aminte, alt imbalance grav, warrior-ul nu are cum sa produca o arma la fel de tare nici zece nivele mai tarziu, decat daca e twinkat. E adevarat ca in PvP Shadow Priest > Paladin, dar pe de alta parte in PvP Shadow Priest > all. Oricum, daca incerci sa ne convingi ca paladinul nu este imbalanced, esti penibil.

Andrei [CG] is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2005, 02:04   #31 (permalink)

Zircon's Avatar

Incerc sa nu fiu atat de penibil ca altii (*hint*nerf the ones who stomp me*hint*).

Evident ca paladinul este overpowering de-a lungul a cel putin 40 de nivele. O buna parte din vina o poarta si Verigan's Fist. Interesant este ce se intampla dupa ce paladinul nu mai are o arma atat de buna pentru nivelul sau.

Stim cu totii ca warrior e warza. De ce naiba il tot bagati in ecuatie ? Chiar si presupunand ca warrior nu era petarda nu vad de ce un plate wearing almost priest nu l-ar bate. Poate nu la o diferenta atat de absurda dar tot l-ar bate.

Old 10-02-2005, 02:46   #32 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

de pe forum adunate:

Paladins are only good at face-pulling - they have no ranged attacks save for EZ-Thro dynamite and other such things.

Reply

lol face pulling, I find that funny sounding heh.

Old 02-03-2005, 15:15   #33 (permalink)
Registered User

Umbra's Avatar

Palladin

Intrucat acum merg cu paladinu as fi vrut niscaiva sfatrui/opinii despre aceasta clasa. Pe US exista foarte multe posturi care afirma ca de la ultimul patch paladele nu mai da acelasi damage (lower DPS). As vrea oameni care au jucat shi inca joaca pally sa se exprime in legatura cu treaba asta, sunt curios daca la noi exista cazuri (la mine de ex. nu se vede). Rog sa nu postatzi numai ca sa zicetzi "vai, paladinu, ce overpowered, ce free mount, ce heal, ce res etc.", incercatzi sa fitzi constructivi.

Asa ca prima intrebare, eu m-am hotarat sa il fac pe Retribution/Holy pentru ca nu sufar sa nu dau dmg iar un pally care doar sta cu scutu shi bareaza e un pally mort sau un tank foarte prost (no damage=no aggro=no tanking) - voi ce parere avetzi?

Umbra is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2005, 18:00   #34 (permalink)
Nick anterior: urban

The Grinch's Avatar

WoW Characters
Cum vad ca nu ti-a raspuns nimeni am sa incerc eu sa aduc putina lumina asupra paladinului. Joc cu paladinul din beta si cand au dat drumul oficial am inceput tot cu paladinul. Ce trebuie sa tii cont este ca spre deosebire de alte clase, paladinul, ca si shamanul este o clasa hybrida, in cazul lui este un jumatate warrior jumatate priest.
Ca orice clasa hybrida desi face mai multe le face mai prost. Deci din acest punct de vedere e un warrior mai prost decat warrior-ul si un healer mai prost decat priest-ul. Pe de alta parte insa iti da ocazia sa faci si una si alta in acelasi caracter. Un alt lucru pe care l-am observat este ca datorita caracterului hybrid (war/heal) de cele mai multe ori ramane cam ultimul in picioare (caz in care ii poti resurecta pe ceilalti).
In ceea ce priveste party-urile/raid-urile ramane la decizia ta sa alegi ce vrei sa faci (tank/heal). Pentru ca nu are ranged attack anumite persoane or sa-ti zica ca nu e bun de pull/tank (intr-un raid in care nimeni nu vroia sa fie tank m-am oferit sa fac eu pe tank-ul si radeau cand ma duceam dupa mobsi si ii caram spre grup in timp ce ma bateam cu el/ei) insa cu 1h sword+shield, bine echipat cu plat/mall, Retribution Aura activ si Hammer of justice face minuni.
In solo .. prin faptul ca nu poti face pulling fara sa te apropii de mobsi esti putin dezavantajat insa poti folosi tasta V in joc sa-ti arate care e distanta la care mob-ul te "vede" astfel incat sa stii cat sa te apropii fara sa ii aduni pe toti peste tine. In rest combinatia war/heal face minuni .. mai ales daca in talent tree ai Spiritual Focus cu 5 pct.
Eu personal am facut cel mai bine grup cu rogue (pt scout, pulling, sap in caz ca sunt mai multi, etc) eu ramanand sa preiau aggro-ul plus healing-ul.

btw .. daca joci cu Dominus pe Zenedar atunci in mod sigur am facut cel putin un quest impreuna

si apropo de "pally care doar sta cu scutu shi bareaza e un pally mort" asteapta sa iei "Retribution Aura" si mai vb .. la lvl mici eu nici nu mai atac .. dau doar heal din cand in cand si mob-ul moare singurel .. incet e adevarat dar moare

Referitor la Tree point cred ca va trebui intai sa decizi care dintre doua caracteristici vrei sa o dezvolti.

btw.. Paladin Guide

The Grinch is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2005, 18:33   #35 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

unbra.,.. uite aici un thread mai vechi facut pt. discutzii despre paladin... din pacate din cauza thread-amatorilor a ajuns pe la coada... ca de... trebuie sa avem 50 de threaduri de genul "cine joaca pe xxx"... mha rog asta e o alta problema...

Oricum... pally is ghey... stergel... asta e unicu sfat "constructiv"

Edit: Btw... se scrie paladin

Last edited by Lucifer; 02-03-2005 at 18:48..

Old 02-03-2005, 18:57   #36 (permalink)
Registered User

Umbra's Avatar

hihi Lucifer de la tine ma ashteptam, asha ca nici nu are sens sa ma supar (oricum se vede ca nu eshti serios 100% :P)... mersi pentru sfatul "constructiv"

urban, cu ce caracter joci pe Zenedar? Ma bucur sa regasesc aci romanashii de pe Zenedar, imi da un sentiment de unitate, mai ales cand vine vorba de paladini

Pai am Retribution aura (sunt lvl 25), da cate 5 damage :O Acu e useless... s-ar putea pe viitor sa mearga, am vazut ca am talente sa dau mai mult holy shi probabil cu JotC pe el shi SoR pe mine o sa ishi ia shi mai mult damage... mai dau un Consecration shi s-ar putea chiar sa se vada Holy dmgu ala... Dar asta din cate am vazut inseamna sa raman zob la melee damage... adica sa fiu dependent de mana...

Variantele care le am acu sunt Retribution heavy + 10 pct in Holy sau Holy/Retrib.... nu vad nimic in Protection care sa imi placa momentan.

Old 02-03-2005, 19:10   #37 (permalink)
Nick anterior: urban

The Grinch's Avatar

WoW Characters
Babygrinch 23 lvl ..
In ceea ce priveste paladinul cred ca va trebui sa iei o decizie ..ori war ori heal .. ori hybrid caz in care nu stiu ce vei face cu el. Daca esti war atunci o sa depinzi mai mult de dmg si shield si vei consuma mai putina mana. Daca esti heal atunci probabil ca dmg cat mai putin, shield consistent (pentru orice eventualitate) si HollyLight(cu talent points respective) si BlessingofWisdom (pt mana).
Retribution-ul il folosesc doar cand ma bat cu multi de acelasi lvl sau mai mic altfel Devotion Aura rocks (mai ales in grupuri).
btw .. ai luat Verigan's Fist?

The Grinch is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2005, 19:23   #38 (permalink)
Registered User

Umbra's Avatar

Da, am facut questu aseara... Gemu din BFD l-am luat de unu singur, dar cred ca am fost baftos, al treilea mob elite omorat l-a aruncat. Dupa ciocan m-am dus tot singur ca era 4 dimineatza, am zis ca ma descurc, dar pe drum am dat de un grup 25+ care se ducea cu pallyu lor sa faca acelashi q... ce sa mai zic, bafta again. Celelalte 2 au foat apa de ploaie la lvl 24.

Cu Retributionul nu prea e neaparat cum zici tu... Ideea de baza este ca ash cum e facut palade acu, degeaba are 4 vietzi daca nu omoara, nu face decat so consume mana... asha ca dupa cum cel mai bun defense este cel mai bun offense, am hotarat sa imi bag cat pot la dmg fizic ca sa nu fie nevoie permanenta de mana. Este evident ca neavand shield o sa imi iau ceva mai mult dmg, dar n-o sa ma mai vindec de 4 ori pentru ca a doua oara max cand m-am vindecat inamicu o sa fie mort. Pana acu vad ca a mers, sa vad de acu ininte

Bafta shi tzie shi ne vedem in joc acushica (sa plec de la munca )

Old 03-03-2005, 13:51   #39 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

WoW Characters
Ha !

Parerea mea este in felul urmator(am un lvl 55 paladin) eu sunt retribution adicted (BoK 10%+ all stats face cam 2.5 nivele in plus) holly nu se merita decat Spiritual Focus: 5 Talents (70% Chance to ignore spell interruption) Illumination: 5 Talents (When a heal crits, it restores mana equal to base cost 100% of time) asta e ok iei 450 mana la un crit heal,Divine Favor: 1 Talent (Activate for critical heal chance 100%)

Btw mai e un thread cu paladin

Old 04-03-2005, 17:45   #40 (permalink)
Registered User

Umbra's Avatar

Am vazut prea tarziu threadul cu palade, dar vad ca oricum a fugit din prima pagina

Daca zici ca ai un palade 55, ce ma intereseaza pe mine este: ti se pare boring? Majoritatea threadurilor pe care le citesc pe forumurile WoW de palade urla ca e boring peste 40, ca DPS-u e varza, ca aia, ca ailalta... E adevarat ca pana in nivelul 40 e overpowered (cel putin pana in 30 cat am ajuns eu e ingrozitor, in majoritatea luptelor nici macar nu dau cu heal, chiar shi impotriva unor nivele mai mari). Dar eu inclin sa cred ca orice clasa are "oil negre", amaratzi care nu shtiu sa ishi joace clasa shi imediat cum gaesc pe forumuri cate unu la fel, fac o lista lunga de /signed sau /bump, urland ca au probleme, ca au fost nerfitzi etc.

Voiam sa stiu de la unu de-al nostru cum sta situatzia, tzi se pare competitiv la nivelul 55? Cum stai cu DPS-u? Pe mine ma plictiseshte intr-o oarecare masura shi acum, Retrib Aura/SotC - JSotC/SoC shi de acolo auto-attack in sperantza ca o sa mearga proc-ul SoC... E mult prea mult auto-attack, healingul face mult la survivability... nu stiu ce sa zic. Momentan e bine pentru ca omor orice destul de repede shi am plenty undead in Duskwood, deci merge si mai repede, dar vreau sa shtiu de la unul mai mare cum sta treaba. Daca se poate arunca shi mie un feedback pe chestia asta pls (Ret am shi eu, mi se pare mai bine sa fii offensive, numai asha ai o shansa sa tzii aggro in grupuri sau sa batzi mai multzi mobsi odata). Foloseshti 2h sau 1h+Sh? Ti se pare ok Engeneering pentru palade?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules