![]() |
| | #43 (permalink) | ||
|
Am si eu un pala de lvl 40 pe Warsong. Ce pot sa zic de pala? Ca de obicei sunt Last Man standing. Supravietuiesc si atunci cand toata lumea imi spune sa fug din locul cu pricina si sa revin mai tarziu pentru res. Am jucat si cu alte clase, dar dupa pala orice altceva mi se pare plictisitor si prea usor. Cu mage de ex nu tre sa faci altceva decat sa fugi si dai forst si pyroblast in continuu, deci sa dai numai din butoane. Cu pala in schimb este foarte important timingul si sa stii ce SEALS sa folosesti pentru fiecare ocazie. Marea mea problema este ca, pana in 40 m-am dus pe criticals. Da de la 40 as trebui sa port plate. Dar pana acuma nu prea am vazut plate armor cu agility si eu pe asta mam bazat f mult. Daca ma bateam cu eliti aveam sansa sa dau de 5-6 ori critical. E ceva nu? Se pare ca daca trec pe plate(si asta va urma) o sa-mi cam scada din agility dar macar voi castiga la STR si STA mai mult. Daca punctele actuale de agility le-as schimba pe STA as castiga circa 400-600 HP. Si inca un lucru. Sa nu dai doi bani pe cei care spun ca pala este ghey. Blizzard a facut tot posibilul ca clasele sa fie balansate. Adevarat este ca cu pala este cel mai greu de jucat si multi habar nu au cum sa joace cu el. Ma crezi ca pe Warsong nu am vazut nici un paladin care sa foloseasca Divine Favor?! Nimeni nu foloseste. Si multi se mira cum de multe ori de la 10-15% viata imi revin la 100% doar dintr-un heal!!! Multi uita sa deie blesinguri samd. E ceva normal ca cu pala nu te poti duela ca mages. Nici nare rost. Si multa lume nu intelege asta. Pala este support class. Si la asta este cel mai bun. Si daca esti bun vei fi si apreciat. Crede-ma eu multe minuni am facut cu paladinul meu. Si multi nu credeau ca se pot face lucruri de care am facut eu. Am fost numit la un moment dat de una Lavendar, OGD of light end Son of light. Ea era o druida si eu trebuia sa dau pe heal si tot felul de protectii ca sa scape. Sa nu-ti tzic ca dupa aceea a stat foarte mult in grupul nostru la Q-uri. Adevarat este ca joc cu pala din us, kr open beta. Deci asta fiind al treilea pot sa zic mia iesit asa cum doream eu sa fie. Urmatorul va fi un priest. Ca am auzit ca si cu ala este foarte greu de jucat. Mai ales solo. Daca mai ai nelamuri, nu ezita sa intrebi un veteran.
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
posteaza si tu un tree.. al meu e cam varza .. ca pe masura ce aflam cate ceva mai testam .. insa cum n-am facut respec nici macar odata o sa-mi fie simplu sa le schimb. Cat despre aversiunea unora versus paladin ... parerea mea e ca e neintemeiata .. pur si simplu nu cunosc clasa. E usor sa spui "overpowered" fara sa dai argumente. Acelasi lucru l-as zice si eu versus rogue/mag sau orice alt damage dealer sau ranged.
__________________ Life must be taken one disaster at a time. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Asta cam asa e .. in solo sunt secvente standard (si sa stii ca eu le judec .. eg. daca vreau sa ies cu hp aproape full dintr-un solo cu un mob dau SoL/judge si iar SOL .. nu dau deloc hammer si la final am hp aproape plin. Daca vreau sa-l termin rpd, SoC (cand e aproape de final judge), Hammer si apoi SoJ (ca sa-si faca efectul judgementul de la SoC)In party .. aici lucrurile se schimba si timingul e important (mai ales daca ai vreaun warlock/mage/rogue in party). Cam asta ar trebui sa faca un paladin in party. In pvp .. situatia ipotetica de 1vs1 cu o clasa aproximativ egala de valoarea ta e f. rar intalnita. De cele mai multe ori cu 3-4 pe mine (si cu 5 lvl peste) abia apuc sa dau un heal sau in cel mai bun caz Divine intervention/Hammer si apoi run .. ca sa pic peste 30 de sec de la vreun ranged. Poate intr-un raid organizat paladinul sa aiba rolul lui (mai) bine definit dar inca n-am trait sa o vad si pe asta
__________________ Life must be taken one disaster at a time. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Tree-ul l-am cam futizat putin dar in fond a iesit bine. Ma duc pe Blesing of Kings. Am vazut alti paladini la lvl41 care il aveau deja. Eu mam dus pe holy si retri totdata. La Vengeance am 3/5 pentru bonus la criticale, si mi-am pus puncte in LoH si mi-am luat Divine Favor. Cu asta excelez de multe ori. Cum am mai spus nu am vazut inca nnici un paladin care sa-l foloseasca. Intr-un RAID bine organizat paladinul este formidabil daca are in spate un party bun care nu fuge in 4 parti pe unde apuca. Deocamdata la un singur RAID am fost pentru ca nu aveam lvl-ul necesar. Fiind acuma la 40 situatia se ca schimba nitel. Iar sa ataci orase iti tre' minimum 50 sa poti face fata la gardieni... O sa postez aici tree-ul in momentul in care voi avea access la caracterul meu din joc, momentan sunt taiat pentru ca am ramas fara zile. Maine(sau marti) imi primesc cartela de la BCR. Quote:
Precum am zis. Paladin = Support Class. P.S. Mi-a placut linkul despre paladini.
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Stiu FOARTE bine ce vorbesc. Am jucat pana acum doi paladini in retail si unul in open beta. Elite-ul este un caz particular. Daca te ataca hoarda esti mort oricum din motive de mob si player pe cap. Ca paladin nu ai cum sa fugi (in afara hearth din scut, dar asta e o prostie).
__________________ | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Eu ca paladin nu mor ultimul, dar nici primul într-o bătălie grea. Asta pentru că fiind support class, merg pe ideea că ceilalţi au întâietate la protecţie. Adică nu dau niciodată Shield pentru a deveni invulnerabil, rerutând astfel aggro-ul pe vreun rogue sau mai rău, pe priest-ul care a rămas fără mana. Ideal e să nu rămâi niciodată last man standing, pentru că atunci cu siguranţă trebuie să fugi, iar într-o instanţă asta nu e o soluţie, sau este rar (în Zul'Farrak sunt nişte mobi care nu te urmăresc până la intrare ). Ca healer, paladinul este slab şi face diferenţa doar ca secondary când priest-ul sau druid-ul a rămas fără mana. E greu să joci cu un paladin la nivele mari pentru că atunci mai mult decât oricând timing-ul este critic într-un grup. Iar solo, cam greu, pentru că, deşi sunt axat pe Retribution, dps-ul e mai mic decât la alte clase iar de fugit e cam greu, chiar cu scut. E îmi place la paladin este că în grupuri poate face minuni. Dacă warrior are taunt (care am impresia că merge doar pe un mob, posibil să greşesc aici), paladinul are blessing-uri care îl scot din lupta pe colegul aflat la ananghie, rutând toţi atacatorii către sine. ![]() Paladinul nu poate face pulling decât destul de riscant în cele mai multe ocazii, nu are nici un fel de ranged decât contra undead (care sunt cam rari în joc) sau dacă merge pe tree-ul Holy, care în opinia mea e cam inutil cu mici excepţii sau, dacă ia engineering. Ca meserii, mă descurc foarte bine cu Herbalism şi alchemy, plus că poţiunile sunt utile şi pentru grup. ![]() Şi ce zice alexb nu e deloc departe de adevăr. O singură combinaţie este foarte utilă, atât în grup, cât şi solo: seal+judgement cam pe la sfârşitul luptei (pentru că durează max 30 de secunde) ca să nu fugă mobul.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Sincer, mă tot chinui să găsesc un model cât de cât acceptabil pt un ud priest (adică să nu ţi se întoarcă stomacul pe dos ca la screenshot-ul de mai sus) şi n-am reuşit. Cred că e o chestie de gusturi. Îmi plac însă females la orc, troll şi tauren. Modele non ghey clar.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
OK. Mi se pare mie sau Blizzard a facut ceva inbunatatire la paladin. Toata saptamana trecuta eram la lvl 47 ca nu aveam timp sa fac mai mult. Oricum in timp ce faceam dmg niciodata nu treceam de 650(cu indulgenta) per swing. Acum ajung lejer si la 950, oricand dar de 1000 nam trecut nici cu critical. Pana acuma nu am facut fata la rogue egal cu mine(poate lipsea xp de dueling). Dar in acest weekend puteam sa tin piept si cu un warrior 52(eu 47) si i-am luat 60% din HP(nu ca el nu, dar eu am heal) si cu tot cu abilitatile lui folosite iar rogues de multe ori dadeau vanish si reveneau dupa cateva secunde. Prea tarziu mi-am dat seama ca Perception ii poate detecta. In orice caz rogue numai sunt o problema pentru mine chiar daca ma iau cu ambush si stun, ca dupa acea ii iau eu cu hammer 5 sec stun si seal of justice inca 2. Cleanse curata doar un poison, disease sau magic dar daca mar curata de tot ar fi prea mult deja totusi foarte folositor cand ma bat si cu rogue(poison) si cu warior care da ceva magic dar nu stiu cum se numeste...Am fost putin cam haotic la explicatii dar mam grabit putintel...
|
| | #54 (permalink) | ||
| paladin ui http://media.gamespy.com/columns/ima...1114654217.jpg Here we see a Paladin in action. This player has tailored his UI to facilitate his class' most effective tactics. http://media.ign.com/ign/image/pixy.gif tot aici gasiti si articolul despre patch 1.4.
__________________ I don't necessarily agree with everything I say. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Încă unu care îşi dă cu părerea fără să aibă habar. Way to go.
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ >Phear the Penguin< | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Eu zic sa cauti un mag si sa-l rogi sa dea cu stafful, poate reusesti sa-l bati. Fiecare clasa cu skilurile ei. Fa paladin daca nu-ti convine.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |