![]() |
| | #821 (permalink) | ||
|
Servus o rotatie la pala protect , nu reusesc sa tin aggro , geru este mediocru,,ce am mai avut pe acolo si de la retry... The World of Warcraft Armory
__________________ [SIZE="1"]cpu E8600 4.3/2x 1GB, XP3-14400<1800mhz>, DDR3 /DFI LANPARTY UT X48-T3RS / evga 295gtx ssc gtx SC / Lian Li X-500B /Creative X-Fi Xtreme Music /Corsair 1000W/hdd 1x1T-1x640 WD/logitech z5500, steelseris 7G and razer MAMBA/ DELL 3008WFP and Samsung 2233RZ120hz:: contact[B] people get jealous and they cant take it "prea mult se sufera pe burta goala | |||
|
| | #822 (permalink) | ||
| The World of Warcraft Armory momentan e borshit cu pvp la talente si glyphs mai baga daca ai de unde fara sa pierzi +def putin +hit. ai nevoie de 2 macrouri ![]() 1. /castsequence reset=6 Hammer of the Righteous, Shield of Righteousness 2. /castsequence reset=8 Holy Shield, Judgement of Light, Consecration seal of vengeance si incepi cu 2, si spamezi 2,1,2,1,2,1,2,1,2,1,2,1,2,1,2,1 ) you get the picture.Treaba cu aggro tine foarte mult de cu cine joci, daca joci cu unul mult mai imbracat ca tine normal sa ia aggro, la fel si daca sunt baietii trigger happy si dau in alta tinta. Ai un spec bun, ai glyphs bune, nu ai de ce sa pierzi aggro decat dpdv +hit. Incepi totdeauna pull-ul la singlemobs cu hand of reckoning si cam asta e tot, la multi tot se gaseste unu care sa dea in cel care nu trebuie in secunda cand ai facut pull, in raiduri e altceva decat e in eroice, daca nu ai pierdut aggro pe nici un boss pana acum este ok, daca ai pierdut e doar de la +hit sau pentru ca ai jucat cu oameni mult prea bine imbracati fata de tine.
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #823 (permalink) | ||
|
merci de info , o sa trec pe dps sa strang ceva gear de tank .
__________________ [SIZE="1"]cpu E8600 4.3/2x 1GB, XP3-14400<1800mhz>, DDR3 /DFI LANPARTY UT X48-T3RS / evga 295gtx ssc gtx SC / Lian Li X-500B /Creative X-Fi Xtreme Music /Corsair 1000W/hdd 1x1T-1x640 WD/logitech z5500, steelseris 7G and razer MAMBA/ DELL 3008WFP and Samsung 2233RZ120hz:: contact[B] people get jealous and they cant take it "prea mult se sufera pe burta goala | |||
|
| | #825 (permalink) | ||
|
Cea mai buna rotatie pentru agroo e sa incepi cu Avenger's Shield, si un Hand of Reckoning pana ajunge mobul la tine dupa care: Holy Shield, Shield of Righteous, Judge, Hammer, Consecration and repeat. E mult MULT mai bine sa NU folosesti macro pentru mai multe abilitati. Paladinul e clasa care genereaza cel mai mult threat ca tanc in momentul asta, asa ca nu ai scuza sa pierzi agroo. Quote:
Last edited by Tanya_86; 11-10-2009 at 15:14.. | |||
|
| | #827 (permalink) | ||
|
am facut rotatia asta Holy Shield, Shield of Righteous, Judge, Hammer, Consecration and repeat e ok dar azi cu vreo 2-3 gered toc25 imi luau mobii. cat hit trebuie sa am ? Damage: 802 - 1025 Speed: 2.67 Power2473 Hit Rating: 105 Crit Chance: 16.07%Expertise: 16 Defense 497
|
| | #828 (permalink) | ||
|
Iti mai trebuie si hit si expertise, si mai ales defense. Incearca sa cauti si singurel cat, si mai ales de ce. Eu incep cu Avenger's Shield, si/sau judge (depinde daca AS e pe cd), dupa care SoR sau HoR depinde daca-i boss sau trash. Oricum, nu te chinui cu cine stie ce rotatie ideala, la paladin totul se da la CD, depinzand de talente & cat trebuie sa te misti, rotatia poate sa difere. | |||
|
| | #829 (permalink) | ||
| Quote:
Ai gear mai slab ca ei, sau nu pot ei sa astepte 2 secunde sa dea tancul ceva damage :P | |||
|
| | #830 (permalink) | ||
|
Nu pot sa-ti vad armory, dar in cazul in care nu ai un spec cu Crusade (de ex. spec-ul meu, la care poti pune 5/5 Conviction daca vrei max TPS), te-as sfatui sa mergi pe Crusade spec, e mai mult TPS (vezi Maintankadin) decat Seals of the Pure. De asemenea, daca folosesti [Libram of Defiance] poti sa-l schimbi cu libram-ul de pe Conquest badges, mai ales cand ai de a face cu aggrowhores, sau cel de retribution de 245 care da 200 STR, ceea ce ajuta f mult TPS. | |||
|
| | #831 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti, Romania |
eu am warrior si iti pot spune ca am peste 280 hit rating, si nu am nici o problema cu agro mai ales acum la pally ai si un spell care iti tine ca un fel de vigilance de la warrior, charul este Obediah pe Azjolnerub daca vrei sa vezi stat pe wowheroes.com sau be.imba.hu si nu mai ratezi nici cu taunt sau orice cere hitrating, orice miss sau parried pierde mult agroo, pt a evita aparitia de 'parried' experties cap nu stiu cat e exact dar parca este 18, eu am 19. Bafta cu pally pt ca e o clasa fff buna la tinut agroo. | ||
|
| | #832 (permalink) | ||
|
56 expertise e cap-ul pentru parry.
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #834 (permalink) | ||
| Quote:
Bun !! keep it alive m8
__________________ "It's called the Theory of Everything" "Theory of Everything? Is it comprehensive?" | |||
|
| | #835 (permalink) | ||
|
well am dinguit vineri 80 si am tot farmat toc / toc hc / hcs si mi-am luat niste gear [main retri, prot offspec] as avea niste intrebari legate de tanking : am 28k cu sanctuary-ul meu ajunge ? [pentru hcs momentan inclusiv toc hc intreb] am 496def [tre sa-l duc 540 sau cat e cap de toc hc ?] In primul rand capez def si dupa aceea bag stamina cat se poate ? care e ordinea ? cat e hit-ul cap pt toc hc ? Thanks
__________________ There is no freedom in this world and we can't change this. | |||
|
| | #836 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti, Romania |
Pt toc 5 man hc e de preferat 30k , dar merge si cu 28k hp tankat daca ai grupuri bune. Def cap: 540 - de preferat peste cu 2-3 ( http://www.wowwiki.com/Defense ) Hit cap: 263 - ce e peste e inutil ( http://www.wowwiki.com/Hit ) Expertise: 56 (cum a zis m-m-c mai sus) - poti sa te duci si peste dar nu irosii socketuri punand expertise in loc de stamina daca deja ai 56 expertise - valabil si pentru hit cap. ( http://www.wowwiki.com/Expertise ) ai astea, atunci bagi stamina. | ||
|
| | #838 (permalink) | ||
|
Am ajuns la 520 def si 30k hp buffat [sanctuary + blood pact] si am tankat hcs fara probleme, dar sunt departe de raid... am hit-ul foarte mic, in jur de 120 (la fel si pe retri). O sa-mi iau chestul pe embleme si un wrist [duc lipsa] sa vad cum o sa fie atunci si revin cu un post. Merci pentru raspunsuri
__________________ There is no freedom in this world and we can't change this. | |||
|
| | #839 (permalink) | ||
| Registered User |
Pentru 10 expertise in plus poti folosi glyph of seal of vengeance, pe care il tii on mereu la bosi. 540 defcap e pentru bosii de lvl 83+ daca nu ma insel, in heroice 520 e chiar ok. Cat despre hp... la gear de nivel t7 eram defcaped, 15%dodge/parry, 35%block si doar 26k hp (fara sa folosesc trinketele de la brewfest boss), 30k hp bufat e decent atata timp cat ai defensive stats destule... faza e ca daca esti pe un realm cu "elitist jerks" care cauta tanci cu 45k hp pt eroice, ai sanse mari sa iti iei kick din party cand vad aia ca ai asa putin hp. Incearca sa iei capul si sabia din toc5 heroic sunt iteme foarte bune, cheltuieste tryumph badges pe t9 gear, si ia toate itemele de tankat cu badges of conquest... sunt excelente mai ales pt faptul ca au +hit si ceva mai mult defense, ceea ce iti da voie sa bagi gems de stamina in sockets, dupa ce esti def caped. Cat despre retribution ... toate bune si frumoase pana vezi ca 3din 10 playeri sunt ret pala ... iti trebuie o ghilda decenta in care sa joci si care sa te accepte ca ret , daca vrei sa te bucuri de specInformatii despre specuri, rotatii , itemizare , etc aici : Paladins - Elitist Jerks
__________________ Sometimes life blows, but its up to you if ur gona kick back and enjoy the blowjob or not. | ||
|
| | #840 (permalink) | ||
|
daca imi iau gear-ul de care zici tu fac 35k hp [badges and toc5hc] :P nici macar nu sunt acoperit pe toate sloturile, imi lipseste wrist, feet si un trinket (adica am dar nu de tank, iar chestul e albastru de lvl154). In rest am iteme de level 200 [din hcs] si 219 [din toc hc]. Imi pare rau ca nu pot sa iau trinket d-ale de brewfest cu 170 stamina ![]() Din toc hc am asa : Peacekeeper cu : +34 def rating socket -Head-ul (Crestfallen Challenger) cu : +31 stamina 2% armor from items si +51 stamina si Neck-ul (The Warlord's Depravity). Feet o sa-mi iau din toc normal, wrist din OK hc, chest din emblems dar de un trinket bun stie cineva ?
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |