![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
Sunt de acord, BoS e esentiala eu o folosesc si in 5 man, nu e doar de high-end. E total absurd, abilitatile PvE intre hoarda si alianta nu trebuie "balansate", pentru ca nu poti sa vorbesti de balans in PvE. Unele clase se descurca mai bine altele mai rau, asta e. Si e important ca fiecare clasa sa aiba un rol al sau unic, sa existe un motiv sa fii dorit intr-o instanta in afara de "nu mai avem oameni". Eu vad situatia asa: daca shaman e ofensiv si paladin e desfensiv atunci e normal ca shamanul sa aiba abilitati de a produce aggro (si are cu galeata, eu am shaman de nivel mic si jumate din spelluri au bonus la aggro, care poate fii cu doua taisuri la nivel mic, dar totusi mail+shield=2h pally plate ca armura) si paladinul sa aiba modalitati de a reduce aggro. Ca sa compenseze chestia asta in PvE ar trebui sa fac ceva major pentru noi gen shieldul nu mai scoate aggro de pe paladin si fury genereaza de doua ori mai mult aggro, sa fie folositor la ceva. Asta in PvE normal, ca in raid chiar nu stiu ce s-ar putea face in schimbul BoS. In nici un caz HoW nu e acceptabil ca "trade".
__________________ Linux is free only if your time is worthless. | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
Trecand peste faptul ca e cel putin dubios sa incerci sa balansezi factiunile in PvE, se pare ca blizzard uita ca un shaman poate heal-ui cat un paladin si-un druid la un loc si ca are totem-uri cu care poate mari in mod direct DPS-ul raidului. Healix, nerf-ul BOS-ul nu afecteaza absolut deloc paladinul ca individ deci nu te gandi la ce skill ar trebui sa primeasca in schimb. Problema e ca, in unele cazuri, lipsa respectivului blessing, poate reduce DPS-ul intregului raid cu pana la 30%. | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
Şi care ar fi motivul pentru care lumea ar mai vrea să aibă paladini în raid-uri fără BoS? Damage nu facem, healing avem un spell de 1.5 secunde care vindecă cca 500 cu blessing of light cu tot, un heal de 2.5 secunde care nu ajută pe nimeni în situaţii critice şi probabilitatea să dai overheal cu el e foarte mare, majoritatea paladinilor au 3500-4000 mana fully buffed, aurele sunt mai mult sau mai puţin inutile (ca tree-ul de protection la warrior în patch-ul următor)... De ce să te chinui cu 6 paladini, blessings şi alte prostii la fiecare 5 minute, cand poţi să ai în locul lor priests şi druizi? Sigur, ajungi să dai disenchant pe tot setul lawbringer, dar cui îi pasă? Poţi trece la hoardă şi deşi pierzi Fear Ward, ai shamani cu heal de 1.5 secunde identic cu al priest-ului şi totemuri de pici (240 mana every 5 seconds? WTF?)
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Povestile cu "OMFGWTF 240 mana every 5 seconds!?!?!!! NERF" sunt pentru incepatori. No offense. Daca te duci pe Mana Tide esti banana in PVP. De ex. in DAWN sunt 2 sau 3 shamani cu MT. Majoritatea au maxim 21 de puncte in Restoration pentru Nature Swiftness si 30 fie in Elemental pentru Lightning Mastery, fie in Enchantment pentru 2H, Imp. Wolf si Windfury. Oricum, daca vrei sa faci healing-only te ghimpuiesti pe Restoration iar in PvP stai si te uiti .. so that`s a no Iar daca vrei damage, ramai fara mana destul de repede.
__________________ ..(\/) .( ' ' ) *(")(") Im a Bunny! Hop Hop Hop!! | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Sunt de acord Scootie, dar cu fury si cu BoS pe oameni nu ? Sau te descurci cu fury singur ? Te lasa (pick-up) grupul sa stai suficient cu fury pe mob ca sa tii aggro ? Ca la mine BAM ! Da mage-ul una inainte sa dau doua lovituri si dupa aia trebuie sa dau HoJ, BoP pe fraier daca e in pericol si sa fugaresc mobii peste tot locul ... daca n-as avea blessing of salvation chiar nu stiu ce m-as face, si-asa e greu. De obicei prefer sa nu fac tanking ca nu am talentele pe partea aia si nu joc pentru asta.. ori cu 2h si eu pe-acolo ori cu 1h+shield+BoW+SoW+JoW pe mob si dau healuri, ca cu doar 11 puncte in holy ma descurc decent ca healer. Dar cate un boss de instanta cand nu are cine sau add-urile tankez si eu np. Dar din nou cu BoS pe ai mei...
__________________ Linux is free only if your time is worthless. | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
khruel no chite ... se gimpuiesc in pvp pt un totem imba care rezolva problema oom in MC ? No shit , da io ca priest cum ma gimpuiesc holy/disc pt MC si sunt 0 barat in pvp ? Druidul cum se ghimpuieste pt innervate ? Shammy d c nu sar ghimpui si el macar un pic ? Ce pare atat de inimaginabil ? Ar fi si culmea sa aiba totemul ala si sa nu se ghimpuiasca deloc.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Shamanul e plin de surpriza cand vine vb de balanta in acest joc. Si bineinteles cu BOS pe casters si primesc 10 secunde private cu bosii cand ii tankez. Acuma ori eu imi fac treaba cum trebuie ori warriori nu sunt chiar asa de buni la tankat. 2 Exemple: Doctorul din Scholo de multe ori scapa de sub controlul MT-ului. Am vazut asta de nenumarate ori. Spiderul din al doilea tower in Baron side dupa o vreme isi ia lumea in cap si fuge in dreapta si in stanga. Mie pana acuma ambii imi stateau in loc. Problema cu paladinul este faptul ca Seal Of Fury judecat poate fi rezistat de bosi. Nu mi sa intamplat de prea multe ori(poate 2 ocazii) altfel cred ca este aprope la fel de bun ca si warriorul. Plus ca in caz de problema poate folosi si LOH care mai da si 30% increasead armor cu puncte investite in el. Late edit: Cu introdeucea noului HoW cati paladini sau gandit sa deie respec si sa aiba si rangedul Holy Wrath. Eu ma gandesc serios sa abandonez BoK pt Holy Wrath.
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... Last edited by Scootie; 23-08-2005 at 17:02.. | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Quote:
Holy wrath e skill oferit la nivelul 44, nu e obţinut din talente. Ăla e Holy Shock. Problema la tanking nu e dacă ţii mobul pe tine mai bine decât warriori care n-au habar cu ce se mănâncă aggro generation la nivelul 60, e o problemă de gear (+dodge, +defense) că laşi healerul oom şi de lipsă de taunt. Încerc acum să văd cum e cu Holy Wrath pe test server.
__________________ Argh, they deleted my post, my little precious. They stole it from us, lamer, lamer. Ugly, bad moderators. We hates moderators! They are so many. But we write again, hundreds of posts. Yeah! ©Cayenne | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #112 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Da, Scootie, my bad. Oricum, sunt destui paladini pe holy. În MC am probleme să găsesc câteodată pe retribution.
|
| | #114 (permalink) | ||
|
Am fost astazi pe Test server si m-am distrat putin cu HoW. Desi nu prea util pe cat credeam dar cred ca va fi vb de obisnuinta pana la urma(eram pe Holy). Sper sa deie crit mult. In schimb serverul mia dat cate erori si am renuntat sa mai joc si am intrat in WoW normal. First day in WSG si deja duceam lipsa de ranged. Asptept 1.7 peste o luna.
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Deci, Toranaga. Avand in vedere ca esti singurul pala pe car il stiu de prin zona as vrea sa stiu cam care iti este rata de rateu la STUN(resisted) pana si pe rase care nu au nimic de a face cu STUN resist. Ca incetul cu incetul incep sa ma enervez cand vad un ud rogue sau tauren shaman imi da 2 resist-uri fara nici o problema. Cand eu iau tot felul de lock-uri de la rogue de la 4511 hp pana la 1500 hp. La urma urmei nu as avea nimic impotriva acestui nerf(datorat plangerii indelungate a hoardei) daca din cand in cand as mai vedea si eu un Fear sau Poly resist.
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Toţi dau resist foarte des în ultima vreme, parcă de la 1.6. Statistică nu am, dar pe undeva pe la 1/5, mai grav la orc şi priest. Rogue stuns nu sunt pe diminished returns din câte ştiu şi oricum fără ele toată clasa e praf solo.
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Deci. Incepand de la punctul 15 am inceput sa rad si abia reuseam sa ma controlez. Dupa ce am terminat si am citit comentariile altora a trebuit sa ma duc la baie si sa ma potolesc nitel. Asta in timpul serviciului. Cateodata chiar sunt mandru ca ma(mai) joc cu paladinul. ![]() Preferatele mele: "15. Seeing a primary target get healing is the #3 cause of horde moral dropping. 16. Realizing that healer is a paladin is the #2 cause of horde moral dropping. 17. Trading in your 2hander for a 1h and shield when the horde realizes you are healing is the #1 cause of horde forces breaking down and crying, because now you've really proven you know there's more to the paladin than Holy Light and Seal of Command. " --- ""Take out the healers!" "But they are Paladins!" "GOD DAMMIT...!" " Multumesc pt link.
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... Last edited by Scootie; 08-09-2005 at 13:18.. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Asta era şi ideea. ![]() Plus că atunci când te selectează şi văd 5k mana, stau puţin în dubii.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |