![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
am mai facut ceva pvp si pe druid il cam bat.. eu am stat in bear form si el a trebuit sa iasa si sa bage heal de 3 ori pt ca nu avea damage bear vs bear si pe mine aproape nu ma atingea la cum ii se ducea viata lui..dar in schimb are mana mai multa si feral charge are ca la hunter cu bow ....raza de actiune minima nu doar maxima..;D deci ala langa mine foloseste heal si nu am ce face ...;D cu shaman este foarte greu...;D ..foarte greu .. foarte greu... ....ala are de toate dar chiar de toate ...are armura buna are block are healing spells are anti-caster spells ...purge si ce mai are el pe acolo ...cand sunt langa shaman si ma schimb la loc in normal form daca nu folosesc nature grasp si prind distanta pt heal...altfel langa el nu pot sa folosesc..;D oricum shaman-ul nu se pune...pana il vor schimba cei de la blizzard....in schimb mage il bati foarte lejer ... mai ales cu schimbat forma cand te ingheata si feral charge ...frenzied regeneration ...si daca a iesit naspa bataia nature swiftness heal la greu si iar bear formpriest la fel de usor ...feral charge>>fear si la cat sta la bataie priestul asa sta si druidul....tank! rogue ...nature grasp faerie fire >> rej+regrowth 1 moonfire si bear peste el... warrior chiar este degeaba.. il bate orice clasa ;d entangle/nuke rej/regrowth si urs iara..ma gandeam sa joc cu Strength of the wild / tick hide Feral Combat Talents (30 points) Restoration Talents (21 points) - nature swiftness dar atunci numai am Innervate si Nature's Grasp....si vs melee backstabbers nu faci nimic fara nature grasp / heal etc... Stern ce druid ai si posteaza si tu lvl / talent tree / cum merge pvp ..;-) apropo o sa mai scot de la roar sau sharpened claws si bag la faerie fire bear form | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Am un NE druid lvl 24 pe Skullcrusher. Despre tree nu am ce sa spun...nu m-am hotarat inca pe ce sa merg.Imi place si pisica, si ursul si casterul.Totusi, mark of the wild, nature's focus, nature swiftness, imp nature's grasp,feral charge, imp bash, innervate cam trebuie incluse in tree.Inca nu m-am hotarat.Momentan citesc si studiez ce scriu cei de lvl mai mare si cu exp mai multa si incerc sa elaborez un tree cat mai bun. lateredit:si faerie fire e un musthave
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
ok guys am dat de un tip pe forumurile oficiale care zicea ca in bear form are 7k viata si 9.6k armura. Si explica cum mai tot equipmentu lui da la armor * 360% = shitload of armor . I el full of shit sau chiar ajungi la asa stats? Evident ca a venit pe forumurile de rogue si a inceput sa trolluiasca cum ca rogues are lame si el i face si explica tactici. ex: incepe tot timpu in bear form (de parca rogueu se bate cand vrea druidu cu el da nah presupun ca vb de dueluri) cand rogueu vrea sa dea bandage el shiftuie si baga faerie fire pe el. Bine clar nici el nu stie multe din siretlicurile roguesilor aka blind si altele. Dar oricum mi se pare ca ma obliga sa bag la imp exose armor pt ca daca nu ma insel 1k armor inseamna aprox 10% absorb. So its kinda scarry. Si chiar cu imp expose am vreo 2500 expose so nush ce sa zic.
| |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
nvm iam dat de capat pana la urma : http://www.worldofwar.net/guides/damagereduction.php concluzia : nu cred ca merita expose armor 3 pcte... PS sorry about double posting | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Explicami cei faci la ala cu 7k viata si 9600 armura.... daca ma pun si calculez e nevoie de nu mai putin de 11450 dmg. Pana sa faci tu atata iti garantez ca e imun la TOATE stunurile tale de mult. A si sa nu uitam cai healer class si se poate healui cand apuca. SI APUCA! Sper sa minta idiotu ala....
| |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
redy... lasa pvp-ul de lvl 1... un druid devasteaza rogue... defapt orice healer il devasteaza, dar asta e o alta problema druidul e tare unica lui problema e ca nu prea are dmg... dar tankeaza ca porcul... vs un rogue am vazut 2 varinate... spam de root+moon sau in bear form si din cand in cand heal Eu unu cu magul nu am reusit sa bat vreun druid la 60 ( duel ), cu warlockul mai merge treaba dar nu pot sa zic 100% il bat... cu priestul mha pronuntz la 60 . Am vazut mai demult o bataie druid vs priest care a tzinut vreo 5 mins... deja se stransesera vreo 10 oameni care se uitau la ei... si dupa fa, potziuni si ce mai aveau ei totul s-a rezumat la datul cu staff'u in cap
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Ce ziceti de tree-ul asta ? Iata si explicatia autorului: "This is my current talent build. It allows me sufficient healing power to primary heal Dire Maul or participate in Onyxia/Molten Core. This build focuses on using cat-form over bear-form in PvP, without sacrificing some key bear-form abilities, such as improved bash and feral charge. Faerie Fire for both forms so they don't have to be cast from caster form. Since cat-form is inherently weaker than bear, it made sense to boost cat-form via talents. Improved Wrath helps burn down rooted targets faster, and 2/4 in improved Nature's Grasp is plenty sufficient. 3/3 Swiftshifting allows me to shift just to break roots and snares because of the low mana cost. Feline swiftness is purely a PvP choice. Prowling faster and chasing down targets is lots of fun. " Template: Balance Talents (9 points) Improved Wrath - 2/5 points Nature's Grasp - 1/1 points Improved Nature's Grasp - 2/4 points Swiftshifting - 3/3 points Nature's Reach - 1/2 points Feral Combat Talents (21 points) Ferocity - 5/5 points Improved Bash - 2/2 points Sharpened Claws - 5/5 points Blood Frenzy - 5/5 points Feral Charge - 1/1 points Faerie Fire (Cat) - 1/1 points Faerie Fire (Bear) - 1/1 points Feline Swiftness - 1/1 points Restoration Talents (21 points) Improved Mark of the Wild - 5/5 points Improved Healing Touch - 1/5 points Nature's Focus - 5/5 points Gift of Nature - 1/1 points Intensity - 5/5 points Improved Rejuvenation - 3/5 points Nature's Swiftness - 1/1 points Ce parere aveti ? Eu as scoate alea 2 puncte de la wrath si le-as baga la imp nature's grasp.Apoi as renunta si la punctul de la nature's reach si la cel de la imp healing touch si le-as adauga la imp rejuvenation.Astfel ar iesi un:8/21/22 care mie personal mi se pare mai bun decat varianta initiala.
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Deci eu am experienta cu Zircon, so far singurul druid de 60 -de pe serverul nostru- care-mi pune probleme (eu = shadow priest). Pot spune ca druidul NU ramane fara mana. Jucand clasic duelurile Priest vs Druid = 99% Win Druid.
__________________ ..(\/) .( ' ' ) *(")(") Im a Bunny! Hop Hop Hop!! | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Pai da, druidul nu ramane fara mana daca umbla in caster gear, ca mine. Dar cu diminished returns la entangle am de ales - gear combinat sau fug permanent de warrior/rogue/hunter. Daca tin gear melee sau o combinatie am sanse mult mai mici vs. casters Flexibilitatea are costurile ei ...Ma rog, mai vad eu la Wildheart ...
__________________ | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Si uite asa concluzionam ca druidul e o uber class )Sa nu exageram , e bun , dar nu chiar asa de bun. Pe de alta parte faptul ca se limiteaza folosirea efectelor de incetinire in PvP nu e o prea mare tragedie . Trebuie sa ai 15 sec intre folosiri. Probabil ca mai multi druzi au sa-si reconsidere pozitia fata de feral combat. In schimb jubilez cand ma gandesc la shaman . Adio grounding totem ... frost nu mai poate sa abuzeze de ele ca pana acum
| ||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
Eu rogue de lvl 45 dau damage de 600+ cu Ambush. Tu mergi in bear Form ? pai daca te prinde un rogue-ul cand stai sau cand mergi tu nu ai armura aia de 9k sau cat zici tu ca are. Pana sa iti dai seamana ai cel putin jumatate de viata facuta praf.Cand Rogue-ul vede ca nu mai poate da damage si celalat e gata sa dea heal da cu Blid si 10 sec te plimbi si admiri peisaju`+ vanish + alte 300-600 damage si gata. Asta nu inseamna ca Rogue-ul bate de fiecare data Druidu, dar in orice caz Druidu are probleme cu rogue-ul. Lucifer tu chiar trebuie sa ma contrazici de fiecare data , de unde sti tu cum se joaca cu rogue ? Ciocu` mic ,ca vorbesti mult si aiurea. Eu nu vorbeam de PVP de lvl 1, dar vad ca nu vrei sa pircepi ca Rogue da damage mult la inceput iar daca stie sa continue nu prea are druidu ce sa faca. Punctul slab al rogue-lui sunt magii si shamani. Tu te-ai nascut a tot stiutor in WOW ? Vad ca iti dai cu parerea chiar daca nu sti nimic despre ce inseamna a juca cu rogue.Taci din gura si scuteste-ma de aberatiile pe care le debiti. Tu compari priest vs druid cu rogue vs druid ? Esti penibil. Pai ce Priestu` da damage cat rogue-ul ? Si inca o intrebare pentru Raool : La ce idiot te referi cand zici " Sper sa minta idiotul ala .......? " Last edited by Redy; 11-04-2005 at 01:11.. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Quote:
2nd... sarind peste detaliul ca joc de mult timp... am vazut ce poate sa faca un druid vs rogue, nu vorbesc din auzite...am pierdut foarte mult timp in fatza la orgrimmar uitandu-ma la dueluri... tu dupa 2 luni de joc in care deabea ai facut un amarat de 45 vi cu presupuneri. 3rd... daca tu vi sa ne povestesti cum ai jumpat un druid care avea 3mobi pe cap... si cum nu a avut ce sa itiz faca... GG... esti f. bun... sincer nici nu cred ca itzi trebuie f. mult "skill" ca sa faci asta Druidul, l-as putea cumpara cu paladinul cand e vorba de inghitzit dmg, dai in el ogramada si nimic... tu batzi un pally cu rogue?!?... sincer imi vine cam greu sa cred Asa ca... itzi mai explic odata... druid vs rogue in conditzi optime, adica nici unu sa nu aibe vreun handicap, druidul > rogue Asta e... obisnuiestete cu ideea ca rogue intr-o lupta cinstita si-o fura la greu... dar daca e vorba de frag spatian e king of the hill
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
Redy probabil nu stii ce inseamna - Nature's Grasp...vii cu ce vrei tu ...faci ce faci..druid'ul incepe cu barskin+nature graps ramai entangled destul de repede ... heal si pe urma bataia de la inceput faerie fire/nuke/bear..numai ca backstab a fost degeaba...pe ce se bazeaza cel mai mult rogue... si sa vezi druid cu frenzied regeneration...rogue baga la rage in druid de rupe ...pe urma stun/nature swiftness+heal .... +swifthshifting merge destul de bine...etc etc...nature grasp are doar 1min cooldown.. si in concluzie o sa itzi dai seama ca fugi cu sprint care este useless pt ca si druid are sprint la pisica..dupa care travel form ..ajunge mai aproape entangling roots si te lasa sa mori cu damage de la entangling roots...intre timp primesti un /bye Stern eu joc asa...items strenght+stamina 75% - Intellect 25% ...sunt night elf si primesc intellect destul la lvl up deci am mana indeajuns...si prefer sa am damage in bear mode decat intellect+stamina gear, mana mai multa si folosesc heal mai mult.. (daca gresesc aici ..explicati de ce..thnx )folosesc talent tree : Balance Talents (8 points) Nature's Grasp - 1/1 point While active, any time an enemy strikes the caster, they have a 35% chance to become afflicted by Entangling Roots (Rank 1). Only usable outdoors. 1 charge. Lasts 45 seconds. Improved Nature's Grasp - 4/4 points Increases the chance for your Nature's Grasp to entangle an enemy by 65%. Swiftshifting - 3/3 points After having shifted in normal mode the mana of your next shapeshift is reduced by 60% if used whitin 6 seconds Feral Combat Talents (11 points) Ferocity - 5/5 points Reduces the cost of your Maul, Swipe, Claw, and Rake abilities by 5 Rage or Energy. Sharpened Claws - 3/5 points Increases your critical strike chance while in Bear or Cat form by 3%. Improved Bash - 2/2 points Increases the stun duration of your Bash ability by 1 second. Feral Charge - 1/1 point Causes you to charge an enemy, stopping its movement and interrupting any spell being cast for 4 seconds. Restoration Talents (32 points) Improved Mark of the Wild - 5/5 points Increases the effects of your Mark of the Wild spell by 35%. Furor - 5/5 points Gives you a 100% chance to gain 10 Rage when you shapeshift into Bear form. Nature's Focus - 5/5 points Gives you a 60% chance to avoid interruption caused by damage while casting the Healing Touch or Regrowth spells. Improved Enrage - 2/2 points Reduces the time required to generate Rage from your Enrage ability by 4 seconds and slightly reduces the Armor penalty. Gift of Nature - 1/1 point Increases the effect of your Healing Touch, Rejuvenation, Regrowth, and Tranquility spells by 5%. Reflection - 5/5 points Allows 15% of your Mana regeneration to continue while casting. Improved Rejuvenation - 3/5 points Increases the effect of your Rejuvenation spell by 9%. Nature's Swiftness - 1/1 point When activated, your next Nature spell becomes an instant cast spell. Improved Regrowth - 4/5 points Increases the critical effect chance of your Regrowth spell by 40%. Innervate - 1/1 point Increases the target's Mana regeneration by 400% and allows 100% of the target's Mana regeneration to continue while casting. Lasts 20 seconds mia mult restoration spec tank/healer/pvp.. vs paladin de lvl meu am mai multa viata decat el...+1k in bear form..am damage oarecum bun fata de paladin si heal mai mult +armura mai multa deci am sanse mult mai mari sa bat ....warrior nu misca ...in general folosesc doar frenzied regeneration fara nature swiftness/heal...rogue sunt ownati cu nature grasp...mage sunt useless nu au damage/mana destula iar warlocks/priest...ouch! aici mai avem de lucrat ;Dideei experiente? ...postati aici pt ca vine patchu' cu honour points si trebuie sa stim cat mai multe ... ...!ahh am uitat...eu tankez in general in instante ...in primul rand am frenzied regeneration..a2a am charge daca sare un mob pe priest taunt etc..am si taunt pt toti mobii care este super tare cateodata.....armura suficienta...am nature swiftness+heal.....am barsking+regrowth+rej etc etc...deci tank bun..healer bun daca vin cu healer set...am 2 seturi depinde unde sunt chemat pvp merge...ce mai lipseste? ;-)...si daca se merge la vreo instanta ceva mai grea.....atunci merg inainte in blasted lands accept questul pt +50 stamina 1h dupa care folosesc potiunea deci..2h +50 stamina ...ma descurc mai bine ...am de fiecare items pt quest gata... Last edited by ScaryHellGhost; 11-04-2005 at 05:15.. | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
umm normal ca AM AUZIT CA DRUIDU puncte puncte pt ca nu am un druid hence nam de unde sa stiu decat din zisele altora; cand am zis idiotu ala ma refeream la trollu de pe forumurile wow... de ce te simti ? anyway tu intelegi ce inseamna 9600 armura ? da mai 12 mii cum zicea alexb...e f aproape de limita de 75% dmg absorb. recunosc ca pana acuma nam avut probleme cu druizi dar poate asta pt ca tot timpu i jumpuiam eu si i lasam sub 50% viata dupa primul amubsh+bs. asta daca nu vroiam sal omor neaparat sil atacam cand nu era full health and all. nush cemi insiri numerele alea patetice acolo am mai scris: la staturile lu ala tre sai faci +11k dmg chiar trb sati calculez si pt 12k armura? si banuiesc ca un druid care stie ce face i in bear form cat ai zice peste dupa primul tau atac oricare ar fi ala ...singura sansa se pare e sa aplici tactica de warrior fighting:dots 4 the win. deadly poison, opener garrote si 5pt imp rupture, restu te descurci. altcumva nu vad sal faci. imp expose armor e o gluma proasta....sau ? PS ce bandage mai dai tu cand ai kktu ala de dot pe tine ? moonfire sau cum plm i zice... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |