![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
depinde enorm de mult si de cine joaca....sunt si multi care joaca pentru prima data jocul si sunt la primul caracter...a2a conteaza talent tree...ex : multi zic ca este mai bine improved wrath decat nature grasp...heh sa te contrazici cu ei? noway! ...si in ultimul rand sa vezi cretini de druizi care joaca cu agility pe ei...si se bucura ca la +50 agility au +5% chance to critical si au mai putin cu 1k mana...depinde extrem de mult... de cine joaca druid ca si viceversa...de cine joaca rogue in cazul de fata...totul este relativ (nimic nou) dar overall eu zic ca druid>>>rogues by far druid este un fel de warrior numai ca are heal/entangle | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Asta e tare druizi cu Agillity........dar sunt sigur ca sunt unii care joaca asa.Eu as spune Druid>Rogue [Sprint si am fugit ] cand ataca primu` Druidu` si Druid<=Rogue cand ataca Rogue din Stealth.Oricum e frumos sa joci cu druidu, si heal si bear form si cat form....daca nu m-as fi facut rogue, druid eram sigur. Oricum e o clasa cu care imi place sa joc. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Razi tu razi dar sunt enorm de multi care au agility pe druizi... ma rog la lvl 50++ mai schimba lumea mai prinde XP...;-)...si ai uitat ceva...tu ai Sprint...dar si druid are Sprint la pisica..deci tot in spatele tau este dupa care foloseste cat form..ajunge si mai aproape..>>faerie fire +entangling roots ..ce se intampla..? se pare ca numai poti sa fugi? ![]() iar cand ataca rogue primul...exista un skill Nature's Grasp care combinat cu barsking face minuni cand e vorba de fugit.. ...pe care nu il poti opri cu kick sau orice anti-spell ability...ai atacat druid'ul...primesti entangling roots....el se duce la distanta..heal+faeriefire + nuke si bear form...dupa care tocmai sa intors tabla...si incepe bataia ca si cum druid'ul a atacat primul | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Quote:
Sprint are +60% ,cat form nu stiu cat are. Faza cu fugitu si venitu inapoi e posibil. Dar ->Vanish si iar dispare rogue . Eu mi-am facut de exemplu talent tree in care ma bazez peambush, backstab, posion. Wound Poison scade efectul healingului plus ca mindnumbing poison pe celalalt cutit creste cu 40% castnig time , la lvl 40 asta ca inca nu mi-am luat skilu` inca de lvl 44 [am strans bani pentru mount ]. Eu intotdeauna imi pun astea doua cand atac casteri. Daca nu mai bine nu ii atac. Daca ma ataca ei => Sprint+Vanish si am fugit .
| |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Nu prea intelegi ce vreau sa zic....Sprint la Cat are +60% lvl 46.... deci nu stiu unde fugi tu cu faerie fire pe tine si pisica in spate... a2a ...dupa ce primesti entangling roots de la Nature's Grasp..primesti imediat si Faerie Fire ...daca nu are timp druid'ul ..aka lag..atunci travel form si pana la urma ai inceput degeaba cu backstab ...daca el fuge cu travel form...;-) ...practic nu il bati niciodata daca folosesti vanish...daca stai mori....si nu te baza pe poison chiar atat de mult pt ca nu sunt 100% apply si a2a lucru...entangling roots te tine destul de mult incat druid'ul sa aiba timp pentru heal...etc...etc a3a caz cand ataca druid'ul...orice druid destept incepe cu faerie fire primul dupa care entangling roots...sa zicem folosesti vanish ca sa iesi din roots...pe urma normal fara stealth si sprint...in momentul de fata o sa vezi o pisica in spatele tau de care nu poti sa scapi.. ....parerea mea faerie fire>>rogue...deci druid>>rogue si alta treaba...are si druid stealth mode la cat...si rogue devine din vanator...in vanat xD | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Redy, daca am prins Rogue in entangle poti sa pui pariu ca inainte de healing dau si un Cure Poison. Stealth la pisica e cam teorie. Rogue te vede inainte sa-l vezi tu pe el (fara imp prowl si pe buna dreptate, acesta neavand loc in build). Pisica este insa excelenta cand vine vorba sa le dai rogues sa guste din propriul medicament. Pe la spate ![]() De fapt teorie e cam toata discutia. Spider belt are cooldown de 30 de minute dar poate scapa un rogue dintr-o situatie proasta.
__________________ | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
hmmm druid ftw ? http://www.azerothschampions.com/rankings.htm | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Raool...deci noi vorbeam de skills normale...si o bataie...aproape random, adica te intalnesti cu ala pe nustu unde si sariti la scandal...nu o bataie programata de nustu cand si vii cu 10 sabii 7 mashini si 20 de bajeti in spate...respectiv cum zici tu ...nustu ce potiuni ..pai daca o luam pe potiuni...ca elf am Light Of Elune...se mai gaseste si in AH din cand in cand...10 sec immune to all damage..si numai zic de altele ..oricum in felul asta ajungem la SF-uri aiurea..... oricum tot raman la parerea mea.. faerie fire>>rogue ....;( cu parere de rau o zic dar sunt sigur ca vor schimba astia ceva la druid ...daca joci cum trebe este cam nesimtit...;p
| |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
ca si alchemist iti zic cu mana pe inima ca daca nas fi cheap sa vand totu la ah sa scot banu gros, pe carel hoarduiesc pt nici un motiv anume se pare, as avea tot timpu la mine potiuni gen lesser invis, free action, restorative elixir, shadow prot, holy prot, lesser stoneshield pot (aka 1k armor), greater def, et etc ... chiar scot la greu pe zi din ele daca le tineam in loc sa le vand credema ca aveam pt each and every fight cu each en every god damn druid. free act pot for the win btw. de obicei se taie cand vad ca nu le mere rootu si musca cold blooded steel din dagger :rip: linku de mai sus lam pus sa vada si fanu de druid ca unu de lvl 55 rupe tot pe argent dawn...si duelurile puse la pct tot pvp sunt asa ca ... parerea mea : daca te sti la duels ai un avantaj clar in real pvp cand esti jumpuit sau jumpuiesti . lucky me im a rogue so usually only the latter concerns me :P | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Chestia e ca un druid feral de 60 nu e viabil in instante. Chiar si alianta are suficienti warriors incat sa nu se bazeze pe un gimped tank. Armura astronomica nu compenseaza absenta parry si block (ma rog, ultimul e cam inutil). Practic un druid cu defense 400 nu beneficiaza nici de jumatate din avantajele oferite de diferenta fata de 300 Iar ca secondary tank un feral druid e overkill.Acelasi lucru e valabil si in group PvP. Taunt NU merge pe jucatori umani si Blizzard a zis ca nici nu intentioneaza sa faca acest lucru (exista o petitie in care se solicita schimbarea automata a tintei pe cel care da taunt in PvP dar cred ca e cam inutila). Singurele momente in care druidul trece pe urs este cand are ceva pe el si asteapta sa fie ajutat de catre ceilalti. In concluzie: la 55 un druid isi poate permite sa faca pe nebunul cu full feral si sa bata pe toata lumea. La 60 oricum face respec pe 9/11/31.
__________________ | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Ah , azi doar ce am maturat pe jos cu un shaman care mi-a sarit in spate in timp ce calatoream . El era 49 eu 47 druid . Great adventure Eram in Tanaris si tocmai ce terminasem un quest cu o testoata Tooga . Ca rasplata am primit un frumos inel cu 120 armor . Fiind in port m-am indreptat alene spre oras , testand inelul in bear form cand se auzi sunetul binecunoscut : frost ... shaman Pana sa ma dezmeticesc am ramas cu 2/3 din viatza . Ma intorc la el ... si iata-l : un urat de trol albastru verzului , 49 shaman . Ah zic !! pana aici mi-a fost . Dar totusi in buna traditie a celor obiditzi de ganking ma intorc la el si-l atac . Din fericire sunt in bear form si pana sa ajung la 1/4 din viatza e si el la 2/3 mana si life . Schimb forma in caster , NS , heal , fearie , moon , bear dar sunt deja iara-si la 3/4 2/3 viatza . Continuam lupta iar cand sunt iarasi low , caster , grasp , regrowt , si incerc star cat e in root dar ma intrerupe , heal din nou. Bear la loc continuam lupta iar el pierde constant viatza, deja e pe low dar nu incearca sa se vindece . In schimb arunca tot ce poate pe mine . Sunt cam pe moarte , caster , incerc heal ma intreurpe , innervate (low mana) , regrowt , iara-si ma intrerupe , regrowth din nou si reusesc . Beau si o potiune de viatza (500) ca sa ma asigur ; bear la loc si ma reped la el dar deja mai are o firmitura de viatza si o ia la goana . Caster , moon si GG Sincer sa fiu nu prea stiu ce a facut el , eram atent mai mult la ce fac eu . Dupa parerea mea a pierdut pt ca m-a luat drept victima sigura ... PS : cu inelul ala am 4600 armor in bear form de la 4200 (aproximativ) 120x3.6 = 432 armor | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |