![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
Inelul acela este bun pentru nivelul sau. Blizzard are insa grija de toate obiectele care ar putea sa dea prea multa armura druidului. In next patch Ring of Protection este schimbat din 300 Armor, +6 Stamina in 160 Armor, +9 Stamina. Bataie de batjocura daca tinem cont ca respectivul era quest reward dupa Battle of Darrowshire, o linie de questuri nu tocmai scurta.
__________________ | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Shamanul are un spell cu care intrerupe vrajile si nu le mai poti casta un timp Nu stiam de acest uber inel cu 300 armor . Oricum daca a inceput sa mai "nerfuiasca" druidul nu e a buna . Chiar si indirect . Acel inel face 1k armor in bear form . | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Ati folosit pe la lvl 30 sau in jur Green Whelp Armor ? Mie mi se pare excelenta si nu stiu daca o sa renunt curand la ea.M-a ajutat si in pve si in pvp exact cand aveam nevoie si desi arata oribil pe mine merita pastrata.
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
etre nustu care este faza cu nature grasp ...dar nu cred poate fii intrerupt avand in vedere ca este instant spell nu ca regrowth exemplu......cand iesi din bear form ai folosit nature grasp ala la a2a lovitura maxim primeste entangle....dupa care mergi la putina distanta ...si folosesti ce trebuie...;-) nature'grasp >>melee ...nature grasp e bine sa folosesti si la inceput are doar 1 min cooldown xD ;-) si face minuni vs warrior/rogue
| |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
mai , m-a intrerupt cand ma vindecam ... ![]() Btw , am ajuns 48 si am inceput sa sesizes o problema la care sincer nu ma asteptam . Pana in jur de nivelul 40 healing touch-ul ma vindeca aproape complet. Acum imi vindeca doar 1/2 din viatza ..... naspa moment ... nu-mi place sa joc la noroc dar cred ca v-a trebui sa folosesc mai mult regrowt si sa sper intr-un crit | ||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
De cand cu "honor" system-ul a cam trebuit sa dau reroll la druidul meu full restoration, unu' pentru ca imi trebuie mai mult "punch" si doi pentru ca Innervate nu mai imi este atat de util in ultima vreme. Asa ca am bagat 21 de puncte in Restoration pentru Nature's Swiftness si 30 de puncte in Balance (mult mumu blizzarzilor cu calculele lor de nu ma lasa sa fac 21/31 ca sa am ca omul Hurricane) si se iveste intrebarea: Penultimul talent pe Balance este Vengeance, care zice ca imi creste bonus-ul la crit cu Wrath, Moonfire si Starfire cu 20%, total 100% cu 5 puncte bagate, lucru de altfel facut. Aici intervine ciudatenia; 100% chance to crit, plus Eye of the Beast, plus alte basinici care le am pe mine ar trebui sa duca la one shot - one crit cu moonfire sau starfire. Cum dau, ar trebui sa dau crit. Evident, nu este asa. Clar mi-au crescut ENORM crit-urile de cand cu vengeance, insa tot nu inteleg. Cum se calculeaza crit chance-ul ala, si ce inseamna de fapt 100% din moment ce nu dau cu fiecare lovitura peste damage-ul default ? | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Vengeance - 5/5 points Increases the critical strike damage of your Starfire, Moonfire, and Wrath spells by 100%. Asta inseana ca itzi mareste criticala... nu sansa de criticala. La vraji crit e +50% din base dmg.. cu talentu asta ajungi +100% Din pacate nu potzi sa vezi nicaieri ce sansa ai sa dai crit la vraji... blizztard s-a gandit ca doar melee trebuie sa vada sansa de crit, casteri nu. Din cate stiu eu 100int inseamna 1% chance to crit, asa ca potzi sa itzi faci tu un calcul aproximativ in functzie de cat ai int + talente + iteme
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Parerea mea e ca Blizzard si-a batut rau joc de Balance druids. Nerf-ul pe roots + amuleta cea stupida inseamna ca nu ai liniste de starfire deci trebuie sa te bazezi aproape exclusiv pe moonfire + wrath. Si oricum, cu exceptia raidurilor, o sa petreci o multime de timp in bear form daca nu vrei sa decedezi rapid. Eu am ajuns sa bag innervate de fiecare data cand am impresia ca raman fara mana inainte sa se termine lupta, deci foarte des. Nu il mai tin ca pe Holy Grail
__________________ | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
frate oscior am auzit si parerea ta, am auzit si pareri contrare, asha k pana fac un duel cu un druid si incerc nu o sa fie sigur....
__________________ daca iti place cultura japoneza, manga si anime, hai in a.camp!!! http://forum.computergames.ro/38916685-post402.html | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Druid'ul este considerat Beast in bear/cat form ..(am primit de multe ori scare si fugea ursul aiurea pe acolo.. )...si este considerat humanoid in caster form...eram in winterspring acum cateva zile cu stealth/track humanoids si am vazut un nume..ma duc sa vad ce este si era un tauren druid...cand a folosit cat form vs mobs..a disparut dupa radar.. alt motiv pentru care Huntress pierde dueluri este ca NU foloseste track humanoids...numai zic de scare beast | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Multa lume joaca Hunter si o buna parte din ei sunt idiotii. Problema e cu cei care stiu sa joace, intre traps, PvP trinket, Scare Beast, roots dimishing returns si pet care nu doarme (Aspect of the Wild, bye bye Entangle/Hibernate pet), druidul nu are nici o sansa. Teoretic este posibil sa eviti Scare Beast. Asta pentru ca e daca nu singura atunci una dintre putinele vraji de hunter care are animatie de casting. Ai fix 1.5 secunde sa schimbi forma, swiftshifting ajuta. Tot asa cum inainte de 1.4.0 aveai 2 secunde sa treci pe animal form in momentul in care vedeai mainile magului albe. gg Poly
__________________ | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Aseara in winterspring am luat o bataie rushinoasa de la un hunter... feign death/frost trap/first aid cand eram langa el ..T_T ..cand sunt in bear form foloseste scare beast/first aid si numai zic ce face Viper Sting...nici macar innervate nu face fata iar pet'ul se simte la bataie lunga....mai cu toate clasele ma descurc chiar bine in schimb acum este prima oara cand am luat bataie de la un hunter in halul asta ;del era scout si eu sergent major...rushinica! | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|