Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-04-2005, 16:50   #61 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Inelul acela este bun pentru nivelul sau.
Blizzard are insa grija de toate obiectele care ar putea sa dea prea multa armura druidului. In next patch Ring of Protection este schimbat din 300 Armor, +6 Stamina in 160 Armor, +9 Stamina. Bataie de batjocura daca tinem cont ca respectivul era quest reward dupa Battle of Darrowshire, o linie de questuri nu tocmai scurta.

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2005, 18:18   #62 (permalink)
Registered User

Shamanul are un spell cu care intrerupe vrajile si nu le mai poti casta un timp

Nu stiam de acest uber inel cu 300 armor . Oricum daca a inceput sa mai "nerfuiasca" druidul nu e a buna . Chiar si indirect . Acel inel face 1k armor in bear form .

etre is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2005, 22:44   #63 (permalink)

stern's Avatar

Ati folosit pe la lvl 30 sau in jur Green Whelp Armor ?
Mie mi se pare excelenta si nu stiu daca o sa renunt curand la ea.M-a ajutat si in pve si in pvp exact cand aveam nevoie si desi arata oribil pe mine merita pastrata.

stern is online now    Reply With Quote
Old 17-04-2005, 15:14   #64 (permalink)
Registered User

WingGodess's Avatar

etre nustu care este faza cu nature grasp ...dar nu cred poate fii intrerupt avand in vedere ca este instant spell nu ca regrowth exemplu......cand iesi din bear form ai folosit nature grasp ala la a2a lovitura maxim primeste entangle....dupa care mergi la putina distanta ...si folosesti ce trebuie...;-)
nature'grasp >>melee ...nature grasp e bine sa folosesti si la inceput are doar 1 min cooldown xD ;-) si face minuni vs warrior/rogue

WingGodess is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2005, 17:21   #65 (permalink)
Registered User

mai , m-a intrerupt cand ma vindecam ...

Btw , am ajuns 48 si am inceput sa sesizes o problema la care sincer nu ma asteptam .

Pana in jur de nivelul 40 healing touch-ul ma vindeca aproape complet. Acum imi vindeca doar 1/2 din viatza ..... naspa moment ... nu-mi place sa joc la noroc dar cred ca v-a trebui sa folosesc mai mult regrowt si sa sper intr-un crit

Old 22-04-2005, 20:46   #66 (permalink)

stern's Avatar

Se pare ca Green Whelp Armour-ul a fost nerfuita stealth.Personal nu am testat suficient ca sa confirm dar, din ce-am vazut, apare mai rar efectul de sleep.
bad blizzard !

stern is online now    Reply With Quote
Old 28-04-2005, 00:37   #67 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

De cand cu "honor" system-ul a cam trebuit sa dau reroll la druidul meu full restoration, unu' pentru ca imi trebuie mai mult "punch" si doi pentru ca Innervate nu mai imi este atat de util in ultima vreme.
Asa ca am bagat 21 de puncte in Restoration pentru Nature's Swiftness si 30 de puncte in Balance (mult mumu blizzarzilor cu calculele lor de nu ma lasa sa fac 21/31 ca sa am ca omul Hurricane) si se iveste intrebarea:
Penultimul talent pe Balance este Vengeance, care zice ca imi creste bonus-ul la crit cu Wrath, Moonfire si Starfire cu 20%, total 100% cu 5 puncte bagate, lucru de altfel facut. Aici intervine ciudatenia; 100% chance to crit, plus Eye of the Beast, plus alte basinici care le am pe mine ar trebui sa duca la one shot - one crit cu moonfire sau starfire. Cum dau, ar trebui sa dau crit. Evident, nu este asa. Clar mi-au crescut ENORM crit-urile de cand cu vengeance, insa tot nu inteleg. Cum se calculeaza crit chance-ul ala, si ce inseamna de fapt 100% din moment ce nu dau cu fiecare lovitura peste damage-ul default ?

Viracocha is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2005, 01:13   #68 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Vengeance - 5/5 points
Increases the critical strike damage of your Starfire, Moonfire, and Wrath spells by 100%.

Asta inseana ca itzi mareste criticala... nu sansa de criticala.
La vraji crit e +50% din base dmg.. cu talentu asta ajungi +100%

Din pacate nu potzi sa vezi nicaieri ce sansa ai sa dai crit la vraji... blizztard s-a gandit ca doar melee trebuie sa vada sansa de crit, casteri nu. Din cate stiu eu 100int inseamna 1% chance to crit, asa ca potzi sa itzi faci tu un calcul aproximativ in functzie de cat ai int + talente + iteme

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2005, 01:30   #69 (permalink)

Zircon's Avatar

Parerea mea e ca Blizzard si-a batut rau joc de Balance druids. Nerf-ul pe roots + amuleta cea stupida inseamna ca nu ai liniste de starfire deci trebuie sa te bazezi aproape exclusiv pe moonfire + wrath. Si oricum, cu exceptia raidurilor, o sa petreci o multime de timp in bear form daca nu vrei sa decedezi rapid.

Eu am ajuns sa bag innervate de fiecare data cand am impresia ca raman fara mana inainte sa se termine lupta, deci foarte des. Nu il mai tin ca pe Holy Grail

Old 04-05-2005, 00:56   #70 (permalink)
Registered User

sldr's Avatar

bai.. o chestie vreu sa va intreb k poa` stiti.... druidu` p cat/bear form e sau nu imun la "Scare beast" - ul hunterului ?
hunter fiind ma intereseaza, si nu prind druizi .... culmea

sldr is offline    Send Message via Google Talk to sldr Reply With Quote
Old 04-05-2005, 10:04   #71 (permalink)
Registered User

Raiden007's Avatar

Dap

Raiden007 is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2005, 13:18   #72 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

frate druidul in bear sau cat form.. nu e beast ..
e imun

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2005, 13:37   #73 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

logic gandind ar trebui sa mearga... cu practica nu stiu cum e exact

Last edited by Lucifer; 06-05-2005 at 14:08..

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2005, 14:52   #74 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Merge. Am dat eu.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2005, 18:11   #75 (permalink)
Registered User

sldr's Avatar

frate oscior am auzit si parerea ta, am auzit si pareri contrare, asha k pana fac un duel cu un druid si incerc nu o sa fie sigur....

sldr is offline    Send Message via Google Talk to sldr Reply With Quote
Old 06-05-2005, 18:23   #76 (permalink)

Zircon's Avatar

Merge. Unul din motivele pentru care doar un hunter super-idiot poate sa piarda dueluri vs. druizi. In 1v1 PvP e putin mai complicat pentru hunter, in ciuda scare beast

Old 06-05-2005, 19:42   #77 (permalink)
Registered User

WingGodess's Avatar

Druid'ul este considerat Beast in bear/cat form ..(am primit de multe ori scare si fugea ursul aiurea pe acolo..)...si este considerat humanoid in caster form...eram in winterspring acum cateva zile cu stealth/track humanoids si am vazut un nume..ma duc sa vad ce este si era un tauren druid...cand a folosit cat form vs mobs..a disparut dupa radar..
alt motiv pentru care Huntress pierde dueluri este ca NU foloseste track humanoids...numai zic de scare beast

Old 06-05-2005, 21:24   #78 (permalink)
Registered User

nu mi s-a intamplat sa primesc scare beast , e prima oara cand aud de abilitatea asta la hunter

dar eu pot sa castez hibernate pe cat/bear/travel care e vraja doar pt beasts si dragoni asa ca probabil merge si SB

Old 06-05-2005, 21:58   #79 (permalink)

Zircon's Avatar

Multa lume joaca Hunter si o buna parte din ei sunt idiotii. Problema e cu cei care stiu sa joace, intre traps, PvP trinket, Scare Beast, roots dimishing returns si pet care nu doarme (Aspect of the Wild, bye bye Entangle/Hibernate pet), druidul nu are nici o sansa.

Teoretic este posibil sa eviti Scare Beast. Asta pentru ca e daca nu singura atunci una dintre putinele vraji de hunter care are animatie de casting. Ai fix 1.5 secunde sa schimbi forma, swiftshifting ajuta. Tot asa cum inainte de 1.4.0 aveai 2 secunde sa treci pe animal form in momentul in care vedeai mainile magului albe. gg Poly

Old 08-05-2005, 17:13   #80 (permalink)
Registered User

WingGodess's Avatar

Aseara in winterspring am luat o bataie rushinoasa de la un hunter... feign death/frost trap/first aid cand eram langa el ..T_T ..cand sunt in bear form foloseste scare beast/first aid si numai zic ce face Viper Sting...nici macar innervate nu face fata iar pet'ul se simte la bataie lunga....mai cu toate clasele ma descurc chiar bine in schimb acum este prima oara cand am luat bataie de la un hunter in halul asta ;d
el era scout si eu sergent major...rushinica!

Advertisment
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules