Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-05-2005, 17:24   #81 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Mai exista si posibilitatea de a te bate cu el in caster form. Entangle pet (Nature's Grasp daca ai), Cure Poison de fiecare data cand pune ceva pe tine, Rejuv si bagi Moonfire (nu spam!) + ceva melee. Daca da tare in melee ai cam incurcat-o. O sa trebuiasca sa stai la undeva intre melee si ranged, dand moonfire si in mod cert innervate. Daca da slab in melee, ai sanse mari

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2005, 19:09   #82 (permalink)
Registered User

WingGodess's Avatar

Am Nature Grasp 5/5 ..;-)...in schimb nu este mai bine sleep la pet? si roots la hunter dupa care starfire/moonfire? (si intr-adevar am cam facut spamm de moonfire ;d)..oricum a fost primul hunter care in sfarsit a folosit scare beast/viper sting/frost trap/first aid cum trebuie...in general majoritatea hunters se bat aiurea si nu folosesc mai nimic...;D in schimb am impresia ca prea tare nu da melee ca sa faca fata la nukes.....sper
oricum vedem cum merge in caster form si povestim pe urma aventurile ;d thnx

WingGodess is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2005, 20:52   #83 (permalink)

stern's Avatar

Si mie mi se pare mai indicat sleep la pet si roots la hunter.Apoi nuke him.Referitor la spamul de moonfire, mie imi este foarte greu(mai ales in momentele critice ale unei lupte)sa nu spamez moonfire desi stiu ca este considerat noobish...noroc ca e aproape butonu de starfire si mai variez putin :P
/smile

ps-bineinteles daca in timp ce e rooted poti sta la 5-8 yarzi de el si sa-l nuke de acolo este ideal
Foarte rar nimeresc distanta asta.Vreun hint cum se poate aprecia mai usor ?

Last edited by stern; 09-05-2005 at 21:29..

stern is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2005, 19:33   #84 (permalink)
Registered User

WingGodess's Avatar

Eu cred ca Alex nu sa referit la spamm moonfire ca este "noobish" ci folosesti prea multa mana pt damage prea putin...de unde si problema mea ca am ramas fara mana etc...si fara spamm ...damage over time mai mare...+ mana recharge ceva mai multa...
daca am inteles gresit.../edit plz

Old 10-05-2005, 21:29   #85 (permalink)

Zircon's Avatar

WingGodess are dreptate. Daca nu lasi macar o parte din DoT sa-si faca efectul Moonfire este una dintre cele mai ineficiente vraji din joc. Evident ca orice druid o sa faca Moonfire spam in anumite situatii dar nu cand adversarul e la 100% viata
De ce Roots si nu Hibernate ? Pentru ca, din experienta mea, Hibernate este mult mai puternic afectat de Nature Resist, durata sa mergand in jos pana la niste valori de-a dreptul stupide.

Oricum, tactica aceasta nu este foarte testata, mi-a mers doar de doua ori. Ca arma folosesc Bonecrusher, care face parte din setul meu de melee.

Old 31-05-2005, 09:09   #86 (permalink)
Registered User

Am si eu o intrebare: druidul poate fi folosit ca primary healer? Adica poate inlocui aproape complet preotul? Am inteles ca la nivele mari asa ar fi. Eu am jucat un priest si am trecut pe un druid. Stiu ca la ressurection e dezastru la druid. Nu prea stiu in rest: protectii, heal...?

jack_sparrow is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2005, 09:19   #87 (permalink)
First Wizard

Zeddiculus's Avatar

WoW Characters
Am fost de multe ori in instante cu druizi ca primary healers si s-au descurcat super ok. Nu am avut nevoie de priest. Am facut de exemplu DM in 5 cu druid, Stratholme UD part(raid de 10) cu 2 druizi si am avut un singur wipe in strath cand unul din druizi s-a incapatanat sa faca pe tank-ul. Cu mentiunea ca si eu am ajutat cat decat la healing ca shaman si in general ma vindec singur, deci druidul nu trebuie sa ma bage in seama.
Am incercat si LBRS in 5 cu druid primary healer dar nu am reusit decat sa trecem de paianjeni si acolo wipe definitiv.

Zeddiculus is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2005, 10:10   #88 (permalink)

Zircon's Avatar

Merge dar este putin mai complicat.

Druidul nu are shield si aoe heal (tranq e o gluma proasta), deci lucrurile trebuie sa mearga flawless. In principiu un priest bun nu are nevoie de shield dar acesta ii permite sa faca greseli, macar in instantele de nivel mic. Druidul compenseaza prin cele doua heal on time, care-i permit un cast de 3.5 sec. Si Nature's Swiftnessed Healing Touch la 3 minute.

Druidul nu are un flash heal de 1.5 sec (cea mai utilizata vraja a priest-ului) cu care sa faca spam. Regrowt are cast de 2 sec, costa multa mana si eficienta e scazuta presupunand ca nu face crit (din talent). Daca la un damage spell crit este o chestie buna, pentru un heal e o prostie. Nu te poti baza pe crit. iar daca reuseste ai sanse mari sa faci overheal. In plus spam-ul este total inutil datorita heal on time-ului.

Druidul nu are dispell, deci no magic/disease removal. Doar poison si curse. Daca esti Alliance e ok, oricum o sa ai permanent un paladin in party. La Horde nu am idee

Rez. Paladin/Shaman ftw. Totusi rez-ul druidului este foarte folositor ca wipe prevention presupunand ca rez-erul moare inaintea ta. Daca esti cu un priest in party, e ok, acesta intotdeauna moare primul. Combat rez si accept dupa ce a murit toata lumea (sau daca a murit undeva safe - no mobs, merge si imediat deoarece il pune out of combat). Daca ai un paladin ai cam incurcat-o, asta moare permanent ultimul. Macar poti sa faci prowl. Exista exceptii, aka Stratholme, unde se inchide poarta.

Chain healing. Este destul de greu sa faci un chain de druizi datorita cast time-ului mare -> necesita prea multi druizi. Oricum, nimeni nu e nebun sa incerce

Agro. Intotdeauna party cu un warrior care stie meserie. Nu ai fade iar barkskin, desi mai bun decat nimic, nu ofera suficienta protectie. Evident, exista varianta bear & wait dar, spre deosebire de priest/shaman, in timpul acesta nu faci heal. Cat & cower este o alta gluma proasta, pentru ca poate sa nu mearga si oricum, daca nu e nimeni langa tine pe care sa se duca, nici nu o va face.

Mana. Diferenta nu este atat de mare, mai ales ca orice druid care functioneaza ca 1st healer are Innervate si reuseste cumva sa-l strecoare intre heals.

Rejuvenate NU stacheaza daca e castat de mai multi druizi. Ultima vraja o inlocuieste pe precedenta. Valabil si pentru componenta Heal on Time a Regrowth.

Problema druidului e ca nu functioneaza bine ca primary healer in mass pvp deoarece HoT-urile sunt evident, deci purge/dispell. Hoarda are un avantaj sensibil aici deoarece priests la Alliance sunt putini comparativ cu priests+shamanii lor. Healing Touch de 3.5 secunde este foarte situational si extrem de putin folosit in afara Nature's Swiftness.

Recomandarea mea este sa nu joci ca primary healer. Priest + Druid in party e un combo excelent si ii permite druidului sa joace in f. de ce lipseste pe moment. Offtank, DPS, 2nd healer.

Old 31-05-2005, 10:33   #89 (permalink)
First Wizard

Zeddiculus's Avatar

WoW Characters
Cea mai utilizata vraja a priest-ului cum zici tu, poate fi compensata de cea mai utilizata vraja a shaman-ului lesser healing 1.5 sec 75% sansa sa nu poate fi intrerupta, amount of healing ~la fel. Cum am spus merge destul de bine daca ai un secondary adica shaman in grup. Un grup doar cu un druid, fara shaman/priest nu merge ... parerea mea. In schimb Druid/Shaman Druid/Priest Priest/Shaman merg ok. In unele cazuri doar cu priest in grup. Druid/Druid iar nu mi se pare ok, in caz de wipe. Shaman/Shaman am incercat si nu mi-a placut pt ca se duce mana destul de repede la ambii.

Zeddiculus is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2005, 11:09   #90 (permalink)
Registered User

Kh`Ru3l's Avatar

Pai vezi, de asta am facut noi Strat in 5 de N ori :P Ca era un priest

Kh`Ru3l is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2005, 11:28   #91 (permalink)
nõh Minowara

Toranaga's Avatar

WoW Characters
Stratholme în 5 e fun, cu shadow priest e şi mai fun la Baron (Mortal Strike FTW ), Balnazzar nu am făcut decât cu holy.

Toranaga is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2005, 12:34   #92 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
mi se pare f greu spre imposibil sa faci strat si scholo in 5 fara un priest. Flash,prayer,fade si mai ales shackle FTW.

Edit : Tora zi si cu cine m3n
From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths..

Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2005, 18:38   #93 (permalink)

Zircon's Avatar

DarthSith, te rog, nu ma face sa incep sa injur Blizzard si clasa lor preferata, Shaman. Am zis deja ca Druid e inutil ca healer in group PvP in comparatie cu Shaman si Priest. Paladinul are o problema identica. Practic avem un primary healer sensibil mai prost decat un secondary. GG Blizzard. O sa se vada in BGs ...

Eu unul sunt foarte ofticat pentru ca nu mi-am dorit niciodata sa joc un priest. Ei bine, in BGs nici asta nu sunt. DPS nu sunt, tank NU sunt (nu am arcanite reaper) iar mag nici atat. Entangle bot da' guess what, roots pica de la damage si oricum toata lumea are trinket. Iar cretinii de la Blizzard stiu foarte bine asta, rezulta din interviul dat la E3. Cica bufeaza "druid punch". In urmatoarele 10 luni probabil ...

Singurul loc in care druid merge bine este CTF, dar toata lumea urla nerf travel form (dru & shaman, ba chiar si rogue sprint). Nu cred ca mai dureaza mult pana se va intampla si asta.

Old 01-06-2005, 09:25   #94 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Scholo cu warrior, druid, pally, 2x rogue.

Burghy is online now    Reply With Quote
Old 09-06-2005, 09:27   #95 (permalink)

stern's Avatar

Am impresia ca am primit niste love stealth.sau blizzard au hotarat sa faca ceva in privinta dps-ului pana la un update serios.In bear form am inceput sa dau crit-uri extrem de frecvent(sunt echipat ca inainte de update-totul "of the eagle" boost la agility doar de la motw).Cel putin cu maul cam la 2 maul-uri vine un crit.Mai confirma cineva asta ?

stern is offline    Reply With Quote
Old 09-06-2005, 17:04   #96 (permalink)
Registered User

WingGodess's Avatar

Eu acum merg cu setul albastru de pvp am 5/5 sharpened claws...chance to crit cam 13,25% si se simte destul de mult deci am inceput sa bat warrior/rogue/shammy/hunter la greu iar vs casters am healer set dar deobicei il las in inventar si rar il folosesc la pvp avand in vedere ca umblu in small party si nu trebuie prea mult healing
...a inceput sa imi placa destul de mult druidul pentru ca poate face fata in orice situatie....are stealth are bear are heal ..cam are de toate si combinate cum trebuie ...druidul este criminal.
Ma gandeam sa vorbim mai mult despre pvp combat ...vs fiecare clasa...cum sa incepem, ce sa facem pe parcurs si bineinteles cum sa terminam...oricum bash la inceput + regrowth + moonfire si bear enrage , frenzied cand mai are 2 sec la mortal strike ..bash moonfire + instant heal iar bear... este un start bun vs warrior si rogue...ggnore
iar vs shaman daca se poate roots/nuke depinde cine incepe primul daca nu atunci bash +roots ...travel form ...daca scapa de stun/roots cu trinket am distanta deci iar roots ...iar distanta unde nu poate folosi nimic...deci first aid mai tarziu la a2a bash iar first aid heal daca trebuie neaparat chiar si innervate mai tarziu is thnx pentru ca nu are purge la distanta asta iar am voie sa fiu afara din combat un minut..deci imi permit sa trag de timp ;D daca ma scoate din combat ...deobicei shamanu sta si se uita useless rooted si oricum daca scapa bear formsi uita sa foloseasca purge deci mai am vreo 7-8 sec din innervate...daca bash failed atunci bark skin/nature grasp si cum este prins de roots imediat incep sa castez iar roots el intre timp foloseste trinket si intre timp il prind iar cu "radacini" ;D concluzia ..shaman este useless vs roots si distanta ;D
vs hunter daca eu il vad primul ma duc in spate la el sleep pet roots la hunter nuke anti fear trinket (scare beast useless, ma amuza cand incearca de 3-4 ori si nimic )full offensive bear si deja cam a pierdut ..normal in duel are frost trap ma prinde dar feral charge bash nuke anti fear trinket iar enrage/offensive + instant heal si daca tot este in viata frenzied regen pe urma bash/moonfire/regrowth/bear si tot pe acolo se ajunge
vs priest/warlock incep cu ravage/claw daca am timp de bite am inceput bine pe urma moonfire/anti fear trinket si full offensive bear iar se chinuie lumea cu fear si degeaba..bash cand numai am anti fear regrowth/moonfire cand il vad ca incearca iar fear schimb in caster form si pregatesc trinket'ul instant heal cand este nevoie moonfire iar bear acum frenzied regen...deobicei warlock este pe jos sau fara mana ..priestul inca mai alearga dar innervate ftw! cand este nevoie si cam atat ;D
vs mage este destul de aiurea daca am grija sa il pacalesc si sa nu are timp de silence am castigat ;D lupta dar oricum moonfire cand se poate ..bash +regrowth/rej ..si folosesc instant heal cand ei folosesc blink merge super bine si nu are timp de counter spell pentru ca deja are un spell pe teava ;D
postati lume....ce dreaq lasam druidul asta pe apa sambetei cand este o super clasa ...si nu este nevoie de reroll ;D

Last edited by WingGodess; 09-06-2005 at 17:51..

Old 09-06-2005, 17:18   #97 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

daca te referi la libra of constitution ( +100hp on helm or pants ) e repetabil... atata ca mai trebuie sa gasesti odata cartea

moonfire pe priest e degeaba... il scoate instant

Lucifer is online now    Reply With Quote
Old 09-06-2005, 17:57   #98 (permalink)

Zircon's Avatar

Nu te baza tu pe faptul ca shamanul uita sa dea purge. Ieri am incasat 10 purge-uri in doua meciuri (incomplete) de CTF. Shaman + hunter in spate tau = gg druid.

Old 09-06-2005, 18:00   #99 (permalink)
Registered User

WingGodess's Avatar

dupa ce am vorbit cu cativa prieteni si am primit mai mult info ..am editat prostia pe care am intrebat-o in legatura cu librams ;D si am uitat de priest(si pala care imi face radacinile useless )...nerf remove magic in pvp!
si Alex...vorbeam de situatii 1v1 nu 2v1 ...stii vreo clasa care scapa de hunter/shaman in spate..xD

Old 09-06-2005, 18:44   #100 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

da... paladin ... kk-mas pe ei... bubble si heartstone, lol

Lucifer is online now    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules