Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-08-2008, 15:28   #1 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

WoW Characters
Death Knight

deja exista oameni care joaca aceasta clasa (beta testerii) so...

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2008, 15:34   #2 (permalink)
Registered User

maxescu's Avatar

It's cool. Srsly.

maxescu is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2008, 17:30   #3 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

WoW Characters
Asa , deci opinia mea (de posesor de dk lvl 59 atm ) :

- cele 3 treeuri sunt o varza . Serios. O amestecatura de talente pvp cu talente tanking si cu talente dps. Si asta peste tot. Probabil ca au scris pe biletele abilitatile si le-au tras la sorti in ce tree le pun si pe ce ramura. Dupa care le-au botezat in consecinta dupa treeul unde le-au pus.
Serios , ar fi putut sa le mai grupeze .

- deja e plin serveru Coldarra de DK . Prin H Fjord tot al doilea e DK , mai nimeni nu e healer . Sper sa nu fie asa si pe live cu toti healerii ce se fac DK ca e grav. Abia am gasit un amarat de undergeared shaman sa facem un Upgarde keep 5m sub forma de hunter-dk-dk-mage-shammy. DK sta bine la threat ca si tank din ce am vazut eu , da cum in spatele personajelor sunt oameni ( care habar nu prea au/ nu isi cunosc clasa inca) se cam iau wipes din cauza de tanking.

- Deathchargeru e super tare. Da nu inteleg de ce suntem obligati sa avem toti varianta colorata violet. Foarte gay calu pe violet. De ce nu putem alege ceva de exemplu pe rosu ca asta :
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Deathcharger.jpg
Views:	303
Size:	235.1 KB
ID:	376580  

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 10:37   #4 (permalink)
Black Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by skyblue View Post
- deja e plin serveru Coldarra de DK . Prin H Fjord tot al doilea e DK , mai nimeni nu e healer .
Ciudat, mai de cate ori am intrat se cauta dps, chiar si aseara se cauta DPS in draci, am stat cam juma de ora pana am gasit un party pentru Azjol-Nerub.

Adevarat insa, e plin de DK dar asta e un lucru bun pentru ca numai in felul asta poate fi testata clasa la toate capacitatile ei si implementata pe viitor.

Quote:
Originally Posted by skyblue View Post
- Deathchargeru e super tare. Da nu inteleg de ce suntem obligati sa avem toti varianta colorata violet. Foarte gay calu pe violet.
Nu-mi place berbecul ala de nicio culoare, la inceput in alpha deathchargeru era identic cu cel de la undead, muuult mai aratos

m-m-c is online now    Send Message via Google Talk to m-m-c Reply With Quote
Old 20-08-2008, 10:44   #5 (permalink)
YzY
Registered User

WoW Characters
In Alpha era exact Deathchargerul din Stratholme. In ce priveste DK e normal sa fie extrem de multi, practic dupa ce vezi ce chestii a primit clasa ta si ajungi la 77 nu prea mai ai ce sa faci in beta asa ca macar de curiozitate si tot iti faci un DK.

YzY is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 14:08   #6 (permalink)
Registered User

Evil Canevil's Avatar

WoW Characters
M-am jucat si eu umpic DK. Nu imi place deloc. Mare dezamagire. E un paladin wannabe corcit cu mage sau lock. N-am facut instante, dar mi s-a parut slab ca tank, cel putin pe single target. I like the horsie.

-1 reroller.

Evil Canevil is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 14:52   #7 (permalink)
oTi
Registered User

nu mi-a placut -1 reroller

oTi is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 02:59   #8 (permalink)
Nick anterior: Keeper_Gismo

gismo's Avatar

Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi
WoW Characters
Will these be true ?
http://wotlk.wowhead.com/?item=34655
DK gear cand incepi un DK nou ?

Si ce se intampla mai departe ? iti iei iteme noi pe parcurs si devii un curcubeu ?
La fel ca in cunoscuta poza ? http://wow.mmolecule.com/news/ektima.../gg_03_new.jpg

gismo is offline    Send Message via Xfire to gismo Reply With Quote
Old 21-08-2008, 03:18   #9 (permalink)
Bau

korby's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by gismo View Post
Will these be true ?
http://wotlk.wowhead.com/?item=34655
DK gear cand incepi un DK nou ?
Da.

Quote:
Originally Posted by gismo View Post
Si ce se intampla mai departe ? iti iei iteme noi pe parcurs si devii un curcubeu ?
La fel ca in cunoscuta poza ? http://wow.mmolecule.com/news/ektima.../gg_03_new.jpg
Nu chiar. Bagă search şi o să găseşti cam ce items iei din quest-uri, plus că sunt deja şi o grămadă de drop-items de prin instanţe. Chiar dacă unele nu-s desenate încă.

You have been disconnected from SPARTA!

korby is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 10:00   #10 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

WoW Characters
Lantul de questuri 55-58 e super cool. Am nimerit in bataia de final cu o gramada de ciutaci care incepusera sa planga pe-acolo ca au esuat questul. /boggle.
(no spoilers, lasati baietii sa vada cu ochiul lor)

DK-ul in single player e un paladin ceva mai potent, in hellfire din 3 swings cade cam orice. Un grup de 5 DK ~ lvl 60 se descurca sa termine Ramparts (da, fara healer).

In instantele mici din Outland (Nexus de exemplu) e foarte util ca offtank, da jos solo caster-type mobs ramanand la full health.

Inca n-am vazut un DK care sa aiba pretentia ca tankeaza, toti se multumesc sa fie dps si cauta tank pentru grup

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 12:02   #11 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Daca te referi la beta DK e un retri paladin ceva mai impotent

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 12:44   #12 (permalink)
Registered User

maxescu's Avatar

Quote:
Originally Posted by El Torque View Post
Inca n-am vazut un DK care sa aiba pretentia ca tankeaza, toti se multumesc sa fie dps si cauta tank pentru grup
Nu exista gear momentan. Doar alea de Cobalt craftabile, dar tre` sa farmezi ca dobitocu pentru ele sau sa te milogesti pe la altii care au mai dat de mats around. Dar e greu, ca nimeni nu sta sa farmeze efectiv in beta...

maxescu is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 13:43   #13 (permalink)
Registered User

blizzardul o tine in dezamgiri burning crusade a fost aceptabil dar noul expansion cu clasa asta DK e un total dezastru off WoW a devenit un mob de a scoate $$$

obituary is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 14:20   #14 (permalink)
Black Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Yes, Blizzard is farming mobs, they drop gold, $$ that's it!!

Last edited by m-m-c; 21-08-2008 at 14:36.

Old 21-08-2008, 14:29   #15 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Burghy View Post
Daca te referi la beta DK e un retri paladin ceva mai impotent
O fi gearul albastru pe care il ai overpowered, atunci :P Cert e ca la lvl 58 in Hellfire omoara cel mai usor. Si am trecut pe acolo cu mai multe chars de-a lungul timpului

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

Old 21-08-2008, 14:44   #16 (permalink)
Black Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Gearul pe care il ia la lvl 58 dupa ce face toate questurile din zona de start e mult mai bun decat al oricarei alte clase la acel nivel, doar daca a facut instante peste instante.

BTW, trailer: http://www.wow-europe.com/wrath/intro.xml
Si n-am sonor aici
Dar e excelent realizat, chiar daca nu aud ce se intampla pe acolo

Old 21-08-2008, 16:00   #17 (permalink)
Registered User

Evil Canevil's Avatar

WoW Characters
EL Torque, ai jucat cu DK-ul la 80? Sau macar 70-80? Nu de alta, dar mie cel putin, mi se pare irelevant cum se comporta in Hellfire la levelat, nu spune nimic despre clasa pe care o sa o joci maaaaaaaaaaaaaany mannnnnnnnnnnny hours la lvl maxim.

Evil Canevil is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 17:20   #18 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

WoW Characters
Quote:
EL Torque, ai jucat cu DK-ul la 80?
It's a trap!

Si in alta ordine de idei, eu nu am zis nicaieri ca voi face reroll. O sa imi pastrez druidul pe care il joc din vanilla wow.

Old 21-08-2008, 17:22   #19 (permalink)
Registered User

intro-ul imi place blizzard mereu au scos trailere de calitate bine gandite se vede clar ca sunt o firma de calitate poate chiar mai buna ca EA desi la fonduri sunt sub EA singuru lucru care ma deranjeaza este setea lor de bani mai bine scoteau un nou patch decat un nou expansion + ca acum toata lumea va juca cu DK si nu vor mai fi priesti paladini druizi adica nu va mai fi HEAL pentru instance sau va fi doar in guildele bune

obituary is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 17:35   #20 (permalink)
Bau

korby's Avatar

WoW Characters
WTS semne de punctuaţie.

You have been disconnected from SPARTA!

korby is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools