![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Asa , deci opinia mea (de posesor de dk lvl 59 atm ) : - cele 3 treeuri sunt o varza . Serios. O amestecatura de talente pvp cu talente tanking si cu talente dps. Si asta peste tot. Probabil ca au scris pe biletele abilitatile si le-au tras la sorti in ce tree le pun si pe ce ramura. Dupa care le-au botezat in consecinta dupa treeul unde le-au pus. Serios , ar fi putut sa le mai grupeze . - deja e plin serveru Coldarra de DK . Prin H Fjord tot al doilea e DK , mai nimeni nu e healer . Sper sa nu fie asa si pe live cu toti healerii ce se fac DK ca e grav. Abia am gasit un amarat de undergeared shaman sa facem un Upgarde keep 5m sub forma de hunter-dk-dk-mage-shammy. DK sta bine la threat ca si tank din ce am vazut eu , da cum in spatele personajelor sunt oameni ( care habar nu prea au/ nu isi cunosc clasa inca) se cam iau wipes din cauza de tanking. - Deathchargeru e super tare. Da nu inteleg de ce suntem obligati sa avem toti varianta colorata violet. Foarte gay calu pe violet. De ce nu putem alege ceva de exemplu pe rosu ca asta :
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
Adevarat insa, e plin de DK dar asta e un lucru bun pentru ca numai in felul asta poate fi testata clasa la toate capacitatile ei si implementata pe viitor. Quote:
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User |
In Alpha era exact Deathchargerul din Stratholme. In ce priveste DK e normal sa fie extrem de multi, practic dupa ce vezi ce chestii a primit clasa ta si ajungi la 77 nu prea mai ai ce sa faci in beta asa ca macar de curiozitate si tot iti faci un DK.
__________________ Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
M-am jucat si eu umpic DK. Nu imi place deloc. Mare dezamagire. E un paladin wannabe corcit cu mage sau lock. N-am facut instante, dar mi s-a parut slab ca tank, cel putin pe single target. I like the horsie. -1 reroller.
__________________ I know something most don't. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
Will these be true ? http://wotlk.wowhead.com/?item=34655 DK gear cand incepi un DK nou ? Si ce se intampla mai departe ? iti iei iteme noi pe parcurs si devii un curcubeu ? ![]() La fel ca in cunoscuta poza ? http://wow.mmolecule.com/news/ektima.../gg_03_new.jpg
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote: Quote:
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Lantul de questuri 55-58 e super cool. Am nimerit in bataia de final cu o gramada de ciutaci care incepusera sa planga pe-acolo ca au esuat questul. /boggle. (no spoilers, lasati baietii sa vada cu ochiul lor) DK-ul in single player e un paladin ceva mai potent, in hellfire din 3 swings cade cam orice. Un grup de 5 DK ~ lvl 60 se descurca sa termine Ramparts (da, fara healer). In instantele mici din Outland (Nexus de exemplu) e foarte util ca offtank, da jos solo caster-type mobs ramanand la full health. Inca n-am vazut un DK care sa aiba pretentia ca tankeaza, toti se multumesc sa fie dps si cauta tank pentru grup
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Nu exista gear momentan. Doar alea de Cobalt craftabile, dar tre` sa farmezi ca dobitocu pentru ele sau sa te milogesti pe la altii care au mai dat de mats around. Dar e greu, ca nimeni nu sta sa farmeze efectiv in beta...
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Yes, Blizzard is farming mobs, they drop gold, $$ that's it!!
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. Last edited by m-m-c; 21-08-2008 at 14:36.. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| O fi gearul albastru pe care il ai overpowered, atunci :P Cert e ca la lvl 58 in Hellfire omoara cel mai usor. Si am trecut pe acolo cu mai multe chars de-a lungul timpului
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Gearul pe care il ia la lvl 58 dupa ce face toate questurile din zona de start e mult mai bun decat al oricarei alte clase la acel nivel, doar daca a facut instante peste instante. BTW, trailer: http://www.wow-europe.com/wrath/intro.xml Si n-am sonor aici ![]() Dar e excelent realizat, chiar daca nu aud ce se intampla pe acolo
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
EL Torque, ai jucat cu DK-ul la 80? Sau macar 70-80? Nu de alta, dar mie cel putin, mi se pare irelevant cum se comporta in Hellfire la levelat, nu spune nimic despre clasa pe care o sa o joci maaaaaaaaaaaaaany mannnnnnnnnnnny hours la lvl maxim.
__________________ I know something most don't. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
Si in alta ordine de idei, eu nu am zis nicaieri ca voi face reroll. O sa imi pastrez druidul pe care il joc din vanilla wow.
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
intro-ul imi place blizzard mereu au scos trailere de calitate bine gandite se vede clar ca sunt o firma de calitate poate chiar mai buna ca EA desi la fonduri sunt sub EA singuru lucru care ma deranjeaza este setea lor de bani mai bine scoteau un nou patch decat un nou expansion + ca acum toata lumea va juca cu DK si nu vor mai fi priesti paladini druizi adica nu va mai fi HEAL pentru instance sau va fi doar in guildele bune
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
WTS semne de punctuaţie. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |