![]() |
| | #24 (permalink) | ||
| Quote:
hai ca asta a fost tare ...sa compari Blizzard cu EA | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| "Wear Yourself"(tm) |
Care e problema cu DK-ul la nivele mari? Intreb pentru ca nu stiu daca voi apuca sa ajung acolo, am primit beta vineri si sunt aproape 60. In TBC am fost paladin holy (heroics, kara, ssc/tk) si retri (MH/BT). L-am incercat prin borean tundra si face poteci , mai departe nu stiu. Vreau sa dropez paladinul si sa imi fac un DK main in wotlk. Ma incanta foarte mult mecanica, cred ca vor fi putini cei care il vor intelege complet. In plus eu apreciez cum sunt facute talent tree-urile. Cu paladinul am fost tank o perioada scurta si m-ar incanta sa fiu tank cu DK-ul ca main specc. Propun sa ne lasam numele charurilor aici sa putem schimba o vorba in-game ![]() ValutaruDK si Valutaru
__________________ No matter the color or roses they all have thorns. | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Blood Strike, Heart Strike si Death Strike basically... ![]() Si ca spec, eu as juca asa ceva: Talent Calculator - World of Warcraft
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| "Wear Yourself"(tm) |
Mie unholy nu-mi place asa ca nu am experimentat mult cu el. Pot insa sa iti arat niste builduri pe blood si frost pe care le consider potrivite: Cand intri in outland ar tb sa fie cam asa: http://talent.mmo-champion.com/?deat...00000000000000 Nu arunca nici un item din cele albastre pe care le primesti pre-outland. Uneori le vei schimba cu altele pentru a compensa hit/crit dar le vei folosi mai tarziu in noi combinatii. Sunt gandite intr-un fel sa fie potrivite pentru un DK. La level-up nu fii tentat sa sari peste vreun talent care da expertise, nu-i nimic mai rau decat sa dai parry, dodge la rand cand incerci sa pui diseasuri sau cand vrei sa dai cu Death Strike (pentru heal). Clasa e reactiva la modul - "runa asta o folosesc sa dau dmg sau heal?" si "cum le combin sa nu am downtime la abilitati pana se incarca runele". O as fii tentat sa iti faci 2 rune blood si 4 death, nu e chiar cea mai buna idee. E bine sa ai 2 blood, 1 frost, 1 unholy si 2 death ca sa nu-ti strici cooldownurile. Apoi e chestie de experienta (ar trebui sa iti intre in reflex in primele nivele din 60+ - mie cam atat mi-a luat) cum sa iti calculezi ciclul de atac functie de loviturile pe care le-ai ratat, cat de repede iti scade viata si cata rune power ai. N-o sa-ti iasa de la inceput asa ca nu te speria . Daca planuiesti sa dai solo la elite ia-ti si mark of blood ca nu strica si nu-ti folosi toate cooldownurile de heal in acelasi timp.In Northern, cand strangi un anumit gear (mai ales daca iei albastre din instante) poti juca si frost (mai ales in borean tundra), healul nu mai e o problema daca folosesti Death Strike cand trebuie. Nu uita sa-ti dai cooldownurile mereu, 1 minut inseamna la fiecare 2-3 mobi. Buildul de baza pe frost e asta: http://talent.mmo-champion.com/?deat...00000000000000 Build-urile de mai sus pe poti dezvolta fie pe unholy, fie pe blood (cel de blood e mai bine sa-l duci pe unholy decat pe frost, cel putin la stilul meu cand iau mai multi mobi o data). Pe unholy iau Epidemic, il gasesc foarte folositor. http://talent.mmo-champion.com/?deat...00000000000000 Iar pe blood iei din build de blood primele talente pana la crit. @Herodot - nu m-am hotarat inca la numele DK-ului asa ca l-am lasat generic ^^. Alte nume pe live am Asistenta, Suzeta, Behind, FaneFlambatu (clasele le ghicesti tu ). Nu-mi plac numele care se iau prea in serios (imi place umorul ironic). Valutaru e un nume potrivit pentru un paladin.Am facut niste calcule si inca nu sunt hotarat care e build-ul si gearul potrivit pentru dual-wield. Daca aveti argumente sunt curios sa ale aflu. Edit: Ce am zis aici se refera la level up, nu la raiding
__________________ No matter the color or roses they all have thorns. Last edited by Zergul; 31-10-2008 at 11:49.. | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Un spec de start Unholy este Talent Calculator - World of Warcraft pe care il poti modifica dupa ce iei cat de cat gear cu crit rating in Talent Calculator - World of Warcraft Daca ghilda iti cere Anti-Magic Zone poti renunta la Desecration+Summon Gargoyle/1p Virulence. O problema la unholy spec este controlul dificil asupra ghoul-ului (asemanator shadowfiendului) care are cam 90% sanse sa moara in un boss fight. Poti sa renunti la el si sa iei Dirge si Two-Handed Weapon spec sau poti sa renunti la Summon Gargoyle/1p Virulence si sa iei 1 punct in Night of the Dead. | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
Sau poti sa strangi gear cu spell power si sa kitezi ![]() Wow_2008-11-14_13-36-27-12.avi - FileFront.com Imi cer scuze, se pare ca spellurile dk-ului nu depind de spell power, ci de attack power. Quote:
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! Last edited by gismo; 14-11-2008 at 16:29.. | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Pentru cei care au inceput un DK aveti aici o gramada de lamuriri si combinatii de builduri Death knight builds - WoWWiki - Your guide to the World of Warcraft...eu am mers pe un build asemanator celui de lvl-ing, bazat in special pe Blood + Frost (vezi linkul) si pot spune ca sunt foarte multumit de el, neavand probleme nici cu 2-3 mobi cu 3 lvl peste mine.
__________________ Can't Run... Can't Hide... Just Fucking Die!!! PSNID: Kap79 | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Paranoia is natural |
Ok, deci 2 intrebari pentru un build uber dps pe unholly (53 pcte in unholly): 1: 1 pct in Unholy Blight sau in corpse explosion? Eu unul inclin pentru Unholy blight (Sau summon gargoyle? lol) 2: 3 pcte in Subversion sau in Annihilation? (Avand in vedere ca nu o sa prea folosesc Obliterate - ma bazez destul de mult pe disease in schimb o sa folosesc la greu blood strike tind sa bag in Subversion, plus pentru lower threat). Asta e buildul la care trebuie sa ma hotarasc cum adaug cele 4 pcte: http://www.wowhead.com/?talent=jZG0fxZfMhhxcoxcq0csux PS: Outbreak mareste doar damage-ul loviturilor per se sau si a diseases induse de lovituri? PPS: Ce mama drac??? faceam uin quest prin helfire si la un moment dat m-am dus sa omor matriarch, erau si 2 dk horde in zona. Tag pe matriarch, kill, si dupa ce kill ma pomenesc cu cei 2 dk horde ca sar pe mine. NU eram PvP flagged si NU am dat in niciunul din ei primul (m-am uitat in combat log pentru siguranta, unul din ei m-a lovit primul). CUM PANA MEA? PPPS: neah, dk nu e op. Acum (level 62) fac solo colosal menace. Si tocmai mi-au omorat ghoul-ul .
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 25-11-2008 at 05:55.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |