![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
N-ai ce cauta cu scourge strike/obliterate la build de dw. Sunt doua variante, in functie de ce buff e necesar in raid. Ambele builduri se bazeaza pe Killing Machine btw. IIT: Talent Calculator - World of Warcraft EP: Talent Calculator - World of Warcraft | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
Intr-adevar, dw fara KM e 0. Mai multe poti citi pe Dual Wield Builds - Elitist Jerks. Personal folosesc 0/32/39, rotatia fiind IT-PS-HB-BS-BS / IT-PS-HB-IT-IT.
__________________ "damn, they have healers who heal healers" | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Paranoia is natural |
Poate imi spune si mie cineva pe ce anume se bazeaza acel EP? Obliterate? Este singurul skill de high dps pe care il ai cu EP. Iar KM in buildul EP mi se pare absolut inutil, atata timp cat imi creste crit chance NUMAI la icy touch, pe care il folosesc destul de rar. DW cu KM fara HB e 0. Deocamdata sunt multumit cu dps-ul meu Vad cand o sa iau gear mai bun ce si cum.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Paranoia is natural |
Hmm, si acel IT face damage mai mare decat SS? Testez deseara. Rezolvat cu link-urile, cred .-------------------- Editare ulterioară -------------------- Se pare ca e corect, spre surprinderea mea, icy touch asha cum il am acum face 1200 damage, cu inca 18% se duce peste 1400, in timp ce SS face cam 1400. Acum sunt curios daca acel 50% in plus pentru crit de IT contrabalanseaza damage-ul pierdut prin pctele pe care ar trebui sa le scot din unholly, 6 mi-ar trebui. probabil ca ash cashtiga ceva la single target si pierde ceva in conditii de aoe.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 05-01-2009 at 22:36.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
Este aberant sa compari 2 abilitati pentru a da un verdict la viabilitatea unui spec (din punct de vedere al DPS-ului) . Discutia ar trebui sa fie despre DPS-ul obtinut cu un anumit spec avand echipamentul potrivit acelui spec.
|
| | #69 (permalink) | ||
| Paranoia is natural |
Herodot, corect, am uitat sa pun diseases inainte de SS. Stupid me. In consecinta nu se merita KM doar pentru IT. Tzontoroi, ce echipament potrivit pentru EP nu e potrivit pentru buildul meu? Pe ce stats mergi pe EP/KM si pe ce echipament mergi pentru Unholly (cu exceptia MH, ofcourse). Hit, Str, crit iti trebuie pentru ambele. Poate singura diferenta ca pe EP pui accentul pe crit, si atunci pierzi pe parte de AP si spell power, iar la un build fara KM accentul e pe Str, dar oricum ai nevoie de crit pentru ceva talente din unholy.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
pt toate buildurile de dps ai nevoie de strenght , crit , hit 1 stre = 2,x AP nu stiu exact cat e X ca vine din talente ca exemplu mie 10 stre imi da 23.8 ap parca. Agility da ap , crit si armura .. combinat cu "Bladed armor" Bladed Armor - Spell - World of Warcraft mai vine niste AP si de acolo totusi nu cred ca se merita cand poti pune stre . Ca hit .. pt nax 10 si heroice eu zic ca 260 e de ajuns. Si ma repet - cea mai mare parte din dps vine din folosirea cum trebuie a runelor , ca sa nu ramai stuck doar cu auto atackul , diferenta e imensa 700-1000 dps castig cand le folosesti cum trebuie. De multe ori mi sa intamplat sa am cu 500+ dps mai mult decat alti dk care erau chiar mai bine echipati ca mine.
__________________ Raspund la telefon doar dupa ora 16. | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Paranoia is natural |
herodot, shtiu, era o intrebare adresata lui tzontzoroi care zice el ca diferenta data de gear (bineinteles, gear de acelashi ilevel) intre EP si Unholly e imensa. Ceea ce nu prea imi vine sa cred. De acord cu runele, trebuie gasit un echilibru. Romparkin, cu vodca?
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Romparkin chill , vii si dai cu piatra fara sa ai habar .. lasa-ma cu flame-ul ca nu tine. Daca citeai mai atent vedeai ca DK-ul care il am e alt, eu joc mage ca main , am pus si un link de armory , la verzile care le am 4000 dps e departe .. Discutia e total alta , nu imi aratam muschii in cat dps fac ..
__________________ Raspund la telefon doar dupa ora 16. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | Quote:
![]() Era vorba de specuri dw, burghy ti-a exemplificat, eu am incercat sa clarific. Echilibrul ala (ca veni vorba) se numeste rotatie. Mi se pare ca discutia s-a dus in treaba ei.
__________________ "damn, they have healers who heal healers" Last edited by tzontzoroi; 06-01-2009 at 13:47.. | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Paranoia is natural |
Uite aici: "Discutia ar trebui sa fie despre DPS-ul obtinut cu un anumit spec avand echipamentul potrivit acelui spec." In plus, DPS-ul depinde de ceea ce foloseshti (attacks), daca sustii ca IT poate suplini SS si aduci in discutie fraza de mai sus ma ashtept sa o si sustii matematic. Ma refer la acel EP build. Stiu cum se numeste, numai ca pe langa acea rotatie mai folosesti si alte skills, un gargoyle, un DC, un UB. La asta ma refeream cand am zis echilibru. Si apropo, discutia inca e pe calea corecta, discutam de ce un build dw e mai bun decat altul. Pana acum EP ala nu mi se pare de loc un build bun.
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User | Quote:
Ok herodot sunt chill:P ai folosit cuvantul raid si ma gandeam putin probabil sa vorbesti de un alt. Referitor la agi, am vazut ca multi DK cauta sa aiba agi. WTF agi isi are logica in mod deosebit ca tank, pentru dps (exceptie blood unde dmg e majoritar fizic, excluzand DC) dmg pe care il dati nu e damage fizic, ai frost dmg, shadow dmg. Pe scurt agi pentru DK dps inseamna crit pe damage alb, ap doar in mod indirect si infim cu Blade Armor. Cum dmg alb este jos in topul abilitatilor de dps la dk, cresterea acestui stat este ilogic. Aici nu lovesc in tine direct ci in faptul ca sunt multi DK care inteleg gresit nevoia de agi, in special cei pe unholy. Pentru a creste critul trebuie crit raiting. Pentru a crest AP-ul trebuie strenght. Agi este o scuza pentru a da roll pe polearm, inele, neckuri de dps care in principiu fac mai mult bine pentru un rogue, druid, warrior, ah da am uitat si hunter.
__________________ The Cracker! Last edited by Romparkin; 06-01-2009 at 15:00.. Reason: Am uitat de hunter. | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Paranoia is natural |
Agi creste crit rating-ul unui dk in acelasi mod ca si al unui warior. Crit-ul abilitatilor speciale depinde de crit rating-ul general - incluzand cel din agi, sau ma insel? mda, se pare ca ma insel ![]() Inca o diferenta e ca din crit rating castigi mai mult % decat din agi.
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User | Quote:
. Lasand ironiile la o parte e interesant de citit tot ce zice nea ala acolo.Eh sa vedem la 3.0.8 cand scot cooldownul de pe HB combinat cu KM pe DW, daca agi va juca un rol mai important, sau ma rog va justifica oarecum fie si un plus de agi de pe iteme.
__________________ The Cracker! Last edited by Romparkin; 06-01-2009 at 14:39.. Reason: Ceva de ultima ora. | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | Quote:
Ca EP nu ti se pare un build bun e treaba ta, altii il folosesc cu mult succes. Vrei sa stii de ce e un build bun? Pune mana si citeste pe forumuri, ti-am si dat link la unul din ele, sper ca nu vrei sa fac copy paste la vreo 50 de pagini, nu? Ca sa nu mai zic ca, avand in vedere ca uiti sa pui desease-urile pe target, parerea ta nu prea conteaza. Quote:
Celelalte "alte skills, un gargoyle, un DC, un UB" sunt folosite pentru runic power dump sau in mod precis in rotatie (in cazul meu - 0/32/39, nefiind mentionate de mine in rotatie inseamna ca sunt folosite ca runic power dump). Toata treaba asta cu echilibrul nu prea functioneaza, in marea majoritate a cazurilor fiind vorba de rotatii de care trebuie sa te tii daca vrei sa faci treaba. Sunt multe de spus dar au facut-o altii deja mult mai bine, drept pentru care inchei recomandand din nou forumul EJ.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |