![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| "Wear Yourself"(tm) |
Un benchmark de dps, 2H blood in 25 men cu gearul asta The World of Warcraft Armory = 3500 la patchwerk Inca se poate un pic mai bine, inca am gems cu hit ramase de la inceputul naxx si am depasit cu mult cei 9%. Opinia mea despre DW este ca hit e un atribut care nu trebuie ignorat pentru ca foloseste si la IT (care e spell si ai miss chance 14% - ai 3 din talente) si la DW (unde ai miss chance mare + ca toate procs depind de landing hit). DK DW nu e fury warr. Nu stiu distributia dmg-ului pe DW (si imi e lene sa caut cateva WWS-uri) dar poate fi luata in considerare functie de procentul de dmg fizic sau care se scaleaza din AP (bonusul de AP cred ca e totusi infim). Mai important e sa ai KM up de fiecare data cand folosesti IT sau HB (unde ai oricum in jur de 70% crit). Extra crit pe abilitatile astea e un bonus mic. Cred ca trebuie un haste si hit pana reusesti sa obtii KM up la fiecare rune cd urmand ca apoi sa pui AP iar crit ultimul stat. Asta pentru un build frost. Daca joci deep unholy habar nu am , calculati voi.Edit: daca nu esti sigur pe rotatia ta, recomand un 2h deep blood, iti faci 9% hit si apoi pui AP si secundar crit. Mai departe dps-ul vine din timing cu trinketele, cu durata luptei, Hysteria si blade pe heroism, evident ochii pe disease si evitat reflexul sa dai anumite abilitati doar pentru ca ai rune (pierzi mai tarziu cand strici rotatia si stai pe autoattack). Plus dexteritate si tactica de miscare la boss pentru minimum downtime.
__________________ No matter the color or roses they all have thorns. | ||
|
| | #82 (permalink) | ||
| Paranoia is natural |
Deah, am uitat pentru ca pur si simplu cand am ajuns la dummy am fost invitat si summonat pt o instanta, am dat repede cu cele 2 si m-am carat. Simplu. In cazul respectiv e simplu: un gear de dps este oarecum universal, diferenta de gear nu este chiar atat de semnificativa, deci nu vad cum ar intra in discutie. Diferenta dintre EP si buildul meu este exact ... lipsa SS si avand main dps attack (conform postului tau) IT. Mare majoritate a celorlalte talente sunt oarecum identice. Deci o comparatie intre SS si IT - luand in calcul 18% in plus din diferenta de talents care ar imbunatati IT - in mod direct cu acelasi gear este f corecta. Si tocmai se pare ca IT NU poate suplini SS, deci pierzi destul de mult DPS luand KM si avand IT ca main DPS attack. Adica exact ceea ce voiam sa aflu. Plus ca urcand atat de mult in frost pentru a lua KM pierzi destule talente utile pentru dps din Unholy. Daca tot ai citit EJ din cap in coada presupun ca ti-ai format o idee despre matematica din spatele buildului tau si al EP si sa imi dai un model clar de ce EP e mai bun decat un build Unholy dw dar fara KM. Trimiterea la EJ e echivalenta cu situatia in care daca te intreb de ce 1+1=2 tu ma trimiti sa citesc manualele de matematica din clasa 1 pana in a 12-a. Deci daca tot eshti atat de expert in loc de: "citeste 100 pagini" ai putea spune: "uite asta e motivatia".
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
Este un Dk din EJ care nu are nici macar cap-ul de hit pe specialele de melee (nu mai vorbim de spell) si care scoate 6k (daca imi amintesc bine) la Patchwerk. Strength pe toata linia. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ "damn, they have healers who heal healers" Last edited by tzontzoroi; 06-01-2009 at 15:43.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Romparkin uita-te la tot ce am scris despre agility , nu doar la prima parte - "Agility da ap , crit si armura .. combinat cu "Bladed armor" Bladed Armor - Spell - World of Warcraft mai vine niste AP si de acolo totusi nu cred ca se merita cand poti pune stre . " - E ceva fals in ce am zis ? Cat despre raid , am spus raid adaugand de multe ori 10 man .. ca doar in de astea am fost cu dk alt .. Si ca sa revin si eu zic ca stats cele mai importante sunt Str , Crit , Hit - in ordinea asta. Cu 293 hit + 3% talente esti cat se poate de bine , nu se merita sa stackezi hit pana la 17% .. de la 270 in sus rar o sa mai vezi miss pe spells .
__________________ Raspund la telefon doar dupa ora 16. | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Paranoia is natural | Quote:
Offtopic. Asta a fost tare. Daca nu pentru discutii si impartasit knowledge si experienta si pus/raspuns la intrebari suntem pe forum atunci ce mai cauti pe aici? E-peen(is)?
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Eh se mai enerveaza lumea Anyway uite un link aici , care zic eu e bun de citit pt ca inveti multe chestii utile: DPS Compendium - Elitist Jerks Cat despre talent builduri , alea care ti le da acolo sunt printre cele mai ok atm . DK nu e ca magul unde e un singur build care merge .. asta zic eu ca e bine. Si tot ca sfat , cand incerci sa iti faci un talent build propriu , incearca ca fiecare punct pus sa iti aduca un + de dps .. ma doare capul cand vad DK in raiduri cu "On a pale horse" .. sau "unholy command" dar fara virulence .. la blood e si mai rau , 75% din dk au puncte in rune tap / imp rune tap si tampenia aia de bloodworms care mai e si bugged .. de se fac pull-uri aiurea.
|
| | #87 (permalink) | ||
| "Wear Yourself"(tm) |
Am avut aseara in raid un DK DW si majoritatea dmg-ului vine din HB, abia apoi auto-attack. Se pare ca dmg-ul se scaleaza cel mai bine din STR/AP, exact ca la 2H blood. Probabil tendinta se va mentine pe tot parcursul ULDUAR-ului unde itemele vor avea mai putin haste/armor p si mai multe stats de baza (str). 90 agi = 5 AP (bladed armor) si 1.5% crit De bugetul asta iei vreo cam 50 str/1 crit si nici nu se poate pune discutia care e mai bun.
|
| | #88 (permalink) | ||
|
90 agi = 90 Ap + 5 AP (bladed armor) si 1.5% crit 50str = cam 130 AP as spune . si eu as alege tot stre , dar am scris ca sa fie corect . Anyway agility e un stat bun zic eu , nu e asa a bun cum e strenght sau crit dar merge in lipsa de variante .
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Oo ai dreptate rating busteru' meu , e foarte out dated . Deci agi da ap doar din bladed armor - asta e foarte putin , iar crit-ul din agi nu se aplica si la spells ci doar la melee .. also bad stuff . Deci ordinea ar fi : Stre , Crit , Hit (daca esti pe la 280+ e ok ) , AP , Armor penetration , Haste, Agi . Are cineva alta parere ?
|
| | #91 (permalink) | ||
| "Wear Yourself"(tm) |
Ma gandesc la 51/13/7 si la 51/0/20 si am dubii in ceea ce priveste prioritatea intre Agi, armor pen si haste. Aici fiecare trebuie sa isi caute alegerea cea mai buna cu ochii pe distributia dmg-ului din recount. Inca o chestie pe care am vazut-o pe forumuri si care e amagitoare (mai ales la pvp). Bonusul de armura din frost presence nu e luat in considerare de Bladed Armor.
|
| | #92 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
eu merg pe urmatorul build World of Warcraft Europe -> Info -> Classes -> Death Knight -> Talents problema e ca mereu in raid sau party sunt pe penultimul loc. ceva idei? Am urmatoarele stats: * Damage: 1166 - 1421,* Speed: 3.51,* Power2468,* Hit Rating: 224,* Crit Chance: 23.56%, * Expertise: 11
__________________ Asus A7V880; AMD Sempron 2800+; 3x256 kingmax 400Mhz(@333); hdd seagate 7200 rpm-40gb;DVD-RW LG 4163B;LiteOn 40125S Cd-Rw 40x12x48; GeCube 9550GU rev2.1 | ||
|
| | #93 (permalink) | ||
| "Wear Yourself"(tm) |
Mai pune hit. Modifica build-ul asa: World of Warcraft Europe -> Info -> Classes -> Death Knight -> Talents Iar la rotatie iti urez succes cu build-ul tau . Viabilitatea lui depinde de cat dmg scoate rotatia + cat dmg face ghoulul + gargoyl vs. rotatia standard de blood + Rune Blade. Ar fi interesant de studiat si daca exista vreun punct in gear unde se schimba ordinea.
|
| | #94 (permalink) | ||
|
Ai doua mari probleme 1. Talent buildul e slab 2. Iti trebuie o rotatie care sa iti scada timpul mort la runes. Eu zic sa vezi niste talent builds standard pt dk Virulence is a must la ce hit ai tu , pui trei puncte acolo si nu le scoti decat cand treci de 300 hit . Later edit - Outbreak nu e asa bun cum pare , mai bine il skip si pui puncte in alta parte unde ai nevoie mai urgent.
|
| | #95 (permalink) | ||
|
am mai multe intrebari pt buildul clasic 17 0 54 sper sa aiba cineva rabdarea si experienta sa raspunda: ps it bs bs ss dump ss ss ss dump 1 dar am o problema cu ea .. pierd secunde pretioase cand trec la partea 2 .. dau dump apoi ss si de aici am de asteptat vreo 4 sec pana la al 2 lea si inca vreo 3 pana la al 3 lea ss banuiesc ca e buna rotatia.. am incercat sa pun glyph pe it ( pt ca aveam pe ps inainte ) sperand ca daca iau mai mult rp o sa am loc de 2 dc (sau dupa patch 1dc+1ub) in prima faza a rotatiei si sa mai castig 1.5 sec de gcd ( timp care se aloca regenerarii runelor ) dar nu a tinut faza .. a patra bucata de t7 imi va asigura suficient rp pt 2 dc ? sau exista o alta solutie pt eliminarea acestui timp mort ? ( in afara de blood tap care e pe 1min cd ) 2. vad ca pe ej nu recomanda glyph pe ss desi oricum nu ai o alternativa demna de luat in consideraratie motivul lor este ca poate deveni haotic si iti pierzi rotatia .. mie nu mi se pare intemeiat si singurul motiv pt care nu as lua ss ar fi procuri de desecration mai frecvente ( in cazul in care te bazezi pe ss proc si folosesti doar bs dump si ss rotation ).. opinii ? 3 dupa ce inchei rotatia si am proc ss up merita reinceperea unei noi rotatii cu it ps sau mergi doar pe ss si bs ? 4 in teorie este mai eficienta combinatia ub cu dc .. in prima treapta folosesit ub apoi dc ( -ps-it-bs-bs-ub-ss-ss-ss-dc- restul rotatiei de cand am folosit ub ul dureaza exact 20 sec ) dar in practica pierd cam 100 dps pe target dummy cel putin dc ul :1.7-2.2k hit 3k-4.2k crit dar normal nu ti crituie tot timpul ub :122-284 .. media 3700 dmg dupa 20 sec recountul imi arata 8.5% ub si 5.5% dc in conditiile in care am surplus de rp si dau cam 14 dc la 10 ub (tot pe dummy ).. opinii iar ? intreb chestiile astea pt ca sigur fac ceva gresit .. 32.27 crit 260 hit (pot sari pragul de 300 lejer dar pierd ap) 3400 ap (unbuffed fara how) cu weap armageddon la encountere mai dificile pe single target cu alot of moving around scot 2-3k si la patch urc f putin peste 3.5k parca in situatii optime ( depinde daca fac greseli cu rotatiile sau slackez) merci anticipat
__________________ Screw you guys!....Im going home! Last edited by pr45l3a; 14-01-2009 at 03:16.. | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Pala / DK arena
Si cum mai stam in arene cu 43% reprezentare la 2v2 - Paladin / DK ? Eu unul mi-s mag, frost, si daca tot nu am facut reroll pe DK, macar sa ii macelaresc in arena. Asta e teoria. Practic, ca rog/mage, am vazut ca sansele sunt cat se poate de ok versus acest combo popular. Intrebarea mea este: cat de bine va descurcati in PvP versus frostmage si daca voi considerati ca DK are vreo anticlasa in acest moment? | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Eu am mag main si dk ca alt , pot spune ca magul se descurca binisor versus orice clasa inca , cu dk-ul easy mode sunt rogues si warlocii oricum nici o clasa nu pare inaccesibila nu cred ca am apucat sa ma intalnesc cu vreun frost mage , dar arcane am vazut destui si sunt lejeri.
|
| | #99 (permalink) | ||
| Paranoia is natural |
M-a spart azi un dk cu dw si hb. 3800 dps pe dummy, self buffed. Gear din eroice si 10 ppl raids. Ca arme nu shtiu sword of ceva courage (143dps, 1.60 speed) si fang of truth.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 19-01-2009 at 11:52.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |