Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-01-2009, 11:57   #101 (permalink)
Paranoia is natural

WoW Characters
Daca te iei dupa ej nu e o idee buna sa tankezi cu dw. e explicat pe acolo pe undeva, o relatie intre speed/hit/dodge si argumentat ca daca tankezi cu dw iei mai mult damage. Si nu vad ce e tanking la fang of truth. Ai nevoie de speed pentru KM.

Si mai interesant daca face 3800 pe dummy cu mainhad de tanking .

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2009, 13:57   #102 (permalink)
Registered User

ithanium2's Avatar

Ce parere aveti despre build-ul meu?
The World of Warcraft Armory

Personal sunt destul de multumit de el.

ithanium2 is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2009, 14:21   #103 (permalink)
Registered User

herodot's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zergul View Post
M-a batut o data un hunter (cred ca marks/surv) de nu am avut aer. Nu reuseam sa stau prea mult aproape de el. Juca cu un priest iar eu cu un feral druid.

Hunterii sunt super tari acum , ca nuke
Nu stiu ce mare idiot a inventat ranged execute (killshot)

Mi sa intamplat des hunter nuke - ramas cu 20% hp , heal de 4-5k si instant kill shot de 10k ..
asta la 700 resilience.

herodot is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2009, 09:46   #104 (permalink)
Registered User

help

neata. nu am scris niciodata aici pe topic, insa ma apuca disperarea si am zis ca e momentul. Am un DK ( main e un mage ) 80, poate fi vazut aici. Build-ul e 51/13/7.

Self-buffed depasesc 3000 AP, am 294 HIT.

Nu reusesc sa trec de 1200 dps pe dummy boss nici sa ma tai. Nu inteleg nimic. Nu am inca gear din 10man insa sint totusi majoritatea destul de bune, ar trebui sa fiu mai sus cred. Urmez rotatia corect, fara timpi morti, pop trinket cind nu e CD... dar 'geaba.

Sa fie totusi inca gear-ul insuficient ? Sau sa ma las de sportul asta ( glumesc, nu ma las ca imi place de mor DK-ul ) ? :-)

mersi de ajutor.

woow is offline    Reply With Quote
Old 09-02-2009, 11:33   #105 (permalink)
Registered User

Ikeaboy's Avatar

ce rotatie folosesti?

dk-ul meu are 31xx ap si 29 crit unbuffed si ultima data cand am testat am ajuns la 1700 pe boss dummy. Acum cred ca e o idee mai mult, probabil pe la 1800, build de unholy.

pe blood n-am prea stat ca dps, doar in lvling, insa din cat am vazut, e ok.

Ikeaboy is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2009, 13:50   #106 (permalink)
Registered User

Am fost in naxx 10 man vineri si am avut 1900-2000 dps, locul 4 la dps... cam subtire. Acolo aveam insa buffuri + flask of endless rage

Cred ca acum as fi ceva mai sus pe boss, ca am schimbat un trinket - am pus Darmoon Gard - Greatness si umerii de la Sons of Hodir ( tot albastru dar mai bun decit ce aveam din questuri )

Acum am 3300 ap si 19% crit ( inainte de horn of winter ) -- la crit am cam subtire e adevarat, insa tu chiar ai masiv crit. Cu buff-uri cred ca ajungi spre 45% !!! Ca rotatie am asa:

IT-PS-Ob-HS-HS-rune dump (death coil sau DRW )
Ob-HS-HS-HS-rune dump ( death coil )

- repeat dupa asta

La 3 minute daca imi aduc aminte bag un DRW :P

Stiu ca unholy e mai bun pentru DPS insa chiar asa sa fie diferenta ? Am uitat sa zic, hit am acum 294 si expertise 19 ( nu prea conteaza asa mult asta )

Quote:
Originally Posted by Ikeaboy View Post
ce rotatie folosesti?

dk-ul meu are 31xx ap si 29 crit unbuffed si ultima data cand am testat am ajuns la 1700 pe boss dummy. Acum cred ca e o idee mai mult, probabil pe la 1800, build de unholy.

pe blood n-am prea stat ca dps, doar in lvling, insa din cat am vazut, e ok.

Old 11-02-2009, 15:10   #107 (permalink)
Registered User

pr45l3a's Avatar

ba da hitul conteaza
poti sa l reduci pana la ~270 (262,3 era mele hit cap ul parca )
nu stiu cum ai reusit dar ai extrem de putin crit .. iti recomand un 17 0 54 .. primesti un plus de crit de acolo si este un build usor de utilizat care in majoritatea cazurilor iti aduce rezultate mai bune decat blood
poti sa incerci si specul care l folosesc eu acum 21 50 0 ( The World of Warcraft Armory ).. frost spec fara ps primesti + crit pe abilitati si din km .. se poate sa close the gap a bit desi nu stiu daca merge specul cu atat de putin crit
daca char vrei blood iti recomand mai degraba 51 0 20 eu cel putin am reusit sa ma ridic mult mai sus cu specul asta decat cu 51 13 7 (300-400 dps mai mult )
cu 51 0 20 poti incerca rotatia ta sau dissease less spec .. dai un tap la inceput apoi ob hs ob hs dump ob hs ob hs dump .. cel putin la single target e o alternativa mai buna
inca odata nu stiu cum se comporta specurile de mai sus cu 20 crit

pr45l3a is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2009, 08:24   #108 (permalink)
Registered User

Mersi de sugestie, exact asta am facut inainte sa citesc postul tau Aseara am trecut pe 51/0/20 diseaseless si apoi am mers in naxx de 25. Tot nu e ok insa pe boss ( instructor razuvius ) am facut 2500 dps. Max in raid a fost 3400 parca. Am citit pe elitiskjerks de buildul asta, se pare ca 51/13/7 era depasit dupa ultimul patch si eu nu stiam.

Dupa ce intra patch 3.1 o sa mai cistig sigur 200 dps poate si mai mult din Sudden Doom. Acum nu reusesc sa il vad NICIODATA cind face proc si ca atare pierd ca nu lansez death coil-ul. 5 puncte irosite...

Am inca 2 albastre si aici e una din durerile mele, tot stau sa imi pice ceva insa am un ghinion feroce. Am fost in ultimele 2 zile in VoA HC, in UK Hc, in Naxx HC si in weekend in Naxx normal si nu mi-a picat NIMIC. Am un asa ghinion la roll de ma seaca.

Noua rotatie de OBx2, HSx2, rune dump, HSx6, rune dump - fara a folosi tap niciodata si merge OK. Nu am folosit AoTD la pull, am apucat sa folosesc insa de 2 ori Hysteria.

Legat de 17/0/54 - o sa incerc. Nu am mers niciodata pe unholy asa ca nu prea cunosc insa merita o incercare. Poate imi place !

Old 13-02-2009, 11:15   #109 (permalink)
Registered User

pr45l3a's Avatar

schimba trinkul ala de 70 cu mirror of truth ca nu te costa mare lucru .. wtf 40 de badges le faci in 2 zile
farmeaza pantalonii din uk si pune pe ei un gem cu str si unul cu crit
inlocuieste toate gemurile care le ai cu hit cu crit ( mai ales dupa ce iei pantalonii o sa ai de unde scadea hit )
farmeaza si beltul din nexus ( daca ai pantalonii este np .. daca nu se poate sa fi nevoit sa mai lasi un gem 2 cu hit pe tine .. vezi si tu ti am zis mai sus nu are rost sa go higher than 270 )
chiar daca ai putin crit as schimba metaul de pe head cu unul cu ap .. enchants pe cloack si chest (small bits count )
dupa ce ai facut toate astea vei avea probabil 25-27 crit si iti recomand iar 17 0 54 .. nu o sa regreti
ps it bs bs ss ps it ss ss dc este standard rotation dar daca ti pui glyph pe ss (its a must) o sa poti face doar prima parte apoi sa faci rotatie de ss bs dc si ub as they come off cooldown ( make shure you always have ub on ).. cand faci 4 piese de t7 si pui glyph pe it nu o sa ai nici o problema cu nici o rotatie
alt tip care l pot da .. invata te sa folosesti blood tap .. eu il am pe un key la indemana sa l folosesc mereu cand e off cd .. poate fi un life saver cand ai totul pe cd ( eventual pui si glyph pe el )
edit: diseaseless spec ti l recomandasem ca o alternativa pt buildul respectiv ( adica incerci unul nu merge il incerci pe celalalt ) eu nu am incercat in raid pana acum disseaseless pt ca sunt un pic sceptic de fel si pt ca nu am deloc armor penetration ca sa ma bag pe blood
procul ala pe sd nu stiu cum nu l poti vedea .. are cea mai mare animatie din joc pt un proc mai degraba il vezi si nu apuci sa l folosesti pt ca pe blood esti mereu gcd starved si trebuie sa ti executi rotatia f repede comparativ cu alte specuri
also nu astepta patchul pt sd .. cel mai probabil va iesi mai sifonat talentul din ptr decat il anunta ei .. ar fi cam aiurea sa ai proc instant de dc care mai e si 100% crit .. probabil ii vor reduce dmg ul procentual pt proc
din ce au anuntat pana acum nu prea exista nimic care sa ridicie blood ul .. clar bufeaza unholy si probabil vom avea surprize si pe frost din moment ce au zis ca rearanjeaza tot frost tree ul .. sper sa aduca ceva si blood tree ului mai apealing .. beeing a warrior for more than 2 years i am in love with pure physical dmg

Last edited by pr45l3a; 13-02-2009 at 11:46..

Old 18-02-2009, 09:25   #110 (permalink)
Registered User

Da, intentionez sa schimb trinketul insa nu am decit 21 de badge-uri acum. Din pacate sint mai mult casual player Si din astea 21 am facut 13 in ultimele 2 zile cind am facut Naxx cu guilda Sintem la ultimii 2 bosi, daca ii terminam si pe ei mai fac citeva.

Iar pantalonii nu imi spune ca am fost de 4 ori in UK Hc si nu au picat niciodata.. stii ce greu e sa mergi in UK ca nu vrea nimeni ...

Ai dreptate insa cu hit, o sa inlocuiesc gemele sa pun crit mai mult. Mai nou oricum maninc numai food cu crit si in 10 man ajung pe la 27% insa mult jos fata de ce ar trebui. Incerc sa ajung spre 40% si atunci cu mirror of truth chiar o sa faca diferenta.

Intre timp am schimbat UI-ul, am luat unul ArkiveUI, e bestial. Nu am mai ratat nici un suddem doom proc si acum in 10 man am facut constant 2300 dps, deci in 25 ar trebui sa ma apropii de 3000 dps. Am schimbat rotatia pe diseaseless, merg pe un simplu Obx2, HSx2, rune dump si merge ca ceas. Sint multumit acum, pina mai schimb din haine.

O sa incerc insa si buildul tau, in weekend cred, si promit sa spun cum a mers ! Dau o bere daca e belea.

Legat de blood tap ai dreptate, trebuie sa il pun si eu pe un hotkey ca e de baza.

Am jucat cu drood si mage tot timpul, insa sincer acum simt ca nu ma mai pot intoarce inapoi. E mult mai misto sa fii melee dps, imi da mai multe satisfactii in joc, nu stiu de ce exact insa asa e.

Old 18-02-2009, 11:26   #111 (permalink)
Registered User

pr45l3a's Avatar

de blood tap nu o sa ai nevoie pt diseaseless spec.. mai mult pt uh si frost
daca ai timp uita te pe siteul asta.. chiar azi a postat dupa o saptamana de testing impresiile lui despre diseaseless blood ( nu este foarte detaliat dar mie cel putin imi place tipul ca este subiectiv ) ai acolo rotatiile pt single si aoe
Number 1 Blood Spec in 3.0.8 and 3.0.9: Blood Disease-less Spec | Skeleton Jack
iti recomandam unholy pt ca ai dmg stabil la packs si boss si numai din talente iei mai mult ap si crit pe cand blood ul este recomandat daca ai ceva mai mult armor penetration si eventual http://www.wowhead.com/?item=40256]
fa si tu in weekend niste hc's si ia trinkul ala :P si nu stiu cum e la tine dar pe ce servere am fost eu uk se face cel mai mult
anyway bafta

Last edited by pr45l3a; 18-02-2009 at 11:38..

Old 19-02-2009, 15:26   #112 (permalink)
Registered User

E misto de tot site-ul lui skeleton jack, mersi ! Auzisem de el, insa nu l-am citit niciodata.

Si ai dreptate, in weekend-ul asta o sa bag numai heroice rapide sa fac trinketul ala.. impreuna cu asta vor fi echipa perfecta !

Si saptamina viitoare promit sa incerc unholy standard. Numai sa citesc ceva despre rotatii ca nu stiu nimic de unholy. Insa fara ghoul, nu sint in stare sa controlez un pet.

PS: Care geme sint alea cu crit ? Tu ce folosesti ?

Last edited by woow; 19-02-2009 at 15:27.. Reason: update

Old 17-03-2009, 11:57   #113 (permalink)
Registered User

WoW Characters
Guilda Abnormal (serv- Sylvanas EU) recruteaza un tank DK - gear echivalent Naxx 25 - care au terminat Naxx 25 si Malygos25. Progresul nostru Naxx 25, Malygos 25, Sartharion 2D. Pentru aplicatii Abnormal Guild Sylvanas Horde EU - WowStead

Romparkin is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2009, 15:33   #114 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

The World of Warcraft Armory

e ok ?
dps vreau

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2009, 16:18   #115 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Cobalt View Post
Talent Calculator - World of Warcraft

Din ce-am vazut eu, dupa ultimul patch, pentru Unholy dps se merge in Frost pana la Black Ice, si restu' in tree-ul de Unholly.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2009, 21:28   #116 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

mersi
rotatia skilurilor?

asta e ok?
MaxDPS.com - Unholy Death Knight DPS Gear Rankings

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2009, 11:29   #117 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Cobalt View Post
mersi
rotatia skilurilor?

asta e ok?
MaxDPS.com - Unholy Death Knight DPS Gear Rankings
Da, cam aia e. Dar din cauza la glyph of scourge strike si glyph of disease nu mai tre' sa folosesti icy touch si plague strike sa dai refresh la diseases. Doar spamezi scourge strike si death coil/unholly blight pt runic dump.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Old 18-05-2009, 16:54   #118 (permalink)
Registered User

pr45l3a's Avatar

presupun ca ai 4 set items de t7.5
incearca un build de genu: The World of Warcraft Armory
sau 0 10 61 ( dar din ce am experimentat 12 0 59 merge mai bine deocamdata .. probabil cu 4 t8 treaba are sa se schimbe )
glyph of disease nu merita
pune glyph of dark death ss si ghoul
rotatie : it ps ss ub bs bs pentru inceput
ia un addon pt party frame sau runewatch sa ti vezi runele mari cand iti ies de pe cd
ideea este sa folosesti cat mai mult SS pt ca iti aduce cel mai mult dmg .. ca sa folosesti cat mai multe SS uri trebuie sa ti folosesti deathrunes urile cu cap sa nu le consumi pe BS uri ( de aia am recomandat un rune watch mare )
incepi cu rotatia de sus apoi spamezi SS .. cand ai rune pe cd si nu mai poti folosi SS bagi DC ( care il inlocuiesti dupa caz cu UB daca ti a expirat .. UB trebuie sa l ai mai mereu UP )
daca reusesti sa fi atent sa nu ti irosesti deathrunesurile sa folosesti trinkets si gargoyle de fiecare daca cand sunt up si reusesti sa master AOE rotation cu ceva gear nu o sa reusesti sa cazi de pe primele locuri as a uh dk ( intr o guilda de slackeri casual cel putin )
uh mi se pare cel mai usor de folosit dps build along side frost

Old 18-05-2009, 17:54   #119 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

WoW Characters
Ba din contra eu zic ca merita glyph of disease... nu mai irosesti doua GCD cu IT si PS in caz ca nu procuie glyph of scourge strike.

Old 18-05-2009, 18:07   #120 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Pierzi dps folosind glyph of disease.

Burghy is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules