![]() |
| | #142 (permalink) | ||
| Quote:
Nu te pune nimeni sa joci cu mag, am auzit ca exista o clasa numita priest care cica ar mere foarte bine cu rogues si nici nu tre sa te mai plangi daca ceva nu supravietuieste burst-ului initial, asa umbla vorba prin targ. Mai umbla vorba si ca ar fi decent rogue+druid sau rogue+shaman daca nu se gasesc priests pe la tine prin batatura, sau daca tot vrei burst cica erau zvonuri ca rogue + retri ar fi sanatos mai nou. Ieri seara de plictiseala jucam skirmish si am nimerit eu cu un rogue in blue gear la aprox 16k viata contra frost dk+prot pali ... am castigat si nu in mica masura datorita faptului ca rogue ala stia sa joace. Nu o incercat sa faca "omfg imba burst" ... ii lua dk cam 1/3 viata pe lovitura si tot nu si-a consumat cd-urile degeaba le-a tinut pana am avut nevoie sa ma duc sa beau si atunci le-a folosit ca sa poata sa stea in viata ... si guess what dupa multe switch-uri intre dk si pala am reusit sa omoram pala pana la urma cand o ramas oom, dar deh mai tre sa-ti folosesti si cd-urile cu cap nu ca bizonu.
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss | |||
|
| | #143 (permalink) | ||
|
Si.... dupa o mica pauza MagicB asa se joaca Rogue healer. Se ard CD urile cand joci Rogue Mage. Nu faci diferenta intre combosuri. Joc mage / rogue ca asta e stilul caremi place. Nui un combos usor si necesita o agilitate mai mare, ajungi sa canti la orga, cel putin ca rog. Mai GIGI ce nu intelegi e ca eu nus subiectiv, nu am nimic impotriva dk-ilor pentru ca sunt ROG, ii bat 1v1 de le suna apa-n cap. Ce ma deranjeaza e ca majoritatea (" observi ca nu am zis toti") pe care i-am intalnit nu stiu puterea pe care o detine DK si au impresia ca defapt sunt ei jucatori buni. Nu sunt eu asa bun jucator dar am reusit sa ajungem pe la 2160 maxim in 2vs2, rating bunicel pentru mage / rogue. Pe la 2100 intalneam dk care murea in 3 secunde in stun lock. OO , pai e posibil? Cat de noob poti sa fi sa mori in stun lock de la rogue, cu ideea ca poate druidul tau care avea silence pe noncast iti dadea heal. Nu stiu daca m-ati intalnit prin BG-uri dar cam mereu sunt primul sau in primii 3, de ce? cas Rogue. Ii vad pe prosti cum se vaita in BG ca rogue e OP, si apoi ma uit la viata lor si la gear, 15k - 17k 200 rezzilience. In caz ca si voi aveti pareri deastea despre rogi, voi v-ati uitat la gearul meu? uitativa si apoi comentati; faceti gear echivalent si apoi comentati. Din pacate daca faceti gear echivalent o sa imi dati delete si mie si la tot neamul de rogi, ba chiar o sa faceti si un Emote cu rasul ala crispat al DK-ului . Ma imba dk-i daca vi se intampla sa muriti asa in 2vs2 si aveti gear cat de cat, sunteti niste noobi. Tips. 1 Fiti Unholly ( cam toti sunt dar pentru cei care nu sunt ) 2.Daa va luati stun de la rog si vedeti ca e cu mag, pai baaaa : 2.a. trinket+greensheet 2.b. trinket+ icebound fortitude 2.c pentru noobi macro cu toate cacaturile " si ramane rogul OO " 3. nu va mai duceti dupa mag daca rogul vo da pe la spate ![]() 4. nu mai asteptati kidney shoot, ca in 4 secunde rogul va ia jumate din viata. sper sa fie de ajutor voua tuturor. De as vedea si eu unu aici, jucator inrait de pvp ( nu leguma de pve ) care sa spuna : " da ma am rating 2400 dar asa e , dk e OP "
__________________ Ignorance is bliss Last edited by Draiden; 03-08-2009 at 13:31.. | |||
|
| | #144 (permalink) | ||
|
In mod sigur acei DK care mor intr-un stun citesc forumul asta. Nice tips.
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #146 (permalink) | ||
|
Ce se supara lumea cand te uiti de sus la ei. Nu-i asa Angry? Nu ai cum sa faci face roll cu mage / rogue la druid / plate decat dacas noobi. Incercati si voi. Nu poti urca in rating fara sa te intalnesti cu echipe deastea, sunt prea multe , toti profita.
__________________ Ignorance is bliss | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
| Quote:
Magul cu care joc 2vs2 sia facut un DK numai sa le dovedeasca nubilor cum se ajunge cu DK la 2000+. Am intalnit odata 17 echipe la rand dk pala sau dk druid si ni s-a acrit. La chestii dinastea iti vine sa cam zici ...da pai mai dao in #$%^. Eu te inteleg ca nu ai la inima rogii ca ai shaman vad, dar asta e macar eu recunosc ca bat shamanii; le cam trebuie mai multe chestii. Shamy Enhancement e bunicel. Bafta La arene si sper sa nu ti se acreasca de DK cum mi s-a acrit mie. Este totusi o solutie mai buna: L2P and if u cant play DK.
__________________ Ignorance is bliss | |||
|
| | #150 (permalink) | ||
|
eu joc din vanilla wow un mag. pve. vezi de treaba ta draiden si nu face afirmatii gratuite gen "leguma de pve". rogii sunt facuti sa bata cloth. rau. acum un DK rupe fashu la rogi si tu vii sa-ti exprimi frustrarile aici pe forum. Fii civilizat.. cere o batista .. sterge-ti nasu` si o sa-ti dam sfaturi cum sa faci sa-i eviti pe DK.
__________________ --= I'm Over The World =-- | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |