Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Servere

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-03-2005, 16:50   #61 (permalink)
d2 maniac

R3ap3r[kt]'s Avatar

WoW Characters
eu joc pe astral si cat am jucat si eu pe zendar am avut numa verde ...

R3ap3r[kt] is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2005, 23:20   #62 (permalink)
Registered User

on-topic
deci cu lagu' se intampla chestii ciudate ...mai putin queue(probabil?) si mai mult lag...inainte eram pe verde in jur de 150ms iar acum in jur de 250ms...si sunt pe galben...daca ajung pe rosu e grav!(cineva de la blizzard era in fata la semafor cand sa gandit la culorile pt lag)
off-topic
Viracocha tre sa ma prezint cu scuze altfel numai am ce cauta la categoria RPG pe acest forum m-am bucurat ca nubu cand am vazut un senior pe langa mine
imi cer scuze din nou
sefu'le cum sa nu te tin minte poate facem o instanta impreuna ceva..si zii lu ciorba sa mai intre pe messenger
apropo de warsong...m-am mutat pe skullcrusher(elf druid) pt ca se bloca compu(e plin forum-ul de la blizzard cu asa ceva) si asteptam 500 queue+++
am jucat si starcraft m-am lasat acum cu WoW
glory to sylvanas...oops? to the elfs?

ScaryHellGhost is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2005, 12:27   #63 (permalink)
Registered User

Umbra's Avatar

Cu cea mai mare placere Bunkere, daca ai un caracter de lvl 20 macar pe Zenedar da un pst lui Dominus (32 palade) si facem, cum sa nu. Ciorba e in permanentza pe Messenger, shi la munca shi acasa, dar se culca mai devreme ca mine (adica pe la 11-12, nu pe la 3 ). BTW, vorbeam f. serios cand ziceam ca pe Zenedar acum e numarul ideal de jucatori, exact catzi trebuie de multzi in mai toate zonele, atat pentru PvP cat shi pentru party. Ma gandeam daca tot rolezi un caracter nou fa-o pe Zenedar, suntem multzi romani shi in general lume civilizata.

Anyway noroc shi la buna auzire.

Umbra is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2005, 15:47   #64 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Singura problema pe Zenedar este ca Hoarda are ghilde imense, gen 150+ jucatori. Umbla adevarate gank parties cu levels cam pana in 40. Nu zic, are si Alianta ghilde mari dar nici una din ele nu are nivelul mediu atat de ridicat. We need reinforcements

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2005, 15:54   #65 (permalink)
Registered User

si eu am inceput pe skullcrusher.. !!!!!
am lasat un lvl 42 acum un lvl 22...o sa vin la instanta cu lvl 5 :-) stau ascuns si fac galerie din spate ..:-0)

Old 08-03-2005, 17:30   #66 (permalink)
Registered User

toshy's Avatar

aLeXb, unde ai vazut tu ghilde imense ale hoardei pe zenedar? cea mai mare ghilda e Redstar (sunt rusi 99% din ei) si oricum astia traiesc pe alta lume si vorbesc alta limba. ei sunt peste 150... in rest toate ghildele sunt de maxim 60-70.

toshy is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2005, 18:22   #67 (permalink)

Zircon's Avatar

Comparativ cu Alliance (nivel & numar de oameni), acelea sunt ghilde mari. Oricum, ce spui tu despre Redstar nu face decat sa-mi confirme banuielile

Old 08-03-2005, 19:08   #68 (permalink)
Registered User

toshy's Avatar

banuielile tale sunt certitudinile cu care traiesc eu... mai nou vad ca au inceput sa vorbeasca in rusa pe canalele generale... si oricum except redstar tzi-am mai zis... restul sunt mici...

Old 08-03-2005, 20:02   #69 (permalink)
Registered User

Din ce am vazut si eu Red Star e cea mai mare ghilda de la hoarda, apoi cred ca vin niste norvegieni, ceva in genul "Norwegian Fellowship", oricum Zenedar-ul la hoarda colcaie de rusi, suedezi, norvegieni, danezi. Cat despre Red Star, rusa la greu, a fost imposibil sa ma inteleg cu ei.
btw, spunea cineva care joaca in alianta ca s-a intalnit cu unul Dracul , am crezut si eu ca e roman, dar e suedez.

helios is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2005, 00:38   #70 (permalink)
Registered User

Kh`Ru3l's Avatar

WoW Characters
Red Star = KOS oriunde s-ar afla Ce stiti de Pipo si Guru?

Kh`Ru3l is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2005, 02:21   #71 (permalink)
Registered User

toshy's Avatar

pipo si guru sunt cei mai mari in lvl afaik...

Old 09-03-2005, 13:45   #72 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by toshy
aLeXb, unde ai vazut tu ghilde imense ale hoardei pe zenedar? cea mai mare ghilda e Redstar (sunt rusi 99% din ei) si oricum astia traiesc pe alta lume si vorbesc alta limba. ei sunt peste 150....
luati exemplu' de la altii si poate data viitoare nu vom mai vedea 30 de romani pe fiecare server...

Old 09-03-2005, 15:04   #73 (permalink)
Registered User

Kh`Ru3l's Avatar

WoW Characters
pipo/guru ne-au gankat dar ne-au si ajuat la niste questuri cum si noi i-am ajutat de altfel

Kh`Ru3l is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2005, 16:25   #74 (permalink)

Zircon's Avatar

ScaryHellGhost, eu unul am facut eforturi majore in a convinge Wings of Fate sa se mute pe Zenedar. In afara de mine si inca 10-12 oameni, nu au vrut. Nu este vina mea decat in masura in care am incercat sa le fortez mana mai mult decat era cazul.
Redstar este o ghilda mare in comparatie cu toate celelalte de pe server, dar nu contine nici pe departe toti rusii din WoW.

Exiles of Fate are in acest moment cca. 38 WoW accounts (/ginfo). Dragon Legion probabil 15-18 (doar romani, ca mai sunt si straini). Poate nu suntem foarte multi dar ne descurcam bine - toti cei peste 40 au cai (si cei care fac vor avea), ieri am facut Uldaman fara mare bataie de cap (si fara AoE), l-am omorat pe mr. Pipo si mi-a cazut si un epic

Last edited by Zircon; 09-03-2005 at 16:36.

Old 09-03-2005, 20:59   #75 (permalink)
Registered User

toshy's Avatar

aliantza voastra... eram ieri noapte in desolace si dansam cu maxescu si a venit un human care la lvl44 a inceput sa ma fugareasca pe acolo cu toate ca eu eram doar 31 si stateam dezarmat si dansam cu max

pe de alta parte am mai avut azi un mic incident cu redstar care iar vorbeau in rusa pe /1... singurul motiv pentru care as renuntza la hoarda... grr...

Old 10-03-2005, 11:47   #76 (permalink)
Registered User

Spionul's Avatar

Quote:
Originally Posted by aLeXb
ScaryHellGhost, eu unul am facut eforturi majore in a convinge Wings of Fate sa se mute pe Zenedar.
Asta asa este si noi(Dragon Legion) am incercat sa-i convingem sa stam toti la un loc, dar cum am mai spus-o intr-un alt post fiecare joaca unde vrea si cum vrea si nu este obligat sa stea pe un server doar ca acolo este gilda x cu y Romani in ea. La noi sunt fosti membri Wings of Fate si cativa mutati de pe US. Probail undeva in viitorul indepartat poate dupa ce se vor mai cerne jucatorii - cele doua gilde vor fuziona.Vom mai vedea...

Quote:
Exiles of Fate are in acest moment cca. 38 WoW accounts (/ginfo). Dragon Legion probabil 15-18 (doar romani, ca mai sunt si straini).
/ginfo - Dragon Legion 53 members (49 accounts).

Recruting Post
Numele gildei: Dragon Legion
Server: Zenedar/Alliance

Persoane de contact:
Allora, Dominus, Esk, Harald, Rai, Executor (officers), Tee (guildmaster).

(folositi /w nume pentru a-i contacta)

Membrii: 20+; aprox. 16-20 de jucatori online in permanenta in orele de joc;
Orele de joc: 16.00 - 04.00 (cu ce mai mare concentratie intre 20.00-01.00).
Cerinte: lvl minim 20+. daca va mutatzi de pe alt server High pentru a veni pe Zenedar nivelul minim este 1+

Despre alianta:
- Majoritatea membrilor suntem romani, jucatori din scoala veche de RPG (probabil ca veti intalni cunostinte mai vechi de pe forum); sunt insa si multi straini, de aceea se vorbeste numai in engleza pe Guild Channel.
- Ne-am mutat pe Zenedar pentru ca doream un server unde sa nu se astepte la cozi de 30-40min. Momentan serverul este la capacitate Medium si in crestere. Nu se sta la coada pentru login, nu se sta la coada pentru gasit grupuri de questing, nu se sta la coada pentru omorat bosi de orice nivel, nu se cearta nimeni pe zone de grinding.
- Inainte de orice conteaza sa ne distram, sa ne simtim bine! Apoi sa fim o gilda puternica, sa facem raiduri, sa ne putem ajuta reciproc (questing, crafting).
- Momentan suntem a 3-a gilda ca marime (alliance) de pe server, dar suntem in crestere. Putem fi recunoscuti dupa tabardul abastru inchis cu o cruce greceasca alba.

Observatii: oricine este binevenit si va fi tratat cu atentie si respect din partea noastra. Nu exista restrictii de rasa/clasa. Nu vrem sa fim o guilda "nationalista", nimeni nu va beneficia de un tratament "special" doar pentru ca este roman. Fiti activi, participati la actiunile gildei, ajutati ceialti membrii - si vezi avansa in rank, veti fi cautat pentru instante si veti beneficia de itemuri/regeants de la jucatorii mai mari care va pot ajuta. Fiti prost-crescuti, nu respectati limbajul pe guild channel (engleza only si fara injuraturi de orice fel), ignorati cererile colegilor vostri si nu vom avea nici un regret sa va dam afara din gilda.
Asteptam doritorii cu interes!

Executor - Offcer of Dragon Legion

Last edited by Spionul; 10-03-2005 at 13:48.

Spionul is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2005, 12:36   #77 (permalink)
invisible ninja killer

Invisible Ninja-Killer's Avatar

WoW Characters
Am ramas profund surprins acum citeva zile (in mod placut) de citiva horde. Oameni si oameni. Pe Fraterxi l-au ajutat unii de la REDSTAR sau In Horde We Trust sa ia tablitele din STV, iar eu m-am trezit cu Guru, Pipo si inca unu la OOX in Feralas omorind monstrii din jurul gainii. Chestiile astea pot pune probleme in cazul in care utilizezi mult TAB si T , c a in cazul claselor de melee pt ca poti lovi pe cine nu trebuie. E bine ca exista oameni OK si de partea cealalta care inteleg sa nu ia lucrurile personal cind nu este cazul si sa mai dea si o mina de ajutor.

Btw, Black Magic sint toti romani ?

Invisible Ninja-Killer is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2005, 13:26   #78 (permalink)
Registered User

toshy's Avatar

in black magic nu e nici un roman din cate stiu eu

Old 10-03-2005, 15:57   #79 (permalink)
Registered User

De fapt sunt cel putin 2 romani in Black Magic. Din pacate pe acelasi cont (Vondaelen si Gloominati).

DogOnCrack is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2005, 19:16   #80 (permalink)
Registered User

toshy's Avatar

gloominati ie in Moo Fighters

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Servere

Thread Tools

Posting Rules