![]() |
| | #1222 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Quote:
| ||
|
| | #1224 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | |||
|
| | #1225 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | salut, vail ![]() ( tot spamam cu "ion nud" )
| ||
|
| | #1227 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
Nu. doar ca iese intunecata,din nu stiu ce motive, ii mai dau putin brightness ca sa se vada ceva. Salut, vail | ||
|
| | #1229 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi |
imi pare rau ca nu stii de gluma ![]() si imi pare si mai rau ca nu ne-am intalnit in alta situatie. | ||
|
| | #1231 (permalink) | ||
| Registered User |
EoF si PR s-au unit in ceea ce este acum Juggernaut. De asemenea, ieri, le-am dat jos si pe Eredar Twins | ||
|
| | #1232 (permalink) | ||
au pus aia din purple rain clauza, ca nu se unesc cu voi, daca nu aveti LW ? | ||
|
| | #1239 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Quote:
| ||
|
| | #1240 (permalink) | ||
| Registered User | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|