![]() |
| | #244 (permalink) | ||
|
cumperi jocul .. iar adresa este http://www.wow-europe.com
__________________ Life must be taken one disaster at a time. | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
Hai fratilor cu ce va mai mandriti si voi pe aici .......a ? , si mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce boala am pe aia din Seven , da las ca ma imbrac eu si ii ........... .Draco o duce binisor tinand cont ca facem 2 bosi din ZG ajutati doar de 2-3 din alte guilde ( doar romani ) io zic ca e un inceput bun si sigur ,oricum mai sunt altii care inca nu au ajuns la 60 da ii asteptam , Pic poate vii si tu Miercuri ( adica azi ) pe la 20.30 in ZG , ca nu ti-am mai vazut culoarea la Lock de mult timp. ![]() Mai am 2 ore pana la 11 cand zic astia ca dau drumul la srve ,pana atunci ma bag la niste filmulete pe Google videos. :P WTFFFFF ce crituri da asta http://video.google.com/videoplay?do...3260797&q=mage | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
|
Bai onutza draga, io aseara am luat somn (disconnect) imediat dupa broodlord si clearing de suppression room. Si e de la ei , ca nici cablu nu aveam azi dimineata cand am plecat la munca ... asa ca ... la mine netul merge dupa cum zice prietena mea - ca apa calda pe vremea comunistilor ![]() Daca am net deseara vin cu cea mai mare placere- daca ghilda nu ma vrea ce stii pe unde mama dreq...
__________________ Putzintel mananci , Putzintel te caci , Putzintica treaba faci... | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Oricum , vorbesc si cu Miezoo si poate intra si el deseara , mai am un hunter tare de tot , roman si el si un rog... ce stii ce iasa , numa healing sa fie ca daca ma trezesc ca platesc iara repairs si crap de nervi ( 15g un repair la mine acum )
__________________ Putzintel mananci , Putzintel te caci , Putzintica treaba faci... | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
|
DAMN 15g / cry ...te-am pus eu sa te imbraci de la casele de moda din BWL ?? ( glumeam ) , mah daca e si poti sa vii ....baga mare , daca nu .....asta e .Healeri sunt vreo 3-4-5 depinde cine intra , oricum si cu 2-3 healeri Veno e down ,Bat...nush .Apropo cu Priestu ala de la noi ce vrei sa faci ......stai acolo cu el la noi inclusiv 60 saw il bagi in PVP pana la HW si pe urma te indrepti in alte directii? PS: Aseara tot srv si-a luat DC cred , mie imi arata ca e off srvu si ma luat somnu devreme :P , facusem un party cu Tica ,Bau si Shanri sa facem ceva cand m-a pocnit DCu. | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
|
La mine a cazut conexiunea fizic ... fiind pe cal link , nici amcar TV nu am avut ... ![]() Deseara tocmai am fost anuntat ca fratele meu celebru, Poc s-ar putea sa ne joineze. Toata treaba e acum sa am net ...
|
| | #251 (permalink) | ||
|
Vb ingame daca e ......pana atunci intrati aici sa radeti cu lacrimi DAMNNNNNNNN http://forums-en.wow-europe.com/thre...n&T=194748&P=1 se merita )))))))))))
| |||
|
| | #259 (permalink) | ||
| Quote:
.O sa fie greu da bine....am inceput sa ne marim randurile. | |||
|
| | #260 (permalink) | ||
|
De miercuri o sa intru si eu cred ca pe Sylvanas. O sa-mi fac un undead, inca nu m-am hotarat la clasa. Ceva sfaturi?
__________________ "To alcohol! The cause of, and solution to, all of life's problems." -Homer Simpson | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|