![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
__________________ Vand Ford Focus Ghia, August 2007, Hatchback 2.0 TDCi 136CP, garantie 3 ani live fast, die young and leave a good looking corpse | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Vasile orc warrior lvl 60, guilda rokillers (sau ma rog ?? pentru mine cand eram lvl27) - m-a prins si m-a executat fara mila :P l-am prins cand avea lag si l-am cracanat ![]() azi de dimineata tot niste domni lame din rokillers faceau raid in STV la camp, si anume Mistrie lvl35 rogue + un shammy tauren lvl35 habar n-am ce nume + un lvl 35 mage habar nu am ce nume si Chasey lvl37 ne rogue(asta-s io da? ) ftw a venit si ia imprastiat pe toti, pana cand au chemat un lvl ?? (pentru mine) rogue care mi-a rupt sandalele, insa si cu rogue ala dupa ei ii prindeam in spatele lui si le dadeam sa sara ![]() vasile, mistrie daca cititi asta /salute ![]() ah, asta e un post asa de socializare ca ma plictiseam eu sunt intr-o guilda de female chars only , alliance "Female Revolution"guilda hope este o gluma proasta, multi jucatori buni au plecat din ea, multi care intra stau pana sunt ajutati sa faca lvl 60 si pleaca, alti TIGANI SENSIBILI din guilda isi permit sa-mi SPUNA sa nu le mai zic "wazzap me neegaz" ca-i doar in amorul propriu cand aud asta, cand puteau doar sa ma roage, alti jmecherasi din guilda ameninta ca intra cu contul de GM si iti da gkick evident guilda are si personajele ei bune, insa dupa cum am spus multi "buni" au plecat, aia care au ramas "buni" ie debusolati, ah si da, nu-s in stare sa faca MC
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: ? |
Salutare baieti de pe silvanas, am venit si eu pe la hoarda putin cu acc nou, am un rogue 60 pe dunemaul-human. Inca SUNT MIC 17 shamy, da o sa cresc repede, joc cu niste prieteni. e masa sa joace mai multi odata. Sunt deja in RoKillers, numele e Steelfury. | ||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Noua ghilda de romani de pe Sylvanas - Draco
Din pacate pentru cei care jucam pe Sylvanas, Rokillers s-au destramat din cauza unor nepotriviri inrte/de caracatere (rahat de fapt ... din cauza unei dispute stupide) Asa ca ne-am nascut noi - Draco Inca ne dezvoltam , acceptam si level 1 daca sunt romani, ideea e ca vrem sa facem o chestie pur romaneasca cu care sa rupem MC/BWL( si pentru cei care au auzit de Sylvanas, in prima faza vrem sa rupem Methodulprin BGuri) Momentan numarul ne obliga sa ne "limitam" la ZG Avem mare nevoie de oameni care stiu sa joace, si nu vin doar pentru a se incorda pe acolo, asa ca, daca nu vreti toti sa fiti shamani .... va steptam GM : Zmeoaica (grija la limbaj, e chiar fata) Officers : Veteranul, Cyanurre,Nazdravan (de azi ) si Pic
__________________ Putzintel mananci , Putzintel te caci , Putzintica treaba faci... | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Pt alianta de pe Sylvanas
Ghilda in care sunt recruteaza paladini / preoti / druizi de lvl 45+. Ghida este de end - game, avem in jur de 50 de caractere de nivel maxim, facem ZG si speram k o sa fim destui in curand sa facem si MC si Onyxia. De BWL nu o sa ne atingem in curand. In ghilda sunt cativa romani doar, majoritatea straini. Daca sunteti interesati dati-mi un /w in joc. Char-ul meu este Augustina | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Mai periculosule, care esti ma ? Step up and claim ur prize ![]() Lasa-ma sa ghicesc ....Rogue? ) )Da-mi un nick si vine eu sa iti desfaca dopu de la bere :fuckoff: Threadul era despre altceva in caz ca nu stii sa citesti decat selectiv, dar astept de la tine o dovada de curaj si un ingame nick, sa te pot cauta ![]() Edit: P.S. Augustina te-am gasit ) dar eu de cand ma joc, prin PvPuri nu te-am zarit...... promit ca fac un macro cu /me shows augustina the crack )
__________________ Putzintel mananci , Putzintel te caci , Putzintica treaba faci... | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
hrm, voiam sa vand jocul cu tot cu char, dar ma mai gandesc... o sa vad daca pot intra azi sau maine sa vb si daca e nevoie cresc un 60 ce vreti voi for shit. (p.s. imi dati si niscai gold mkay? in caz ca fac folosesc arme, caci blue weapons pe rogue/warr/pala = fast lvl) p.s. am 3 charuri de 60, si cateva sute de ore de mc/bwl dar m-am sictirit de anumiti guildies suedezi care ma *** la icre cu glume ca sunt roman!
__________________ MSI Wind U100 mini laptop +Asus X55SV - dual core intel 2.2, 4GB, 9500GS, 250GB + DELL MONITOR 22 DELL INSPIRON 6400 dual core laptop! + Acer AS5520-302G16 TL-58, 2GB, 160GB Servicii de consultanta IT | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|