Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Servere

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-05-2006, 12:27   #101 (permalink)
Registered User

INTUNERICITUL's Avatar

Ei, daca erai cu albastre ca mine, era altu` reply-ul; normal ca skillul e cel mai important; eu mai am destule de invatat, abia joc de 2 luni in BG.

INTUNERICITUL is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2006, 06:07   #102 (permalink)
Registered User

INTUNERICITUL's Avatar

Fi-mi-ar sila de Zimrann - rankul 13 si omoara magul de 50 al unui prieten care si-l lasase de 5 minute ascuns intr-o casa in WPL ca plecase de la computer; patetic, de-acu de cate ori il vad in BG il scuip.

Old 06-06-2006, 13:27   #103 (permalink)
Registered User

rudot3l's Avatar

WoW Characters
Io m-am lasat, sau cel putin asa sper. Pe de alta parte ca sa intelegi ce inseamna grind honor pentru level 14 trebuie sa il faci tu ... eu am pierdut rankul de cel putin 2 ori la mai putin de 1k honor asa ca omoram si un sobolan de level 1 daca ar fi dat 1 honor point.
Zimm face ce e necesar , pricepe si nu scuipa omu aiurea ca poate te alegi campat )

rudot3l is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2006, 09:41   #104 (permalink)
Dio
Nick anterior: Dio[blu]

Dio's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by rudot3l
Zimm face ce e necesar , pricepe si nu scuipa omu aiurea ca poate te alegi campat )
Imi aduce aminte de discursul lui Duce , cu drumul greu spre rank 14 , asa ca pentru el orice lvl 48+ mort reprezinta un pas inainte spre telul mult dorit .

Dio is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2006, 01:18   #105 (permalink)
k4b00m.

NemoniK's Avatar

WoW Characters
Okz...ceva guilde de romani pe sylvanas...in afara de Draco mi s-a acrit :| ?

NemoniK is offline    Reply With Quote
Old 13-06-2006, 11:19   #106 (permalink)
Registered User

Onutza's Avatar

WoW Characters
Onutza

Hehe tu vrei guilde de romani pe Sylvanas la Hoarda??? NU ai cum sa faci asa ceva ,MAJORIATEA romanilor de acolo sunt prea Perversi si ..... ca sa poata juca impreuna ( se gandesc numa la ei ) deci nu poti face nimic.
Momentan suntem vreo 10-20 de jucatori online in draco , cativa de 60 au plecat ,cativa de 60 au ramas ....vom vedea ce vom face.

Onutza is offline    Reply With Quote
Old 13-06-2006, 13:44   #107 (permalink)
Registered User

Onutza's Avatar

WoW Characters
Deci care vrea sa faca ceva ( intre noi romanii ) sa dea un w urm. persoane:
Fefeleaga ( GM ) ,Onutza,Gedeo,Suparat,Vasile,Macelaru,Korut,Meleaca,si mai sunt multi .Hai draq sa facem ceva frumos.

Last edited by Onutza; 14-06-2006 at 10:09.

Old 13-06-2006, 20:50   #108 (permalink)
Registered User

INTUNERICITUL's Avatar

Macelaru e un prost - de cate ori ma intalnesc cu el in BG, sare cu inca 2-3 pe mine si rade ca mor, chipurile ca un noob, fara sa realizeze ca eu tin ocupati cu mine 3-4 insi in timp ce restul echipei castiga meciul si facem garla onoare peste ei. Plina de retardati hoarda pe sylvanas - ce sa faci cu ei atunci?

Old 13-06-2006, 22:56   #109 (permalink)
Registered User

Onutza's Avatar

WoW Characters
Lol

Mah faza e ca io nu vorbeam deloc de BG,io ma refeream la instante .
Treaba voastra ce faceti in BG-uri ( puteti sa va si ciocaniti acolo ) , ca de asta sunt facute,sa omori echipa adversa.

Old 14-06-2006, 10:36   #110 (permalink)
Registered User

Onutza's Avatar

WoW Characters
Maestro,Rakware,Intunericitul si restu care mai sunteti la Ally side scrieti si voi aici ingame name si guilda , ca poate ne intalnim si ne evitam chiar si atunci cand avem chef de un gank mic .
Multa M..E celor din guildele Fusion si reLOG pt modul lor penal sa gankuiasca si sa faca corpsecamp la unii mai mici de lvl lor,SINCER nu-i inteleg cum poate un / unii FULL TIER 2 ,care se imbraca numa de la casele de moda din BWL si AQ sa faca corpsecamp ( in RAID / Party ) la unu de lvl 55-56cum am fost io.
Pana cand io lvl 56 UD mag Fire-Arcane, Meleaca lvl 58 Priest Holy si Zorohastru lvl 60 rogue unknown spec , am DISTRUS in REPETATE randuri 2 magi si 1 Hunter FULL EPICI din Guildele Fusion si reLOG si am facut si noi corpsecamp la M..sti pana au RUPTO LA FUGA , NU MAI STIAU PE UNDE SA FUGA .
Sincer sunt prea patriot si nu as dori sa va fac /facem asta voua si invers, ca PLM sunteti romani .

BTW Mijareta e roman?? ca ne-am intalnit de cateva ori amical , pana cand ( cum zicea PIC ) n-am suparat negativ ca mi-a dat Gank cu inca vreo 4 ally, si io (Onutza ) si Meleaca i-am facut VARZA pe toti ( erau de lvl nostru , unii poate chiar mai mari putin ). / SPIT si ei /lui.

PS: MULTA M..e la cei din guildele Fusion si reLOG , cum ii prind ii ard pe fraieri ( nu conteaza daca mor de N ori ).
Jos palaria pt cei din guilda Method care nu am vz sa se preteze la astfel de magarii

Last edited by Onutza; 14-06-2006 at 12:08.

Old 14-06-2006, 10:57   #111 (permalink)
Registered User

Onutza's Avatar

WoW Characters
:)

......

Old 14-06-2006, 10:57   #112 (permalink)
Registered User

Onutza's Avatar

WoW Characters
:)

Sper ca voi sa nu o luati in nume de rau , ca nu vreau sa ne dam /Spit cand ne vedem.
Daca vedeti Draco la Tag name lasati-i in pace ca nu cred sa va fi facut probelem ( cei de lvl < 60 ).de aia mai mari si mai vechi nu pot sa zic nimik pt ca nu stiu daca au creat probleme.
Lasati-ne sa crestem mari si sa incercam sa ne dovedim unii pe altii in BGuri.
Acolo " Intra cine vrea ...scapa cine poate "

PS: Parerea mea

Old 14-06-2006, 12:03   #113 (permalink)
Registered User

Onutza's Avatar

WoW Characters
Apropo Intunericitule NU TOATA Hoarda de pe Sylvanas sunt retardati....am vz si la voi da si la noi MULTI NOOBI cu epice pe ei si ma intreb CUM DRAQ au ajuns sa faca aia ZG,MC,etc ca nici nu stiu sa joace ,exprime ,dueleze ca lumea ( si Romani da si MULTI straini ).Sincer puteam ajunge si eu pe undeva cat de cat binisor ,sa am si io ceva Purple items pe mine, da nu am vrut pt ca am vrut sa fac ceva cu Romanii nostri ,dar cum am mentionat in alt post : sunt Parsivi si se gandesc numa la ei.... asta spune totul.
Si credema cand spun ca DOAR Guildele mature de romani ex: cei de pe Neptulon,pot face ceva impreuna.Ei au avut timp si nervi sa rezolve problemele interioare si nu au plecat ca lasii cand au vz cateva certuri pe G chat sau cand a dat unu need din greseala la nush ce item.

BTW la ally sunt destui romani cat sa alcatuiti o guilda romaneasca .... dc nu am vazut sau am auzit NIMIC in sensu asta ,macar noi am incercat si vom incerca in continuare.
Io sper sa ne rezolvam aici pe forum problemele ca e mai bine .

Last edited by Onutza; 14-06-2006 at 12:14.

Old 14-06-2006, 15:21   #114 (permalink)
Registered User

pr45l3a's Avatar

plictisitor maintenanceul asta ..

pr45l3a is online now    Reply With Quote
Old 14-06-2006, 15:44   #115 (permalink)
Registered User

rudot3l's Avatar

WoW Characters
Bai Onutza , fa si tu niste gear mai de doamne ajuta , attunementuri si dupa aia cauta-l pe Exxorcistul, GM de la Abomination . Vorbeste cu omul si mergi in ABomination , sunt de treaba oamenii si fac treaba.
P.S. Draco este un proiect care are ceva nobil in el, se vrea o ghilda unde totul se bazeaza pe prietenie si nu pe gear and so on. Partea proasta e ca in situatia data e cam un fel de MiRC channel si nimic mai mult. Mi drag de ei sa ii vad prin BG si sa ii ajut , dar parca putin BWL nu strica
Apropo : Alinutza si Muritorul de la Alianta , vreau sa va "cunosc" - parca si ghilda e ceva gen Muritorii

Old 15-06-2006, 10:24   #116 (permalink)
Registered User

Onutza's Avatar

WoW Characters
Pic ms pt ca ai schimbat semnatura in primul rand.
De Abo nu pot zice nimik ( am destui prieteni acolo si nu numai ).Chestia e ca unii dintre noi se limiteaza maxim la UBRS deocamdata,dar in 2 sapt promit sa facem primul ZG run numa cu romani gen Draco and Friends vs ZG ( 70% garantez ca o sa fie din Draco ,restul o sa vina din alte guilde ), si garantez cel putin ca o sa-l dam jos pe Venox ,poate si pe Bat.
Cat despre plecarea in alte guilde .....nici vorba , ce rost are sa fac acelasi lucru pe care il pot face si cu romanii nostri doar ca mai tarziu.
ZG,MC,AQ vor fi acolo mereu .....ce rost are sa stric prietenii frumoase si Party-uri / Raid-uri de vis alaturi de romani......chiar nu are rost.Mie imi pare rau ca multi jucatori buni au schimbat servaru si s-au indreptat catre alte servare populate de romani care au guilda PUR romaneasca.
Daca vreti sa ne ajutati dc nu va intoarceti toti romanii care v-ati raspandit ca, "capsunarii" la 324234 guilde diferite si sunteti 3-4 acolo ,cand puteti fi 70 aici si sa facem si cele mai tari instante ( pt ca acum stim ce sa facem acolo ).

Old 15-06-2006, 10:35   #117 (permalink)
Registered User

rudot3l's Avatar

WoW Characters
Daca mi se "repara netul" pana atunci vin si eu sa ajut , oricum veno si bat sunt targeturi ca mici pentru romanii care suntem
Care era faza cu Semnatura?
Apropo am fost si GM la Draco un timp , dar nu m-a incantat ideea si tare m-am bucurat cand a venit Nazdravan/Fefeleaga sa preia stafeta
In rest numa de bine ... :P

Old 15-06-2006, 10:35   #118 (permalink)
Registered User

INTUNERICITUL's Avatar

Kreya <The Peoples>, human paladin. La alianta am intrat in Faith de la start, ca sa facem si noi romanii ghilda noastra, dar n-a mers proiectul pentru ca nu erau lideri capabili iar gm-ul intra rar si cand intra statea de dueluri si in b. ground.
Va doresc succes in zg - daca sunteti 20 si aveti lider de raid bun si oameni care stau bine cu coordonarea, n-o sa aveti probleme pana la blood lord sau tigru, unde s-ar putea sa aveti nevoie de exercitiu mai mult pana prindeti ritmul.

Old 15-06-2006, 10:38   #119 (permalink)
Registered User

rudot3l's Avatar

WoW Characters
Auzi Intunericila ) am promisiuni d enet saptamana viitoare si poate vin sa te mai caut putin prin BGuri de o vesnicie nu m-am mai jucat si mi dor )

Old 15-06-2006, 11:33   #120 (permalink)
Registered User

Onutza's Avatar

WoW Characters
Pic faza cu semnatura nu era o chestie menita sa te "atinga" , doar ca nu mai faci parte din Draco de ceva timp,asta era faza .
GM am fost si eu in Draco in perioada cand Nazdravan / Fefeleaga nu a putut intra o vreme.
Faza cu Venox si Bat era ca ma gandeam la primul run.Oricum avem ceva jucatori experimentati si FFF BUNI cu clasa cu care joaca ( am avut surprize pozitive ), mai sunt unii care mai au de invatat da nu-i bai pt ca sunt la primul char pe Blizz si mai au de invatat mult.

Intunericitule .......te-am vz in joc )) si sper sa nu ma belesti la primul /Wave care o sa-l fac.
Apropo daca scriu /y S A L tu ce vezi ca scriu .

Poate imi spui si mie ceva de Mijareta ....poate poti afla deca e roman :P , sa incerc sa evit varsarile de sange inutile :P

Last edited by Onutza; 15-06-2006 at 14:11.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Servere

Thread Tools

Posting Rules