![]() |
| | #162 (permalink) | ||
|
Mah cred ca de la TAG se trage toata treaba ca si eu am fost campat la greu de Fusion, reLOG si mai nou Method si The People ....din pacate pt mine a trebuit sa-mi iau corpu de la Spirit. Vreau sa zic ca ai draq nu se lasau nici dupa 5-10 min cat am dat un Alt+Tab si am facut alceva. Cred ca suntem cap de KOS List Last edited by Onutza; 21-06-2006 at 16:56.. | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
|
vorbind de The Peoples...niste nubi vai mama lor, faza tare acu 2 zile, eram la Ony la intrare eu cu vreo 5-6 din excidium, evident acolo ne-am intalnit cu The Peoples, ei erau aproape full raid, noi inca asteptam sa vina ceilalti de pe unde erau sa incepem ony. Nu era mare tenstiune acolo desi eram outnumbered dar s-au plictisit si ne-au omorat. Dupa ce ne-am luat corpurile dinou, am intrat in Instanta si au inceput sa vina unu cate unu, 2 cate 2 in instanta membrii raidului excidium. Dupa ce am intrat toti, ne-am pregatit si am facut un mic start si am iesit afara din instanta toti deodata si i-a luat dracu pe toti )) nici unu nu a supravetuit, saracii peoples... it felt good! oricu, cand mai vad un reLOG,Method sau the peoples sar pe ei si ii mananc
__________________ "Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience." | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
|
Doar nesimtiti , nu prea sunt romani decat rari de tot prin ele ... In method era Sailog nu stiu daca mai e, oricum ala cand ma vedea lasa tot si venea spre mine , pana l-am cocosat de atatea ori ca s-a dus la altu pe PC si a inceput sa ma injure si sa imi zica ca ma bate cu piciorul meu pe care il rupe in prealabil daca il mai vanez prin BG
__________________ Putzintel mananci , Putzintel te caci , Putzintica treaba faci... | |||
|
| | #172 (permalink) | ||
|
mda .... acel "numai3 insi am vrut" spune tot , gen tu si inca 2 Te capacit sevenu acum e destul de usor , am pierdut o groaza de oameni cu full epix , jumate dintre cei noi au 1-2 epice si pvp au facut doar pe camp in EPL cand si-au luat corpsecamp fro juma de ora si atat . Sper sa ne revenim in curand . Apropos, vesti bune , ReLOG o duce rau , din cate am auzit cam jumate din ei s-au mutat pe BB | |||
|
| | #178 (permalink) | ||
|
Sa vezi nesimitire la WSG 40-49, si-au tras unii o ghilda <Kill for fame> si doar asta fac, unul din ei cred ca a ajuns exalted deja. In rest, Alianta bate Hoarda in general in oricare din BG, mai putin AV, unde nu-s bat capul jucatorii buni. Am intalnit weekendul trecut, cu ocazia WSGx2, super echipa lui Koska, care ne-a indoit, erau 2 preoti si 1 warlock printre alti veterani. Ziua urmatoare insa si-au luat-o si ei.
__________________ Dragoste cu fosila nu se poate. | |||
|
| | #180 (permalink) | ||
|
Pe vremea cand jucam io alianta o batea in cap prin BGuri Inainte de noi va rupeau mufa cei din BB Io nu stiu zau cum de inca mai puteti sustine ca Alianta cam bate ...
__________________ Putzintel mananci , Putzintel te caci , Putzintica treaba faci... | |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|