![]() |
| | #1844 (permalink) | ||
|
CAUT RESTO DRUID PT. 2V2 ( ca toata lumea d altfel :P ). Trebuie sa fie foarte serios, talentat si dedicat, cu sperante de gladiator in S4. Eu sunt un MM hunter, cu experienta de 2k+ in s3, nou venit pe Sylvanas. http://eu.wowarmory.com/character-sh...vanas&n=Wuzzup Am 17 ani, sunt din Bacau, joc wow cam de la inceputul inceputului, si hunter de la inceputul TBCului. Vin de pe serverul Burning Steppes, de pe care am plecat datorita lipsei healarilor skillatzi, si dupa ce s-au lasat si putinii care mai aveau cate ceva habar, am plecat si eu. Sper sa imi gasesc un partener cu care sa joc macar 30 meciuri pe saptamana, si care sa accepte si criticile constructive .De ce un druid ar trebui sa faca echipa cu un hunter? Pai simplu, cam orice alt combo e "cake" pt noi, exceptand Druid/lock, si poate Spriest/rogue ( dar care nu sunt unbeatable, doar sunt mai dificili un pic ). Recomand sa se uite la vreo 2 filmulete ( unu cu Beasteh / Cherekee si altul cu Babyroot/Infinity - primii l 2.4k in s3). Ok. Cred ca am spus destul. Contactati-ma pe PM, si/sau ingame. Cya n thx 4 readin` .
__________________ Darkfall..... is..... coming.... 22 ian 2009 | |||
|
| | #1847 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Lolz :P
__________________ Darkfall..... is..... coming.... 22 ian 2009 | |||
|
| | #1860 (permalink) | ||
| Quote:
)))))Primii bosi au fost curatati acu cateva zile. Dar oricum se fac raiduri organizate de Moecz si noobu de Osaka(ka)... Ca gear in principiu sa fie t4/t5 dar majoritatea suntem aproape full t6 xD si tot se mai iau wipeuri . Nush cum reuseau oamenii la lvl 60 sa curete NAXX. Greu raid ..
__________________ 22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|