![]() |
| | #1883 (permalink) | ||
| Quote:
e okay cafeneaua actorilor. decent ca pret si ca locatie pe lac e beton.
__________________ 22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post | |||
|
| | #1887 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Sa citeasca si sa vina, in Tineretului nu o sa avem loc toti, adica nu o sa fim pe aceeasi terasa mai mult ca sigur, nici nu cred ca au aia 40 de locuri pe o "despartitura" ![]() Dau azi o fuga daca e si ma uit, eventual le cer si nr de tel sa va faceti rez.
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #1888 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ -- | |||
|
| | #1891 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Piranha in timpul zilei e gol.
| ||
|
| | #1894 (permalink) | ||
|
OK, sambata la 15:00 - 16:00 la Cafeneaua Actorilor din Tineretului. Daca nu ne place putem sa ne caram in alt loc. Dar acolo sa fie meeting place! Eu am nr. de tel a lu' Monstru si o sa port un tricou cu WotLK
__________________ Freyia, the Immortal Undying Vanquisher of Naxxramas from Obsidian Sanctum! More titles please. | |||
|
| | #1895 (permalink) | ||
|
Eu vin in short si nu port chiloti! :d Lasand gluma la o parte, nu stiu daca ajung sambata asta. Am prea multe "marii"/"marieni" si nu i-am putut rezolva astazi. Stiu ca erati nerabdatori sa vedeti un ex-troll dar speranta moare ultima. PS: sa NU va gankati p'acolo | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|