![]() |
| | #3004 (permalink) | ||
| Quote:
3.[Ring of Sundered Souls] [Girdle of the Tidal Call]
__________________ <Megas> 70 warrior EU-Neptulon <Disbanded> | |||
|
| | #3006 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Quote:
__________________ Formerly known as user jack_sparrow | ||
|
| | #3008 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
sa inteleg ca ai ganduri marete :P
__________________ Orice greseala din textul de mai sus este pusa intetionat. ---------------------------------------------- The problem with the society is Love is rated 18+ while violence is rated 13+ | ||
|
| | #3012 (permalink) | ||
|
da .. si am inteles ca majoritatea se duc in flatline?
__________________ Neptulon: Sybilla lvl 70 Night Elf Rogue, Hanar lvl 70 Dwarf Hunter, Maricica lvl 70 Human Priest, Lorelay lvl 70 Night Elf Druid, Aeson lvl 70 Human Paladin, Loricica lvl 70 Draenei Shaman, Nadith lvl 65 Draenei Mage, Ritter lvl 62 Human Warrior, Scarba lvl 21 Human Warlock | |||
|
| | #3015 (permalink) | ||
|
Vara, vacanta, concediile oamenilor care lucreaza ne-a cam distrus. O vreme mai raman online cat sa imi iau helm-ul de la Arena rewards dupa care dau respecc pentru putin PVP si cam atat. Dupa 3 ani de Holy, de healings cred ca e timpul sa iau o pauza, asta in cazul in care nu gasesc o ghilda de nivelul HT sau cu putin mai sus, semihardcore as spune eu sau hardcore dar care nu se supara sa particip la doar 3 raiduri pe saptamana.
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
| | #3018 (permalink) | ||
|
Redy, esti in Disbanded?! FFS, acum cateva zile cand am gasit cu greu un party pt Underbog, cativa de la voi din guild care stateau la summonat pt SSC m-au gankat pe mine si pe aia cu care eram in party cred ca mai bine de jumatate de ora. Nici nu apucam sa ma resurectez bine ca imi luam omorul. Mi-am facut niste draci de imi venea sa urlu. Bineinteles ca nu am facut Underbogul ca s-au plictisit aia din party si au plecat. Va fi o zi foarte fericita pentru mine aia in care le voi da omoru' lui Cute,Aika, Kranky, Ryuu, Xa.
__________________ I know something most don't. | |||
|
| | #3020 (permalink) | ||
|
Mai era unu cu nume romanesc, dar nu il mai tin minte. Erau multi de la voi din guild acolo, cred ca aproape 20. Posibil sa imi fi tras si tu omorul. Oricum, cea mai mare boala o am pe Cute, deci pe gnomul ala daca o sa il prind pe undeva o sa il gankez pana da log out.
__________________ I know something most don't. | |||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|