![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| sal'tare
Azmo, am transferat si eu shammyu pe emeriss, intru si io in game in 3 zile, mai sunt in kds sau nu? Am ceva pauza, fro 3 luni si ceva... krimbokay e nicku. Vreau sa ma apuk sa il imbrac cu ceva epice, poate prind macar mc2-ul daca este deja facuta echipa.Cya si abia astept sa vaz la culoare bwl. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
Emeriss census: Total Characters: 1,907 Total Alliance: 512 - 27% Total Horde: 1,395 - 73% A to H Ratio: 1 : 2.7 Activity Ratio: 1 : 2.6 Gratz pt cei care au scapat de Rusong. Condoleante pentru low population si debalansare zdravana a factiunilor. Rugati-va sa se deschida un alt transfer cum s-a intamplat pe Neptulon si sa vina oameni de pe server debalansat in favoarea Alliance, altfel va veti plictisi in low pve spirit. Pe Nept e fun acum si sa stai intr-un inn, nu stii niciodata cand vei fi gankuit
__________________ Formerly known as user jack_sparrow | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
da. tot in KDS sunt. mere fain ghilda. oameni vor sa se puna pe treaba serioasa. sa trecem de la casual la powerplay (cel putin o parte). e nevoie de shamani acuma, ca nu prea vin destui pentru razorgore.... stiu ca va fi balansat serveru, dar pacat ca prindem fix perioada asta de sarbatori cand toti avem timp liber fara pvp
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| salutare
KDS s-a impartit, teh hardcore players au decis sa plece si sa faca o noua guilda. Atm cautam oameni pt reintregirea fostei ghilde KDS pentru runuri de MC. Daca e cineva de pe aici care are cont pe emeriss w me ingame, nick krimbokay, shammy guild officer. /salute | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
Nu inteleg - de ce s-a rupt KDS-ul? In ce masura stanjeneau casual players pe cei "hardcore"? Si cati dintre fostii ofiteri si cati dintre romani au ramas, sau cati au plecat? M-am uitat pe site-ul folosit de KDS - nothing there. Doar "raidurile" sunt la zi .
__________________ Formerly known as user jack_sparrow | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Baza de date cu DKP a fost mutata acum cateva zile pe noul site, acolo a ramas doar partea de signin la un raid pana se va implementa pe noul site. Inscrierile se fac pe vechiul site iar punctajele se aduna pe cel nou .
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
site-ul nou al FK e www.drstanila.com absolut toti ofiterii din KDS sau mutat in FK. si majoritatea romanilor. la intrebarea "de ce"..e mai greu sa raspuns. asa au vrut unii, si asa s-a facut. plebeii nu au fost intrebati
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Mofo de Nefarian a cazut si pe strada noastra. Sa se odihneasca in pace pana la sfarsitul saptamanii .http://i7.photobucket.com/albums/y27...m/nef_dead.jpg
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|