![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Romania, Bucuresti |
Sunt cam 60 de playeri in FK, 100 cu tot cu alturi. Romani sunt cam 30%.
__________________ http://eu.wowarmory.com/character-sh...%20Blade&n=Ntt | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Romania, Bucuresti |
Vreau sa updatez un pic statusul ghildei Fallen Keepers: MC- Farming status ZG - Farming status BWL - Farming status AQ20 - Terminat, speram sa-l trecem in farming status dar avem nevoie de 2-3 runuri sa ne obisnuim AQ40 - Primii 4 bosi terminati, astazi incercam sa mergem mai departe.
__________________ http://eu.wowarmory.com/character-sh...%20Blade&n=Ntt Last edited by [Ntt]Skippy; 06-03-2006 at 11:03. | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
La alianta e cineva pe Emeriss, sau is singurul de pe-aici care are e la the good guys ? Mikka (trebuia sa fie Milka... da m-am grabit )... lvl 58 NE druid.P.S. n-am prea vazut membrii ai FK in AV... sau nu prea serviti asa ceva?
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Sal Azmodan, am si eu o rugaminte. Am vazut la eqdkp de la Fallen Keepers (si nu numai) un fel de plugin care arata items cu stats (cand dai cu mouse over text). Cum se poate implementa treaba aia? Este un addon? Este o optiune in eqdkp? Eu nu am acces direct la eqdkp ci doar il updatez deci nu cunosc decat optiunile din interfata de browser. Thx anticipat! | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum, bravo voua, au fost niste batalii "educative" pt mine ... si eram curios ce are warru ala pe el? de dodguia 3/4 din stun-urile de pe el si rezista ca un nebun (chiar si cu mai putin de 4 healeri pe el )Si o alta curiozitate de-a mea e cam care is romanii de la voi din guilda? (poate am dat de ei si nu stiu, macar sa salut un compatriot cand ma bat cu el :P)
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Shakegirl e roman. Posibil lvl 14 saptamana asta. Eu nu prea intru in BG. Am intrat de cateva ori cu Shake, dar e plictisitor in WSG si AB unde cand intra raid-ul lui de PvP, alliance dau de obicei /afk. Johnson e roman deasemenea, fost lvl14 dar s-a cam lasat de PvP din cate am vazut. Nu stiu ce gear foloseste Endless in PvP. Stiu ca are full 8/8 tier2. FK e PvE guild in principal dar sunt unii care au facut/fac PvP de performnta .
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
In mare parte ai dreptate cu raidurile de alianta vs hoarda... doar ca in ultimul timp situatia a inceput sa se imbunatatiasca, nu semnificativ dar asa pe ici pe colo (sau oi fi inceput sa cunosc eu oamenii care trebuie ? ... de exemplu Kevlar & coo.). Apropo de faze funny cu aia care tot afk-uie, duminica am intrat mai devreme ca de-obicei si cum ma plictiseam am zis hai sa dau pvp (solo tinand cont ca amicii mei de pvp erau offline) si cum pe la alianta druizii care fac pvp is mai rari ca pomii in tanaris destul de repede am primit invite la un "raid" si am putut sa pun si conditii (deh cand oamenii au nevoie de tine iti perimiti :P) adica sa nu dam afk din fata nimanui... incercam sa ne batem cu oricine ar fi, spre surprinderea mea au acceptat, si surprinderea si mai mare a fost cand am vazut cine era in raid (afk marshal Tovarrish, Dethras si Zorrisima). Cred ca a fost al mai fun moment cand am dat de raidul lui Shakegirl... si astia de la mine or trebuit sa lupte ca sa nu-si piarda druidu :P sa vezi commenturi cu nu avem nici o sansa&coo... si totusi le-a luat cam 45 min sa ne bata + am punctat si eu un flag (deh is mandru si eu o leaca de mine insumi, tinand cont ca l-am luat in 2, eu si un rogue de sub nasul la vreo 4 de la voi :P). Mai tarziu insa cand am dat din nou de raidul ala.... am ramas solo vs 10 (deci da... alianta e 70-80% lame ca nu se lupta cum trebuie si cauta tot timpul calea usoara).P.S. felicitari pt Shakegirl cand hit-uie 14, da sper ca dupa nu il transformati in PvE freak cum ati facut cu Wareagle, ca abia il mai vede lumea prin bg-uri ![]() P.S.1. presupun ca si Scorillo e roman, nu?
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss Last edited by MagicB; 20-06-2006 at 02:00. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| ptr MagicB
hey hey, merci ptr cuvintele frumoase si ptr felicitari .am ajuns Rank 14 ).cat despre raidurile de la Alianta....ce pot sa spun...este ca sunt cativa jucatori buni , este adevarat ca raidul lui Kevlar poate pune probleme insa daca se strang veteranii de pe serverul Warsong nu prea rezista in fata lor. ce nu este funny ....in momentul cand alianta da /afk sau nu ai challenge asta strica toata placerea de a mai face PVP...plus cuvintele de whine pe IRC chann....asa ca ajungi sa ii ignori si sa cauti challenge sa faci 1Vs2 ptr ca deja totul este boring....Hoarda rupe Alianta in WSG/AB/AV. /salute for the real players and live long Fallen Keepers | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Shake situatia s-a mai schimbat de cand nu te-am mai vazut prin BG-uri... nu se mai da afk la greu (au facut Dethras si zorrisima r14... ca dupa cum stii ei era main afk-er la alianta in ultima perioada inainte de patch). Nu stiu daca ai dat de raidul lui Bob si DarkX ... acuma is in raidul asta de-obicei cand sunt online... si din pacate nu prea avem adversari acum in BG-uri, ceea ce sincer e plictiseala ![]() De exemplu sapt trecuta (sapt asta nu am putut sa joc din cauza a ceva probleme personale) am pierdut fix 1 WSG (si dadeam cel putin 3-4 ore pe seara bgs) si ala a fost cand am intalnit Method raid (Sture, Torchaf, Fury, Dne, etc...) si noi aveam jumate din raid-ul normal (si nu facut sa fie balansat ... ora era destul de tarzie si nu ne erau oamenii pe care ii voiam online), si ce-i mai important aveam un singur priest care nu putea da dispell destul sa-l lase pe Torchaf fara fap ... pe cand eu primeam instant dispell la 6 buffuri (2shammy+priest ftw...). Mai nou fusion si tfa fac av... si alianta castiga o gramada cand is astia cu chef... (7min e recordul de fast win) A da zicea jhonson pe forumul emeriss ca weekendul asta vreti sa faceti un FK raid sanatos... sa trag speranta ca dam si de tine in el si o sa fie fun fights? (o sa fie interesant sa incerc dinnou sa fur steagul de la cel mai bun lock stopper de pe emeriss )Salutari si sper sa ne vedem in cat mai multe BG-uri ![]() P.S. scrue IRC... il deschid doar daca vreau sa ma interesez de o chestie specifica... de ex sa vad daca is ceva raiduri adverse on si o sa am parte de fun times
|
| | #39 (permalink) | ||
|
hehe. bine ai venit shake si pe forumu asta :P romani is multi in FK: abraxas/Ringwraith, pooc/dodyshaman, cristian/scorillo, ricutz/cosinzeana, oroles/kafra/cosmin, Kyle, teacher, typhoid , tyo. plus Cartmann/Cartlady, daemonio din method. si altii din ghilde mai mici.
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
hehe salut Azmodanii :P.bre nu ma cred cel mai bun warlock ....incerc si eu sa scot ce e mai bun din mine daca se poate... am dat de raidul lui Bobthedog, care sincer face un singur lucru, ia steagul si intra in joc de 7-3 ...ceea ce nu este frumos deloc-adica intra in defence la GY ...ceea ce nu este prea frumos, si hoarda ataca la greu, daca joaca Hoarda 10 in defence la GY este GG si incepe sa planga Bobthefrog pe IRC ca o muiere ca se campeaza GY.... daca face Johnson team si vrea sa ma ia in el ne vedem cu mare placere in BGs in weekend....daca nu....nu prea avem echipa serioasa momentan ptr ca se face mult PVE mai ales Naxxramas... ![]() am facut AV si am batut repede in 20 de minute ...noroc ca am reusit sa ne aparam tocmai cand erau sa ne dea jos 2 turnuri si commander... /salute for the real players | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|