![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
He he andrei:-) si eu voi reincepe in alta parte daca ma reapuc de wow... pana atunci vand 500g pentru 500mii buc andy_tei@yahoo.com | ||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Eu am zis intotdeauna ca is ca paru la 1v1 :P ... si din pacate gear-ul meu de dmg e inca de lvl 60, tot ce am luat acuma din tbc a fost tanking ca sa pot face instante. Am 6 -7k hp in bear form si doar 10k armura (in dps gear)... asa ca e cele doua combinate ai vazut ce-a iesit ... da n-ati mai asteptat a 2-a oara ca voiam sa incerc si tank gear sa vad cum mergea treaba cu de 2 ori mai mult mittigation ... oricum faptul ca e fata acuma ma face sa ma simt bine Cat despre fusion s-a spart, acum e alta conducere multi au trebuit sa plece, au ramas doar "puristii" (a se intelege ca nu e loc de feral druids, moonkins, shadow priests, etc... si inclusiv magi. rogues, locks care ar fi vrut sa incerce noi combinatii au trebuit sa plece... vechiul fusion nu mai e).
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss Last edited by MagicB; 12-02-2007 at 14:00. | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
ups..nu m-am mai uitat in threadu asta de o tona de vreme ![]() da..am plecat din method prin august. nu mai aveam chef de raids. too much time wasted. oricum, ghilda s-a spart soon after asa ca nu-mi pare rau deloc ![]() mi-am facut ghildulitza mea "Clan Jade Falcon" (pt cine cunoaste..poate vedea asemanarea cu avataru si sig-u meu).. numa romani, RL friends in general. oricum..sunt acuma o tona de romani hoarda. dai peste eie oriunde.. :/
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Quote:
Btw Azmodan /wave ca nu te-am mai vazut de multisor prin joc ... iar pe Zeddi nu l-am mai vazut de si mai mult timp ... chiar or disparut toti "batranii" de la voi de la hoarda?
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|