![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
ROFL Ma vorbiti pe la spate? Am primit cutia de WoW EU. Acu ma tot uit la ea si ma gandesc cand sa creez contul si sa-l activez. Am bagat 1 an in Purge, pe US. Sper ca in BC sa fie mai lejer de tinut o guilda cand e nevoie de 25 pentru raid. Oricum, pana ajung eu la 60 imi creste iarba pe pleoape. Poate cu putin ajutor o sa fac levele mai repede. Spor la instante si see ya in the game.
__________________ [E8400 + Ninja][ASUS P5K][2x1 GB ADATA EE 800+][8800 GT GS][320 GB WD HDD][ENERMAX 370W][940 B][PIONEER DVDRW][ANTEC 1000AMB] | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Ghilda PURGE (Alianta) recruteaza jucatori lvl 70. Ne-am apucat de Karazhan si vom continua cu raidurile PVE. Cativa dintre noi suntem dornici si de arena, dar main-focus e PVE. Din cei vreo 30 jucatori din ghilda, vreo 20 suntem Ro. Daca va tenteaza sa veniti, recrutam in principiu orice clasa (cu paladinii e mai dificil, pentru ca avem o hoarda de paladini Ro). daca vreti mai multe informatii, forumul nostru e purge.hostingweb.ro | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| PURGE progress
Suntem in continuare multi romani in ghilda, nu e pur ro. Avem Kara si Gruul pe farming, incercam Mag acu si ne apucam de SSC saptamina asta So, daca vreti sa migrati, sunteti bineveniti (suntem full la warrs si magi, dar in rest mai acceptam cate ceva la restul de clase). | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 |
Sunt cativa, dar din pacate nu-mi aduc aminte numele lor (eu sunt alianta). Poti sa-ti faci un lvl 1 horde, sa intri la o ora de maxima incarcare de cateva ori si sa intrebi in romana pe Trade channel daca sunt romani sau sa incepi cu faze de genul "/who warrior 70", "/who warlock 70"... si sa te uiti dupa nume - sunt cativa cu nume neaoshe. BTW Magtheridon down intre timp. Lucram la Void Reaver in TK si Lurker in SSC | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Etre , druid , eram pe la inceput cand exista inca guilda Knights ... Am ajuns lvl 50+ si apoi am plecat pe EU. Parca tin minte ca aveai mag iar sotia ta druid. Mai tarziu am intrat de curiozitate sa vad daca mai traieste lumea si erati in BWL ![]() Te plangeai ca sunt raidurile noaptea | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|