![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned | Realm: Alonsus
Am facut o guilda doar pt romani pe Alonsus (type:Normal). Este cel mai nou Realm la ora actuala...daca cineva vrea sa se alature va asteptam. Am facut`o cu scopu de a ne ajuta cu sfaturi, tricks, lvl up mai rapid, etc. Daca ne strangem mai multi intre timp cu atat mai bine. Poate facem si noi un ZG ceva:P | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu am un paladin care a fost repartizat direct pe Alonsus, deocamdata doar de nivel 6. Doar ca trebuie sa ma prind cum functioneaza partea asta de comunitate, ca n-am idee. Eu vin din Neverwinter Nights si WoW mi se pare deocamdata lipsit de complexitatea si adancimea cu care eram obisnuit la mecanica jocului. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
Guilda Tracia a inghitit majoritatea guildelor de romani de pe alonsus. Avem server de ventrilo pe care-l platesc eu si in curand vom avea si site dar deocamdata nu am timp sa-l fac. Alaturati-va vechiului imperiu care a stapanit marea majoritate a teritoriului europei antice si haideti sa facem legea in Azeroth! Guild Tracia (Alonsus - GB - EU - PvE) | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Alti romani pe Alonsus ?....ma gasiti cu Charul Efekt momentan sunt in guilda The six legion , urmeaza sa revina toti membrii din fosta " Ghost Riders " si sa se refaca....deja au inceput sa revina...multi au avut conturile frozen , si abia de acum din septembrie s-au reapucat . Toti membrii au peste 20 de ani , si de asemeni chare foarte bune . Doar persoane mature . Va asteptam !
__________________ If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Macar au avantajul numeric .
__________________ Ceva de genu' ^ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |