![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Vreau să îmi transfer un caracter pe Alonsus (A) pentru end-game raiding și aș vrea să știu cam care e situația generală pe server (e.g. AH, lag, instance/server queues, downtimes). Mă interesează în principal aspecte legate de PvE, dar orice informații sunt binevenite.
__________________ Alone, important and wise... (W.B. Yeats) | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
pai sa le luam pe rand : - AH - oferta foarte diverisificata in toate domeniile , gasesti chiar si cate un chopper regulat . Economia buna pe server , faci usor bani din lucruri nu foarte importante . - Lag : in functie de providerul tau de internet NU ar trebui sa ai probleme cu lag-ul . Eu nam avut pana acum nici o problema legata de aspectul asta . - Ascendace cea mai buna guilda PvE , au dat jos tot ce ofera content-ul jocului , nenumarate guilda / PuG chiar si prin Ulduar / TOC 10...eu nu am vazut inca 25 , nu petrec prea mult timp pe lfg . - Server queues niciodata nu mi s-a intamplat sa astept sa ma loghez pe server . - Downtimes doar cele regulate pentru maintenance . pt mai multe info astept reply .
__________________ If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Vad foarte putina activitate legata de realmul asta din fata romanilor . A avut careva eperiente neplacute aici ?
__________________ If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |