![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti, Romania |
Free Up! am fost pe acest server, si il recomand, in weekendul asta posibil asta seara am sa imi mut un tank war de pe un alt server. Nu prea vorbareti colegii poate erau ocupati, si un GM foarte prietenos.PS am stat si am incercat sa observ tips la JC si BS si se pare ca se plateste bine. Sper sa nu ma fi inselat. | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti, Romania |
Hai lume unde vorbim ce vrem in romana, intre ai nostri, si puguri pe lfg care tin foarte mult de end-game content! am facut recent 3d zerg mode, Toc10 full pugged, toti 10 eram din guilde diferite si a2a zi era resetarea nu mai puteam face cu guilda noua . Am facut zerg 3d cu 5 wipeuri (al 5lea a fost dupa ce a am facut achivmentul de la zerg mode, poate nu stiti dar mori si revii pentru loot) si pe unele servere lumea cam pleaca la al 3lea wipe. Preturi bune la AH, nu sunt fluctuatii mari (undercut cu 50% nu ai sa vezi ! cum se mai poarta...), si exista si flow destul de mare la stocuri, 20 de licitatii (stackuri de 20) aduse o data cu move-char, titanium ore cu 20g peste alte ~15 licitatii (tot stackuri de 20), la JC acelasi lucru, 20 de raw epic jems cu 10g peste altul cu ~10 licitatii vindute peste zi.Trade chat curat, in 4 ore pe trade am vazut doar 2 mesaje "guild.... recruting..." si cateva XXXXX is boting! sau "LFG raid achivment run in XXX raid" vreo 3-4, spam foarte putin fata de ce am vazut pe sylvanas sau serverul de unde am venit eu. PS comparatia este facuta cu serverul Azjo-Nerub PvE-Normal, acesta este PVP. Bump^^ | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Peste tot | Quote:
Sincer nu ne incalzeste cu nimic,chiar am senzatia ca guilda exista doar sa aiba omul sa stea de vorba unul cu altul,daca nu se raideaza organizat si nu se incearca macar sa se faca ceva atunci nu vad utilitatea guildei,
__________________ Gramatica mea nu se simte bine astazi, are gripa porcina | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
up + Sistemul DKP a fost reintrodus asa ca cei care nu prea fac raids cu gilda nu o sa mai aiba de castigat Zilele de raiding sunt Miercuri, Joi, Duminica si Luni (minim 3 raid-uri obligatorii). Haideti, mai avem nevoie de un Priest Holy, Elemental Shammy si Mage/Warlock, dar si restul claselor sunt bune ![]() Bafta | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
up.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |