![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #62 (permalink) | ||
|
Salut angelcrying, momentan nu sunt acasa ,o sa fac comanda ta in maxim 2h cand ajung Salut HoNoUrMaN , ma intreb de ce ai ramas masca...???..??..astept comanda ta ,te rog sa ma cauti pe Ymsg sa vb mai mult detalii.Bafta
__________________ Ready to HELP when needed !!!!!!!!!!!! | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
gata Comenzile au fost facute ,Bafta si astept in continuare comenzile voastre Salut EvilG, Am primit azi pentru tine urmatoarele... Devil May Cry 2.50 Devil May Cry 2 6.00 Get On Da Mic (No Microphone) 4.00 Jak 2 - Renegade 8.00 Lord Of The Rings - Return Of The King 2.50 Lord Of The Rings - The Two Towers 3.00 Lord Of The Rings Fellowship Of The Ring 3.00 Lord of the Rings: The Third Age 2.00 Mortal Kombat - Shaolin Monks (18) 10.00 Mortal Kombat Deadly Alliance 6.00 Prince of Persia - The Two Thrones 6.00 Prince of Persia - Warrior Within 5.00 Any Given Sunday 2.00 Carlito's Way : Rise to power (18) 4.00 Dick Tracy 2.00 Dog Day Afternoon 3.00 Donnie Brasco (18) 2.00 Merchant of Venice, The 4.00 Panic In Needle Park, The (18) 2.50 People I Know (15) 3.00 Sea Of Love 2.00 Serpico 2.00 Mai sunt de venit... Dark Angel 3.00 Devil May Cry 3 Special Edition 8.00 Futurama 6.00 Jak And Daxter 4.00 Insomnia (15) 2.50 Ps Daca iti mai doresti ceva de la CEX sa ma anunti .Bafta Salut Rage, Am primit pt tine...Xbox DVD Kit 5.00 Mai am de primit...Value XBox Pad (3rd Party) 1.00 Ps Daca iti mai doresti ceva de la CEX sa ma anunti .Bafta Salut master87, Am primit pt tine... Dino Crisis 2.00 Resident Evil 2 3.00 ..Nu a mai ramas nimic de primit, Ps Daca iti mai doresti ceva de la CEX sa ma anunti .Bafta Salut Tray, Am primit pt tine..Resistance: Fall of Man (15) 16.00 Nu a mai ramas nimic de primit. Ps Daca iti mai doresti ceva de la CEX sa ma anunti .Bafta Salut Fuhrer007, Am primit toata comanda ta ... Crash Bandicoot 3 Warped 8.00 Crash Twinsanity 10.00 Fahrenheit (15) 8.00 God of War 2 22.00 Medal Of Honor 4.00 Ps Daca iti mai doresti ceva de la CEX sa ma anunti .Bafta Salut BlueWaver, Am primit pentru tine, GTA Collectors Edition (1, London, 2) 8.00 Music USB Sampler 3000 4.00 SpyToy 5.00 Au mai ramas de primit.. Eye Toy Play (With Camera) 5.00 Gran Turismo 4 Prologue 5.00 Ps Daca iti mai doresti ceva de la CEX sa ma anunti .Bafta Salut Hazuki, Am primit pentru tine, Colin McRae Rally 4 2.00 Commandos 2 2.00 Au mai ramas de venit.. Colin McRae 05 8.00 Top Spin 8.00 . Ps Daca iti mai doresti ceva de la CEX sa ma anunti .Bafta Salut Sorinake666, Am primit pentru tine..X-Men Next Dimension 4.00 Au mai ramas de venit, Justice League Heroes 10.00 Mortal Kombat Deception 5.00 Ultimate Spiderman 6.00 X-Men, Legends 5.00 Ps Daca iti mai doresti ceva de la CEX sa ma anunti .Bafta Salut DonAdryan, Ultimul tau joc a sosit Lord Of The Rings - Return Of The King 2.5 Ps Daca iti mai doresti ceva de la CEX sa ma anunti .Bafta Salut tyrian Am primit pentru tine, Escape From Monkey Island 6.00 Sonic Advance 2 10.00 Mai sunt de venit.. Black Mirror 5.00 Broken Sword II 2.00 Runaway 5.00 Polarium Advance 8.00 Ps Daca iti mai doresti ceva de la CEX sa ma anunti .Bafta Salut Painer Am primit pt tine Family Board Games 3.00, si pt ca e consola l-am postat aici, stiu ca tu mi l-ai dat in partea ceallata la PC Games dar sper ca e ok ,am terminat comanda ta ,toate cele 21 de jocuri au venit. Ps Daca iti mai doresti ceva de la CEX sa ma anunti .Bafta
__________________ Ready to HELP when needed !!!!!!!!!!!! Last edited by MonkY; 14-10-2007 at 18:22. Reason: Foloseste EDIT te rog ! | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Vreau sa-mi spui te rog daca poti sa aduci toate joacele de mai jos. M-ar interesa pachetul complet cu toate joacele: FINAL FANTASY VII PSONE 5 LIRE http://www.cex.co.uk/product.php?sku=711719736820 sau de aici http://www.cex.co.uk/product.php?sku=711719694328 FINAL FANTASY VIII PSONE 10 LIRE http://www.cex.co.uk/product.php?sku=711719858423 FINAL FANTASY IX PSONE 8 LIRE http://www.cex.co.uk/product.php?sku=4036636200558 FINAL FANTASY X PS2 8 LIRE http://www.cex.co.uk/product.php?sku=711719359029 FINAL FANTASY XII PS2 18 LIRE http://www.cex.co.uk/product.php?sku=5060121820487 TOTAL 49 LIRE + 2 LIRE = 51 LIRE INCA O DATA MENTIONEZ TOT PACHETUL!!!! MERCI. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Salut milanistul, Eu le pot comnada pe toate dar nu stiu daca vin toate caci sunt comenzi la care la o zi dupa ce am comandat primesc mail spunand ca nu mai e pe stoc si ca imi trimite restu de comanda.Acum depinde de tine daca vrei sa ti le comand ,numai ac atunci cand le cauti sa ai grija sa bifezi optiunea de la search din partea sranga ce spune ''available to buy online'' ,din ce ai comandat nu iti pot comanda nimic ca nu sunt la vanzare online.bafta si astept un raspuns de la tine. ps: cele £ 2.00 se pun pe joc nu pe tot pachetul ,in cazul de mai sus ar fi fost 49 + 12 =61.00 Numai in cazul in care sunt peste 10 jocuri aduc cu £1.00 pe joc la fel 10 jocuri x 10 (sau m multe) buc transport = pret final.
|
| | #67 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | Quote:
| ||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
Oricum, iti vori raspunde eu, ca sa nu fiu foarte rautacios (puteai citi pe site dealtfel): "We currently only deliver to UK addresses, and for security reasons we can only send items to the billing address of the card used for payment of your order." Bafta robertdinu, faci o treaba buna. Pacat ca nu poti veni mai devreme de decembrie, ca ma aruncam si eu la cate ceva | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Salut!...fac si eu urmatoarea comanda: http://www.cex.co.uk/product.php?sku=3307210226389 Se pot atasa poze cand soseste? Multumesc si te asteptam in decembrie | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Nu vreau sa-i stric omului reclama, dar pentru titlurile de PS3, X360, avand in vedere ca sunt si SH, sunt al naibii de scumpe. Titlurile mai bune de X360 pleaca de la 20 Lire, iar de PS3 de la 28 Lire. Daca luam un exemplu clar, pt. PS3, Heavenly Sword. Este 38 Lire plus 2 Lire transport. Iesi la 40 Lire. Adica 190 RON. Il gasesti si la 150 RON pe forum, 179 RON nou nout (cu tot cu tva si factura) la ********.ro, sau cu 59 USD pe play-asia.com (adica 140 RON). Asa ca dark_one, daca tie ti se par gratis, sa fii iubit ! Poate titlurile foarte vechi, si in special pt. console gen PS1, Gamecube, Xbox sa merite la 2-3 lire. Tin sa mentionez ca gasesti titluri in Diverta la 9,9 RON pt. Gamecube, Xbox, PS2, PS1. Si le iei pe loc, nu astepti pana in Decembrie. In plus, eu nu cumpar titluri pana nu vad cum arata. SH poate insemna un disk de necitit pe consola... ce se intampla daca diskurile sunt prea zgariate ? Imi cer scuze lui robertdinu. Face o treaba magnifica. Preturile sunt super, in special pt. titlurile greu de gasit. Dar nici sa nu exageram, asa cum face dark_one, pt. ca nu e frumos. | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Salut Monky,am citit postul tau si iti dau dreptate ,preturile pentru jocurile mai noi sunt intradevar putin ridicate tinand cont si de faptul ca sunt noi ,eu nu m-am referit in mod special ca aduc numai jocuri din aparitii recente ,aduc de pe acel site si jocuri mai vechi care sunt greu de gasit si la preturi exceptionale ,90% din comenzile pe care le-am primit sunt cu jocuri cuprinse intre £1 - £10 care in romania sunt mult mai scumpe cei drept dar nici nu prea se gasesc dupa cum am aflat de la cativa colectionari de pe acest forum ,ma bucur ca pot ajuta ,totodata sa castig si eu acea bere pe joc si aici fac referire la comentariul lui dark_one care a cumparat jocuri de colectie ,jocuri care sunt putin mai greu de gasit in romania si cuprinse dupa cum spune-am mai sus intre 1-10lire,punctul lui a fost pe jocurile de colectie putin trecute iar al tau a fost pe jocurile noi inca in puterea pretului. Va multumesc pentru afirmatii,fiecare are dreptate in felul lui si nu pot lua asta,astept comenzile voastre in continuare pentru jocurile pe care vi le doriti si sunt greu de gasit in romania sau daca nu greu de gasit poate putin mai ieftin decat in romania
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
Nonelito, cu cea mai mare placere iti cumpar jocul dar inainte de al comanda daca poti sa intrii pe mess sa vb mai multe detalii despre livrare, telefoane, eventual daca nu esti din bucuresti cum sa facem.bafta si astept un semn de la tine
|
| | #78 (permalink) | ||
|
WarFang_76,inainte de a pune linkurile cu jocurile ,sa imi spui unde stai sui sa imi lasi un nr de tel pe Ymsg. capitanu'karate chiar nu am nici cea mai vaga idee de ce imi spui despre acel joc...:d ,nici macar nu ma pricep prea bine la jocuri pt console )bafta la toti si maine sigur imi vin alte comenzi din care o sa pun poze
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|