![]() |
| | #1 | ||
| [PS3] Cumpar / Vand / Schimb jocuri PS3! Cumpar: - Ratchet & Clank: ToD - Dark Sector - Viking: Battle for Asgard Schimb/Vand: -Ninja Gaiden Sigma (90 RON) Va multumesc!
__________________ PSN ID: DonAdryan Last edited by DonAdryan; 14-04-2008 at 12:13. | |||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Oradea | Se pare ca ninja vine la mine, .
__________________ Vand cipuri wiikey originale cu holograma pt modat nintendo wii,pretz 50 ron/bucata. | ||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | ninja sigma mai exista la cineva ninja sigma ca vrea si muschiu meu ofer beowulf sau call of duty 4 ![]() | ||
|
| | #5 | ||
| Din pacate, al meu e rezervat deja. Pune un anunt la aria de publicitate, ca sigur vei gasi la cineva. Bafta! ![]() | |||
|
| | #6 | ||
| Cumpar: - Ratchet & Clank: ToD - Dark Sector - Viking: Battle for Asgard Schimb/Vand: -Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer (90 RON) Va multumesc! | |||
|
| | #7 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Oradea | Ninja a ajuns deja la mine in perfecta stare.DonAdryan e un mare om de onoare,ne-am inteles de minune cu transactia.Incredere reciproca.....
__________________ Vand cipuri wiikey originale cu holograma pt modat nintendo wii,pretz 50 ron/bucata. | ||
|
| | #8 | ||
| Confirm. Totul e OK! Multumesc mult Srachi. Sper sa ne auzim si pe viitor! Toate cele bune! | |||
|
| | #9 | ||
| Cumpar: - Ratchet & Clank: ToD - Viking: Battle for Asgard Schimb/Vand: -Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer (90 RON) -Sixaxis Controler (100 RON)
__________________ PSN ID: DonAdryan Last edited by DonAdryan; 16-04-2008 at 10:05. | |||
|
| | #10 | ||
| Cumpar: - Ratchet & Clank: ToD - Viking: Battle for Asgard Schimb/Vand: -Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer (90 RON) -FIFA 08 (120 RON) -Sixaxis Controler (100 RON) | |||
|
| | #11 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | vreau eu Fifa2008. ai PM | ||
|
| | #12 | ||
| In continuare disponibile... Au prioritate schimburile! ![]() Coco-lino, astept telefonul tau, daca te intereseaza... | |||
|
| | #14 | ||
| Da... Merci de sfat! Dark Sector revine la cumparare/schimb. Mentionez ca pentru Viking si Dark Sector ofer si o diferenta! | |||
|
| | #16 | ||
| Ba da... daca mai lasi din pret. Ofer 130 pe Viking, transportul il suport eu. Merci de oferta! | |||
|
| | #17 | ||
| vrei ceva din astea :virtua tenis3,warhawk sau resistance | |||
|
| | #18 | ||
| Cumpar: - Ratchet & Clank: ToD - Viking: Battle for Asgard - Dark Sector Schimb/Vand: -Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer (90 RON) -FIFA 08 (120 RON) -Sixaxis Controler (100 RON) Mentionez ca pentru Viking si Dark Sector ofer si o diferenta! Candya: M-ar interesa Resistance, dar numai la schimb cu F4. Merci de oferta! | |||
|
| | #19 | ||
| Cumpar: - Ratchet & Clank: ToD - Dark Sector Schimb/Vand: -Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer (90 RON) -FIFA 08 (120 RON) -Sixaxis Controler (100 RON) Mentionez ca pentru Dark Sector ofer si o diferenta! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|