![]() |
| | #23 (permalink) | ||
|
Am vazut la Flamingo - Cora Pantelimon (da stiu locatia ta) - cu 159 RON - insa iti dau un exemplu de pret (atentie la aceelasi magazin, pe aceelasi raft era si MGS 3 Snake Eater - care costa, culmea, tot 159 RON (in ciuda diferentelor EVIDENTE) PS: MGS 4 o sa cost in RO probabil minim 240-245 RON ... deci nu poti compara mere (preturile din occident unde MGS Essential collection - care contine toata seria MGS si costa cam 100 ron) cu pere (preturile din RO - care uneori sunt cu 100 % mai mari) PPS: si ca sa o dam pe aia buna MGS 4 costa cam 155 ron cu tot cu taxe ... daca stii de unde sa-l cumperi
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Cam asta ziceam si eu darkie, dar nu eram atat de precis... Eu o sa iau MGS4 de la thehut, insa dupa europene, ca nu am timp de nimik momentan. (a se citi nici de nevasta). Eu am vazut la MG Cluj - Polus pe la 130-140 de RON MGS3 Subsistence, pe care o sa mi-l iau probabil, daca nu o sa-l comand de pe Amazon, ca ies pe la 100RON, dar trebuie sa astept dupa Robert Dinu vreo luna... Intre timp daca tot am anuntul cu restul de jocuri, o sa las in continuare si Subsistence-ul aici, poate se gaseste cineva care sa-l aiba mai ieftin... | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
k man, merci de tip... l-am contactat dar nu mi-a raspuns inca... Cumpar jocuri PS2: - MGS 3: Subsistence - Black Schimb jocuri GBA: - The Fantastic 4 (- stare impecabila, cutie, manual, italiana) - Pirates of the Caribbean (- stare impecabila, cutie, manual, engleza) | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Akaim: Merci de informatia gresita... Userul psx nu are MGS3:S, si nu l-a avut niciodata! Te rog sa te abtii pe viitor de la comentarii, in special pe Thread-ul meu. Multumesc anticipat! In continuare, Cumpar jocuri PS2: - MGS 3: Subsistence - Black Schimb jocuri GBA: - The Fantastic 4 (- stare impecabila, cutie, manual, italiana) - Pirates of the Caribbean (- stare impecabila, cutie, manual, engleza) | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2008 Location: bucuresti |
la avut pe ceelalalt,parca sneak etar sau cum ie
| ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|