![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #30 (permalink) | ||
|
@aklik Daca aparatul este in toate mintile lui si citeste fara probleme jocurile originale atit dvd cit si cd ,si filmele pe dvd atunci merita facut,Dar daca este la pamint adica ia jocurile greu trebuie sa-i dai multe restarturi ca sa ia jocul atunci nu mai merita efortul.Depinde de gradul de uzura pe care il are aparatul.Daca esti din Bucuresti treci cu el pe la mine sa-l vad si eu si am sa-ti spun daca merita sau nu.Constatarea asta nu te costa ceva. 0722 766 149 Thx !! | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Bucuresti |
salutare Donley, n-am postat pana acu "tenq" pentru ca vroiam sa ma asigur ca nu-s probleme dupa modare (acu' 1 saptamana parca). am ars pana acu 15 memorexuri (cum ai recomandat) si ... 100% succes. acelasi lucru iti urez si eu in continuare. tenq recomand! | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Pot si eu sa confirm aprecierile pozitive de pana acum. Nu cred ca gasiti ceva mai profesionist, lucrare curata, rapida si de precizie.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Thx !!!
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |