![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #5642 (permalink) | ||
| Quote:
![]()
__________________ Accesorii si modificari console pe loc, de fata cu clientul. Garantie nelimitata ! "The Chip Master saves the day"! ![]() ![]() | |||
|
| | #5644 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
cate sigilii are xbox-ul 360? din intamplare ieri am scos fara sa vreau faceplat-ul si am obv sigiuliul. ala e singur? la modare cum se face?se incalzeste si se dezlipeste urmand ca dupa modare sa se lipeasca la loc(asa cum am vazut in niste tutoriale pe net)? si cand apare 1.61 pt lite on? mor incet asteptand.... | ||
|
| | #5645 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Accesorii si modificari console pe loc, de fata cu clientul. Garantie nelimitata ! "The Chip Master saves the day"! ![]() ![]() | |||
|
| | #5649 (permalink) | ||
| Quote:
Consola ramane in garantie.Pentru tastatura si mouse poti folosi "XFPS 360 adapter for the Xbox 360 video game system"
|
| | #5651 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Thx !!
|
| | #5655 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #5657 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 |
Pot sa intreb ceva pe cei care au iXtreme 1.6? Ati reusit cumva sa va conectati la Xbox Live si sa luati update-uri fara sa fiti banati? Ca am inteles ca iar au schimbat interfatza si m-am cam plictisit de cea veche...
Last edited by Black Revenge; 05-11-2009 at 20:11.. | ||
|
| | #5659 (permalink) | ||
| @Kazakiok Ia legatura cu @mrENigma si vezi poate iti poate face rost. @alexuts2oo4 Numai daca versiunea de FW din el nu este mai mare de 5.03
|
| | #5660 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 |
Oki Donely, merci. Cat ar ajunge modarea unui PSP 2004?
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |