![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
MENNEN, clona sau ne-clona, vad ca ai intrat cu stangul pe acest forum, salutand respectuos pe unul si lovind pe altul. Iti recomand sa incepi prin a citi regulamentul de aici si aici. Quote:
Quote:
| ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
nush ce sa zic despre tot ce s-a zis p'aici, insa eu mi-am facut 2 console la om e a fost foarte ok.. asa ca, din tot sufletul recomand. A, si MENNEN, sa te linistesti, nu am vreo prietenie deosebita cu omul, asa ca poti sa te rishti si tu...;
__________________ | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Eu am o consola modata in Unirea,careia ia crapat modchipul care era o clona de matrix 1.28 si care a fost inlocuita tot cu o clona de matrix 1.82 de Donely...si circuitele si mana de lucru nici nu se compara cu cele ale domnului din Unirea...Donely rulezzzz....
| ||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Quote:
Hai sa pun si poza sa se vada in ce stil fac unii modari, care se dau mari si tari pe forum aici in ale modarii......deci atentie la cine si unde va modati consola !!!! Pozele sunt facute azi dupa ce am refacut modificarea facuta de acel user ca sa nu mai pun ca si fixul pentru lentila e facut cu ce nu trebuie...cel mai bun fix pentru lentila este SummOne, (vezi poza doi) si care este cel mai recomndat de greii in ale modarii de pe afara.Sper ca userul sa-si recunoasca " opera de arta " Last edited by Donely; 10-10-2006 at 15:54.. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | un adevarat profesionist
Este un adevarat profesionist indiferent de ce spun "dusmanii" si nu mi se pare ca are preturi mari deloc.Oricum cred ca ultimul loc in care asa merge sa imi modez consola ar fii la unirii pt ca cunosc persoanele de acolo si mi se par neserioase,sa trecem peste asta.Prima consola modata la Donely a fost un psone care merge si acum fara probleme iar de curand am modat tot la el la un pret fara concurenta un ps2,modarea ca de obicei s-a facut in aceeasi zi in vreo 25 de min de fata cu mine.Dupa parerea mea este "meserias' omu in modarii de console.In concluzie super rapid,profesionist si cu preturi bune.
| ||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
de abia am reusit sa ma inregistrez anyway ps2 merge super,nam folosit numai memorex cum mi-ai spus dar smecheria este ca a mers chiar orice blank pe care l-am folosit,ce pot sa spun,singura concluzie pe care o pot gasi este ca baiatul este un zeu al playstation-ului 2 nota 10 | ||
|
| | #73 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
![]() Quote:
Last edited by MonkY; 11-10-2006 at 23:59.. Reason: Foloseste si tu edit-ul ala, sau iti iei warn ! | ||||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Craiova |
"Dusmanii" care comenteaza la modificarile facute de Donely habar nu au pe ce lume traiesc. Munca omului trebuie respectata asa cum va place si voua sa fiti platiti pe munca voastra asa ca orice comentariu la pret nu isi are sensul. A fost fortat sa faca dumping din cauza unora care nici nu deosebesc consolele intre ele dar sa mai faca si modificari. Deci cascati ochii ca nu tot ce zboara se maninca si se si vede ca multi ajungeti (uneori prea tirziu) tot pe mina celor care cunosc meserie. Daca nu va pasa de consola voastra mergeti si modificati-o unde credeti ca e mai ieftin dar lasa-ti comentariile deoparte. Eu va inteleg ca va convine sa fie cit mai ieftin dar nu e corect sa va bateti joc de munca lui. Daca vreti si lucru bun atunci respectati-l pe cel care il face pentru ca raspunderea e a lui. Vedeti foarte bine ca unde e ieftin daca aveti vreo problema din vina "modder-ului" vi se da cu FLIT. La Donely daca a fost vreo problema din vina lui a gasit solutii sa o rezolve (schimbarea myth-ului de ex). Nu mai vorbesc de calitatea modarii si a "fix-arii" corespunzatoare unde este cazul. Altfel o sa ramineti sa isi bata altii joc de consolele voastre. Ma rog, decizia va apartine in totalitate . So, va urez viata cit mai lunga consolei detinute si la mai cit multe modari Donely
__________________ Telefon: 0723.222.282 | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
Am fost miercuri sa modific o consola PS2 70004 la Donely si ce pot sa zic lucratura de calitate, pret ok , merge perfect. THX Donely. Vrea si cumnatu' meu sa-si cumpere acum alt PS2 si cu siguranta tot la tine o sa apelez. Last edited by marafetu_80; 13-10-2006 at 07:53.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |