Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Console (Jocuri / Hardware / Accesorii)

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 07-10-2006, 23:03   #61 (permalink)
Chip Master

Donely's Avatar

up

Donely is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2006, 00:01   #62 (permalink)
Registered User

MENNEN, clona sau ne-clona, vad ca ai intrat cu stangul pe acest forum, salutand respectuos pe unul si lovind pe altul. Iti recomand sa incepi prin a citi regulamentul de aici si aici.
Quote:
7. Este INTERZIS a posta in cadrul unui topic ce nu este deschis de dumneavostra mesaje UP sau de tip "UP" gen "scump doamna, scump, dincolo era mai ieftin" ori "super pret" sau "mai scade daca vrei sa vinzi" exceptie fac posturile celor ce sint direct interesati de subiect si/sau se observa ca pretul cerut este mai mare decat la magazin etc.
Quote:
5. Orice plangere impotriva unui alt user (folosind sau nu optiunea "Report this post to a moderator") va fi solutionata de moderatorul sectiunii respective sau, in cazuri exceptionale, de un administrator. Orice reclamatie impotriva unui moderator va fi solutionata cu cea mai mare seriozitate si atentia cuvenita de catre un administrator. Decizia acestuia este definitiva privind cazul in speta. Folosirea abuziva a acestor optiuni aratate in prezentul paragraf se pedepseste.

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2006, 22:11   #63 (permalink)
Registered User

nush ce sa zic despre tot ce s-a zis p'aici, insa eu mi-am facut 2 console la om e a fost foarte ok.. asa ca, din tot sufletul recomand.
A, si MENNEN, sa te linistesti, nu am vreo prietenie deosebita cu omul, asa ca poti sa te rishti si tu...;

bebbyi is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2006, 11:21   #64 (permalink)
Chip Master

Donely's Avatar

up

Old 10-10-2006, 12:41   #65 (permalink)
Registered User

Eu am o consola modata in Unirea,careia ia crapat modchipul care era o clona de matrix 1.28 si care a fost inlocuita tot cu o clona de matrix 1.82 de Donely...si circuitele si mana de lucru nici nu se compara cu cele ale domnului din Unirea...Donely rulezzzz....

systemerror is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2006, 15:04   #66 (permalink)
Chip Master

Donely's Avatar

Quote:
Originally Posted by systemerror View Post
Eu am o consola modata in Unirea,careia ia crapat modchipul care era o clona de matrix 1.28 si care a fost inlocuita tot cu o clona de matrix 1.82 de Donely...si circuitele si mana de lucru nici nu se compara cu cele ale domnului din Unirea...Donely rulezzzz....

Hai sa pun si poza sa se vada in ce stil fac unii modari, care se dau mari si tari pe forum aici in ale modarii......deci atentie la cine si unde va modati consola !!!!
Pozele sunt facute azi dupa ce am refacut modificarea facuta de acel user ca sa nu mai pun ca si fixul pentru lentila e facut cu ce nu trebuie...cel mai bun fix pentru lentila este SummOne, (vezi poza doi) si care este cel mai recomndat de greii in ale modarii de pe afara.Sper ca userul sa-si recunoasca " opera de arta "
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Before.jpg
Views:	846
Size:	231.8 KB
ID:	144855   Click image for larger version

Name:	After.jpg
Views:	830
Size:	242.7 KB
ID:	144856  

Last edited by Donely; 10-10-2006 at 15:54..

Old 11-10-2006, 00:28   #67 (permalink)
Registered User

un adevarat profesionist

Este un adevarat profesionist indiferent de ce spun "dusmanii" si nu mi se pare ca are preturi mari deloc.Oricum cred ca ultimul loc in care asa merge sa imi modez consola ar fii la unirii pt ca cunosc persoanele de acolo si mi se par neserioase,sa trecem peste asta.Prima consola modata la Donely a fost un psone care merge si acum fara probleme iar de curand am modat tot la el la un pret fara concurenta un ps2,modarea ca de obicei s-a facut in aceeasi zi in vreo 25 de min de fata cu mine.Dupa parerea mea este "meserias' omu in modarii de console.In concluzie super rapid,profesionist si cu preturi bune.

adrian1psx is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2006, 13:35   #68 (permalink)
Registered User

pexic's Avatar

Vezi ca ai PM pt. o modificare de slim. astept raspuns, bafta !

pexic is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2006, 16:04   #69 (permalink)
Chip Master

Donely's Avatar

Quote:
Originally Posted by pexic View Post
Vezi ca ai PM pt. o modificare de slim. astept raspuns, bafta !
Te astept miine treci cind vrei dupa ora 10 cu un tel inainte.

Old 11-10-2006, 17:11   #70 (permalink)
Registered User

DimaoBrasi's Avatar

Salut, am doua PS2 Slim, unul 70004 la care as dori sa-i montezi Modbo 760 si modificare pt HDD, iar celalat 75004 doar Modbo 760, cam cat m-ar costa pt fiecare ?

DimaoBrasi is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2006, 19:13   #71 (permalink)
Registered User

tocmai ce mi-a modat si mie PS2.
S-a rezolvat totul in maxim 30 min.Omul e mai mult decit Ok si lucreaza "curat".
acum urmeaza sa probez treaba...
Bafta in continuare ...

andy1 is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2006, 20:10   #72 (permalink)
Registered User

Thumbs up salut

de abia am reusit sa ma inregistrez anyway ps2 merge super,nam folosit numai memorex cum mi-ai spus dar smecheria este ca a mers chiar orice blank pe care l-am folosit,ce pot sa spun,singura concluzie pe care o pot gasi este ca baiatul este un zeu al playstation-ului 2 nota 10

jarods_2005 is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2006, 21:38   #73 (permalink)
Chip Master

Donely's Avatar

Quote:
Originally Posted by DimaoBrasi View Post
Salut, am doua PS2 Slim, unul 70004 la care as dori sa-i montezi Modbo 760 si modificare pt HDD, iar celalat 75004 doar Modbo 760, cam cat m-ar costa pt fiecare ?
Ai mesaj de la mine pe PM !

Quote:
Originally Posted by andy1 View Post
tocmai ce mi-a modat si mie PS2.
S-a rezolvat totul in maxim 30 min.Omul e mai mult decit Ok si lucreaza "curat".
acum urmeaza sa probez treaba...
Bafta in continuare ...
Thx

Quote:
Originally Posted by jarods_2005 View Post
de abia am reusit sa ma inregistrez anyway ps2 merge super,nam folosit numai memorex cum mi-ai spus dar smecheria este ca a mers chiar orice blank pe care l-am folosit,ce pot sa spun,singura concluzie pe care o pot gasi este ca baiatul este un zeu al playstation-ului 2 nota 10
Mersi mult !

Last edited by MonkY; 11-10-2006 at 23:59.. Reason: Foloseste si tu edit-ul ala, sau iti iei warn !

Old 11-10-2006, 23:53   #74 (permalink)
Registered User

"Dusmanii" care comenteaza la modificarile facute de Donely habar nu au pe ce lume traiesc. Munca omului trebuie respectata asa cum va place si voua sa fiti platiti pe munca voastra asa ca orice comentariu la pret nu isi are sensul. A fost fortat sa faca dumping din cauza unora care nici nu deosebesc consolele intre ele dar sa mai faca si modificari. Deci cascati ochii ca nu tot ce zboara se maninca si se si vede ca multi ajungeti (uneori prea tirziu) tot pe mina celor care cunosc meserie. Daca nu va pasa de consola voastra mergeti si modificati-o unde credeti ca e mai ieftin dar lasa-ti comentariile deoparte.
Eu va inteleg ca va convine sa fie cit mai ieftin dar nu e corect sa va bateti joc de munca lui. Daca vreti si lucru bun atunci respectati-l pe cel care il face pentru ca raspunderea e a lui. Vedeti foarte bine ca unde e ieftin daca aveti vreo problema din vina "modder-ului" vi se da cu FLIT. La Donely daca a fost vreo problema din vina lui a gasit solutii sa o rezolve (schimbarea myth-ului de ex). Nu mai vorbesc de calitatea modarii si a "fix-arii" corespunzatoare unde este cazul.
Altfel o sa ramineti sa isi bata altii joc de consolele voastre. Ma rog, decizia va apartine in totalitate .
So, va urez viata cit mai lunga consolei detinute si la mai cit multe modari Donely

x-land is offline    Reply With Quote
Old 12-10-2006, 22:59   #75 (permalink)
Registered User

dar un swap magic 3.6/3.8 pt. ps2 slim de unde fac rost ?

medrol21 is offline    Reply With Quote
Old 12-10-2006, 23:02   #76 (permalink)
Registered User

donely ai un nr. de tel sa vb??

medrol21 is offline    Reply With Quote
Old 12-10-2006, 23:36   #77 (permalink)
Chip Master

Donely's Avatar

Quote:
Originally Posted by medrol21 View Post
donely ai un nr. de tel sa vb??
Ti-am dat PM

Old 13-10-2006, 07:23   #78 (permalink)
Registered User

Am fost miercuri sa modific o consola PS2 70004 la Donely si ce pot sa zic lucratura de calitate, pret ok , merge perfect.
THX Donely.
Vrea si cumnatu' meu sa-si cumpere acum alt PS2 si cu siguranta tot la tine o sa apelez.

Last edited by marafetu_80; 13-10-2006 at 07:53..

marafetu_80 is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2006, 10:52   #79 (permalink)
Chip Master

Donely's Avatar

Quote:
Originally Posted by marafetu_80 View Post
Am fost miercuri sa modific o consola PS2 70004 la Donely si ce pot sa zic lucratura de calitate, pret ok , merge perfect.
THX Donely.
Vrea si cumnatu' meu sa-si cumpere acum alt PS2 si cu siguranta tot la tine o sa apelez.
Thx....te astept !

Old 13-10-2006, 16:52   #80 (permalink)
Registered User

Vreau si eu o modificare la un slim 70004 .Cum dau de tine si cind se poate face

Needle_Lies is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Console (Jocuri / Hardware / Accesorii)

Thread Tools

Posting Rules