![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Thx | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Salutare, eu am modat pana acuma 5 ps2-uri la Donely.Al meu si al prietenilor mei TOate au functionat impecabil. Este serios,promt, si cel mai important, stie ce face. 10x man pt modare... Last edited by MonkY; 25-10-2006 at 23:53.. | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | modare
Sal all...nu am prea multe de zis decat ca de 10 ani am Playstation...incepand cu cel mai vechi model, PS one, shi PS 2, am avut aproape toate modele shi le-am modat la Donely. Pot sa zic ca nu am avut absolut nici o problema, mai mult mie personal mi-a rezolvat shi probleme de alta natura care nu aveau legatura cu chip-ul, ca de exemplu reglatul lupei shi alte chestii so...din partea mea toata increderea. Tocmai din motivul asta nu fac reclama aiurea, pur shi simplu din experienta va spun ca lucreaza super bine. Last edited by bygserv; 25-10-2006 at 23:44.. Reason: spelling mistake | ||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | recomandare modare la Donely
Sau saga unei cautari fericite pe net. Incep cu sfarsitul: Acum o saptamana am fost la Donely si am modat 2 playstation 75000. Jos palaria! Va recomand din suflet sa apelati la omul asta pe care l-am cunoscut intamplator acum o saptamana. Si la care am mai trimis deja 2 prieteni care sunt si ei foarte fericiti. Si acum sa va spun povestea pentru ca mi se pare interesanta pentru cei care au aceeasi problema ca si mine. In urma cu 2 saptamani eram virgin in ale PS2-ului. Adica nu prea stiam cu ce se mananca. Ma gandeam sa le dau un computer cadou unor nepoti de la tara. Le-am mai facut cadou un computer vechi acum 2 ani. Se cerea un upgrade ![]() Pentru ca stiam ca il folosesc doar pentru jocuri m-am gandit sa vad care e treaba cu consolele. Si am inceput sa citesc pe net. PS2/XBOX/PS3/XBOX 360/ etc Am gasit de cuviinta ca PS2 este consola cea mai potrivita pe ratiuni de pret/performanta/numar de jocuri disponibile. Cautand m-am gandit ca nu ar fi rau sa iau unul si pentru mine pentru ca e foarte ieftin acum in prag de PS3. Si PS3 nu va fi modat prea curand dupa lansare deci un an si ceva de acum incolo e cea mai tare investitie in jocuri. In cautarile mele am gasit si chestii despre modare. Am inceput mai apoi sa cercetez piata de modding de la noi. M-am dus si in magazin in Unirii unde am gasit 3 magazine mici de profil. Unul era cu Xbox ca subiect principal si nu avea PS2. Nu m-au convins. Nu am primit informatii suficiente. Am intrebat ce modchip au pe ele. La unul mi s-a spus ca nu stiu cu ce e modat PS2-ul si la celalalt am fost refuzat pur si simplu pe motiv ca e secret profesional. Straniu comportament de vanzare. Dar pe undeva de inteles. Oamenii se bazeaza pe vadul comercial si pe lipsa de informare. Si eu eram novice dar am refuzat oferta. Aveam un atu in maneca - cautarea pe NET. M-am incapatanat sa caut pe net si am gasit pe okazii cateva oferte la care am sunat dar nu mi s-a raspuns. Il gasisem si pe Donely pe site-ul asta dar nu am apelat pentru ca discutia de pe forumul asta nu mi-a mirosit a bine. Pana la urma pentru ca nu am primit semn de la cei de pe okazii m-am enervat si am citit absolut toate posturile lui Donely si legate de el. Ca sa vad cam ce i se reprosa. Am vazut cam care e treaba si am mirosit ca poate fi ok. Mi-am facut curaj si l-am sunat. Omul a fost foarte civilizat si mi-a dat informatii coerente. I-am studiat vocea la telefon si am considerat ca merita sa incerc. i-am spus ca vin la el in seara aia cu consolele. Cum inca nu imi cumparasem consolele pentru ca era posibil sa le gasesc gata modate, am fugit la Flamingo si mi-am facut cumparatura - 2 PS2 cu cipset 75000 (m-am uitat sa nu fie 70000 ca am auzit ca ar avea bube in cap ![]() Am luat de la Flamingo pentru ca le-am cumparat pe firma si aveam nevoie de factura. Mi-am luat si 2 carduri de 8M si un joc original. Gamepad nu aveau si nu au primit pana azi. Au pret bun la card si la gamepad - 490 000. Fata de 800 000 cu cat le mai gasesti la Altex de exemplu. M-am infiintat la Donely acasa si am petrecut o ora in compania lui, timp in care mi-a modat cele doua console si mi le-a probat. Omul e matur si se pricepe foarte bine la ce face. Si e gamer vechi. Mai vechi decat credeti voi pana il vedeti. In timp ce facea lipiturile am vorbit diverse si mi-am lamurit multe despre PS2 si adiacente. Scriu aceste randuri ca sa scurtez daca e posibil demersul celor care cauta cum am cautat si eu informatii despre PS2 si modare. Nepotii mei sunt extrem de fericiti, eu de asemenea. Bafta si voua! Lopez Un gamer batran pe PC, acum si pe PS2 | ||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Frumoasa povestire intr-adevar Asta o sa ii dea de gandit lui Donely sa vorbeasca intr-un fel anume cu toti oamenii care-l suna, ca uite la tine motivul principal pentru care te-ai dus la el e ca te-a convins la telefon prin voce ca ar fi de treaba. Dar te intreb, daca l-ai fi prins un pic indispus si ti-ar fi raspuns mai "in doi peri" te-ai mai fi dus la el? Cu speranta ca nu esti vreo clona, numai bine! | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Catallin, sa stii ca si eu sunt de parere ca omul il "mirosi" si dupa cum vorbeste. Daca este comerciant serios, incercat si care e bazat pe ceea ce face/vinde, iti dai seama imediat. Iar daca esti un pic informat, te prinzi instant incercand sa pui cateva intrebari "capcana". Daca o da la intors, eu sunt genul care ii zic Adio instant (vanzatorului wannabe). Daca incepe sa se balbaie, sa caute cu telefonul pe-acolo, e clar, e noob si n-are destule informatii... Un pro raspunde clar, concis, n-are timp de pierdut cu gugulugu, blah blah, etc. Si incet incet vad ca incep si comerciantii din .ro sa se prinda ca "vorba dulce mult aduce", la care daca adaugi si ceva experienta profesionala... e imbatabila combinatia. In plus, avantajul de a fi gamer si moder este indubitabil o super combinatie. Nu i-am inteles niciodata pe expertii in masini de exp. care nici macar nu au carnet, pe informaticienii care se cred hackeri din ce au invatat prin reteaua de cartier, pe cei care se cred experti in calculatoare pt. ca au de multi ani calculator... Sorry ca am fost un pic off-topic. Acum, on topic, eu ii tot "vanez" pe cei cu new posts, din pacate, in afara de IP-uri, nu prea am dupa ce sa-i consider clone. Pe de alta parte, initiatorul threadului a si declarat ca majoritatea il gasesc pe Google cu link la acest thread... oamenii isi fac cont de obicei pt. a putea posta sau a da PM-uri... daca mai scriu si ceva de multumire, sau o apreciere, sau un lucru negativ, asta e treaba lor, nu ii putem opri. Si recunosc ca de multe ori am fost nevoit sa fac si eu acelasi lucru pe forumuri de specialitate, unde am 4-5 posturi in total. M-am inregistrat, am postat initial, cu cererea, dupa care am postat si impresia despre produsul/serviciul respectiv... si asta este... poate mai mult next time ![]() P.S. Cat despre Donely, lasand la o parte faptul ca-l cunosc de ceva vreme... cred ca toata lumea de pe-aici imi cunoaste stilul, si daca aveam ceva sa-i reprosez, sau macar o singura consola busita... fiti siguri ca postam aici fara nici-o jena. P.P.S. Aaaaah, da, am ce sa-i reprosez... a uitat sa-mi aduca o surubelnita mai speciala | ||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
@Catallin trebuie sa recunosc ca nu stiu ce inseamna "clona" dar banuiesc ca e ceva nashpa din context. si in cazul asta sper sa nu fiu clona daca inseamna ce cred eu, pe forumurile de photo pe care le citesc destul de des, echivalentul "clonei" este cel care este fan Nikon si posteaza in categoria Cannon-istilor ceva de rau despre Canon. va garantez ca nu sunt genul. @Monky pentru oricine ma intercepteaza in privat imi pot dezvalui identitatea mult mai departe de IP si sper sa fie relevanta in ceea ce priveste obiectivitatea. e printre putinele mele posturi pe forumuri. ever. | ||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
@lopez Clona din cite stie eu este un user inregistrat pe forum care i-si mai face un cont pe acelasi forum cu alt user name lucru care nu este de acceptat de catre conducerea forumului.Acum nu stiu cit de usor este de dovedit daca respectivul este o clona sau nu.Mai multe i-ti poate explica Monky care este admin si care stie exact cam ce inseamna. | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
@lopez Eu am zis ca poate e vorba de o clona ca na... iti faci cont croit sa ii zici lui Donely. Nu zic ca nu e posibil asta, dar a fost doar un gand cu nici o intentie rautacioasa. E bine sa avem oameni fericiti si fara probleme ca nefericiti si cu probleme sunt gramezi Bafta in continuare si sa te bucuri de jocuri. Imi pare rau Donely ca m-am bagat pe threadul tau. Scuze. Numai bine la toata lumea.
| |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
@Catallin Stai linistit ca nu am de ce sa ma supar ...esti binevenit ori de cite ori vei posta aici, doar esti veteran. Apropo...sa mai schimbam un pic subiectul. On paper, the PS3 is 2x more powerful than the Xbox 360 and 15x more powerful than the Nintendo Revolution is predicted to be.It is said to be 35x more powerful than the PlayStation 2 is. ![]() Cit despre modare cred ca ne luam gindul de la ea. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Instalare Gratis Pe Memory Card - Megadev 1.0 - Multiple Aplicatii La Alegere !! INSTALARE GRATIS PE MEMORY CARD - MEGADEV 1.0 - MULTIPLE APLICATII LA ALEGERE SAU CD-ul CU TOT KITUL !! CONTINE URMATOARELE APLICATII : Bastet ExecFtps 0.69 Faplink Hdl-Dump Server InfoGB InfoNES Kahtze LaunchElf 3.41b McFormat McKiller McManager 0.1 MP3 Station Naplink Pgen 1.2 Pintor PS2 Invaders PS2 Link 1.30 PS2 Menu 2.6 PS2 Menu-k 0.31 28B PS2 Menu-K 0.31 48B PS2 MP3 SE 1.2b PS2 Reality Media Player PRO (Meniu limba Romana) PS2OS 0.3B 28B PS2OS 0.3B 48B Snes Station SMS Player (DVIX,MP3) P.S Multumesc lui Modchip Guru pentru poza ! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |