![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
In primul rand acest anunt se adreseaza celor care vor sa cumpere de pe Playstation Store si, din diverse motive, nu pot. Cum se desfasoara totul: In primul rand trebuie sa aveti un cont facut pe SUA. Nu pe UK, nu pe RO, nu pe JP . Imi dati datele contului (adresa de mail si parola). Daca sunteti sceptici puteti schimba parola inainte sa mi le dati si puneti ceva de genul 123456 si dupa ce terminam va puneti la loc parola voastra.Va hotarati ce vreti sa cumparati si calculati cat costa in dolari. Spre exemplu daca vreti Tekken (29.99$) si MK 2 (4.99$) avem un total de 35$ pe care il inmultiti cu 2.5 lei. Ce trebuie sa platiti suplimentar: - taxa perceputa de ING la transferul banilor (7.5 lei); - 10 lei comisionul meu. Acesti 10 lei ii dati o singura data pentru un user. Astfel, daca dupa ce ati achizitionat ceva si dupa un timp va hotarati ca mai vrei altceva nu va mai fi nevoie sa platiti cei 10 lei. O singura data se platesc. Dupa ce ati facut totalul (cumparaturile PSN + 7.5 lei + 10 lei) transferati banii pe cardul meu. Dupa ce am confirmat ca i-am primit, ma loghez cu datele primite de la voi si cumpar ce mi-ati spus ca vreti. Dupa ce am cumparat va logati la loc pe contul vostru, mergeti la downloads list si dati un simplu download. Asta este tot ![]() Dat fiind faptul ca percep o singura data comisionul asta nu inseamna ca sunt "legat" si la orice ora vrea cineva care a achizitionat o data prin mine gata sunt la raport Sunt intelegator si atata timp cat se pastreaza o atmosfera placuta nu avem de ce sa ne plangem. De asemenea imi rezerv dreptul de a renunta oricand in a mai servi pe cineva (prima data evident ca il servesc, dar daca nu ne intelegem intrerupem colaborarea).Pentru alte detalii discutam in cadrul acestui thread. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Haha,din orice se fac bani in tara asta.Dar comisionul ala de 7.5 ron nu cred ca se percepe la ing.De obicei bancile care cer comision pe tranzactii(prea putine) o fac prin procentaj si nu au o taxa fixa.In fine,bafta la prins clienti.
__________________ Vand cipuri wiikey originale cu holograma pt modat nintendo wii,pretz 50 ron/bucata. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| shadow of dust Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
E de apreciat initiativa Ar trebui totusi sa fii mai explicit in legatura cu acel comision de la ING de 7.5 RONE cumva comisionul pe care ti-l percepe tie ING cand iti transferi in contul din US din care faci tranzactia? Sau e un comision perceput unui utilizator care iti alimenteaza contul? Spun asta pentru ca de exemplu eu, as putea sa-ti transfer din contul meu de la Raiffeisen in contul de la ING cu un comision de doar 3 RON In cazul in care e prima varianta, e perfect justificat pretul. Spor si bafta la vanzari. O sa te recomand la cativa proprietari de PS3
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
faza naspa e ca cei din sua nu au toate chestiile de europa packurile de la wipeout pulse de exemplu americanii nu le au , si nic nu ar merge pe wipeoutul pulse de europa deci ............... think don't drink si apropos daca ma poate cineva ajuta cu aceste packuri platesc scuzati daca am postat aiurea | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
@Srachi consider ca ai spus cu rautate ce-ai spus, dar o sa-ti raspund. Cand depui la o caserie ING banii pentru a alimenta un cont, mie automat imi scade 7.5 ron. Comisionul asta e fix pentru sume pana in 5000 lei. Spre exemplu daca tu trebuie sa-mi dai mie 40 lei si pui 40 lei, atunci eu am sa primesc 32.5. Asta-i tot. In acest sens uita-te la linkul acesta si la pozele atasate. @Khan comisionul acela este pentru cei care transfera prin depunere la ghiseu. Intr-adevar, cine mi-a mai facut ordin de plata de la un serviciu online cat mi-a trimis atat mi-a ajuns, nu mi-a mai oprit comisionul lor de 7.5 lei. @tibi_psx baiatul caruia i-am cumparat ieri voia hartile la COD 4 si l-am si intrebat daca are jocul de regiunea 1 ca sa ma asigur ca-i vor functiona. Stiu si eu treburile astea si intreb inainte ce versiune de joc are sa nu fie probleme Vezi, pe acelasi principiu pe care tu esti dispus sa platesti pe cineva sa-ti achizitioneze packurile vor plati si cei care nu pot achizitiona de pe PSN US. Dat fiind faptul ca se platesc o singura data 10 RON consider ca e mai mult decat convenabil.@kaz jocurile de pe PSN sunt in format electronic. Dupa cum am explicat si in primul post, tu intri pe contul tau, te duci la View Downloads si ai acolo jocurile si le downloadezi in consola ta. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
[quote=Catallin;38287952]@Srachi consider ca ai spus cu rautate ce-ai spus, dar o sa-ti raspund. Cand depui la o caserie ING banii pentru a alimenta un cont, mie automat imi scade 7.5 ron. Comisionul asta e fix pentru sume pana in 5000 lei. Spre exemplu daca tu trebuie sa-mi dai mie 40 lei si pui 40 lei, atunci eu am sa primesc 32.5. Asta-i tot. In acest sens uita-te la linkul acesta si la pozele atasate. Ok,scuze.Am crezut ca vb de comision de tranzactie pt cumparaturi online.
__________________ Vand cipuri wiikey originale cu holograma pt modat nintendo wii,pretz 50 ron/bucata. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
man ft tare initiativa o sa iau si eu prin intermediul tau kteva jocuri in cateva zile ( o sapt max ) numa k nu mai stiu ce jocuri sunt pe US,k stiu k nu's si toate si de pe UK si mai e o faza,dak ne intalnim undeva ( presupun k esti din bucuresti ) iti pot da banii cash ?![]() as fi interesat de pain,bowling,stardust hd si echochrome sunt pe us?![]() ms mult si astept sa colaboram ; sal
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Salut. Toate jocurile pe care le-ai zis sunt pe US. Ca sa vezi ce e pe US faci un nou user dupa care iti faci un nou cont pe PSN in care alegi tara US. Fara sa ai user pe US nu am cum sa-ti cumpar. Nu sunt din Bucuresti, ci din Pitesti. Stai linistit, am mai cumparat pana acum cuiva, nu o sa ai nici o problema. In acest sens poti sa verifici si trader rating-ul meu. Te salut. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Daca tot vrei sa faci o treaba fa-o calumea. Fa-ti un card si depune banii in ATM fara comisionul de 7.5 RON.
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Pai eu pot sa fac asta dar daca cineva din alta localitate vrea sa imi depuna banii atunci cum mai face ? Trebuie sa-i depuna de la un ghiseu nu?Nu cred ca cei 7.5 lei ar fi o problema pentru cineva care vrea sa cumpere de pe PSN si chiar nu are cum, asa ca e o treaba ca lumea deja Bafta. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Nu. Fiecare cont are un IBAN atasat. Le dai IBAN-ul si iti fac transfer direct in cont.
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Pai asta si dau Numele si IBAN-ul. Acum problema e ca daca te duci la ghiseu si depui banii banca opreste 7.5 lei. Nu ma intreba de ce Eu daca depun banii mei pe card prin self'bank nu platesc nimic, daca-i depun la ghiseu aceeasi poveste cu 7.5 lei. Daca cine doreste sa apeleze la mine are un serviciu de tip eBanking nu cred ca mai se percepe acest comision | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |