![]() |
| | #65 (permalink) | ||
|
salut. ar fi bine sa stie toate lumea: daca cumparam ceva de pe PSN,putem activa pe !!!!!5!!!!! console ps3 si oricand putem descarca. Deci daca cumpara cineva de la tine,mai poti descarca si tu jocul,si altcineva (cine vrei tu),si langa asta mai vrei 10 ron. daca cineva cumpara un tekken,atunci tu ai tekken GRATIS + bonus 10ron. deci daca eu cumpar tekken (cu ajutorul tau) de pe PSN,atunci langa mine pe cate console o sa pot descarca pe joc? normal ar fi inca 3. dar sper ca nu dai contul si la altcineva. ca ajunger 2 min pt un download.
__________________ id: ps3abel \ email: ps3abel@yahoo.com \ tel: 0742 462 641 [Satu Mare] <<trimit prin posta\curier>> jocuri ps3 sigilate: http://forum.computergames.ro/104-co...e/page-24.html | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
Teoria conspiratiei o sa existe mereu, e normal. In primul rand toti cei cu care am colaborat pana acum nu au avut nici o problema de confidentialitate, trader ratingul fiind elocvent. In al doilea rand majoritatea jocurilor care pot fi achizitionate le am cam din data aparitiei. Oricat de mult as incerca sa-ti inteleg interventia nu pot... Chiar nu inteleg ce vrei sa spui. Daca vrei sa insinuezi ceva spune clar sa inteleg. Faza cu activatul la mai multe console nu stiu cat de valabila este daca sa zicem ca iti schimbi parola la cont. atunci langa mine pe cate console o sa pot descarca pe joc? aici ce-ai vrut sa zici ca nu inteleg nimic. In concluzie, daca ai nevoie de serviciile mele discutam, daca nu... te rog sa te abtii cu insinuarile. Trader ratingul, numarul de posturi (pe care se vede cam cum il obtii), data inscrierii... scuza-ma ca-ti spun, dar nu esti in masura sa ma cataloghezi. Bafta. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
" Faza cu activatul la mai multe console nu stiu cat de valabila este daca sa zicem ca iti schimbi parola la cont. " daca pe consola ta se poate,atunci se poate si la altcineva. pe 4 console. pana cand nu schimbi parola,exact. dar am spus ca se poate activa pe 4 console,si daca cumpar de la tine,primul esti tu. si eu mai am 3 activari,si la astea am nevoie. astea am vrut sa-ti spun,ca daca cumpar,nu vreau sa activezi pe alta consola. sper ca ai inteles ![]() dar cred ca toate lumea are dreptate sa stie de acest lucru (activare se poate face pe 4 console). (in primul post am scris 5,din greseala)
__________________ id: ps3abel \ email: ps3abel@yahoo.com \ tel: 0742 462 641 [Satu Mare] <<trimit prin posta\curier>> jocuri ps3 sigilate: http://forum.computergames.ro/104-co...e/page-24.html | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
Va zic sa stati linistiti,ca nu face omul asa ceva,e user cu vechime | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
" nu face omul asa ceva" -> eu nu am zis ca face,numai am 3 prieteni cu ps3,daca cumpar ceva,normal ca dau si la ei contul,si pretul se imparteste in 4. si am nevoie de cele 4 activari. iar de acest lucru nu prea stie nimeni, nu stiu de ce e problema ca am scris.
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Pai si pana la urma ce-ai vrut sa spui ca nu te inteleg deloc. Cu toate ca nu ai colaborat cu mine si probabil nici nu o sa colaborezi presupui ca nu o sa poti impartasi cu prietenii tai ce-ti cumperi de pe PSN pentru ca o sa downloadez eu? Esti cel putin amuzant. Te credeam daca te auzeam ca ai luat prin mine si ai intampinat vreo problema dupa aceea (gen ti-am downloadat eu jocurile tale)... dar sa zici asa la intamplare cu toate ca nu ai colaborat cu mine, mie unul mi se pare rea vointa. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
"dar cred ca toate lumea are dreptate sa stie de acest lucru (activare se poate face pe 4 console)."
|
| | #75 (permalink) | ||
|
dreptul am vrut,da! sorry,am grabit.
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Io nu imi pot da seama cum exista oameni atat de imbecili si de ipocirti. Userul Catalin face o treaba excelenta, si anume ii ajuta pe cei incapabili(nu ca ar fi mare smecherie sa-ti faci un card ing dar ma rog..) sa-si cumpere diverse chestii de pe Store si cere un tarif absolut MODIC.Apar diverse specimene care ii poarta lui de grija ca vezi doamne isi opreste si lui jocu...1.io nu cred ca el de asta face ce face...2 si daca si-l opreste care e problema? bravo lui..eu daca apelez la el, apelez sa-mi ia mie ceva, iar daca isi poate opri si lui ce mi-a luat mie, e treaba lui si chiar nu ma priveste. Catalin, ia-l ca pe un free up si ca pe o palma data prostilor iar data viitoare nu ezita sa dai report..mai curatam si noi forumul de specimene.Numai bine si spor la treaba!
__________________ | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
nu am avut "rea vointa" sau asa ceva. dar vad ca nimeni nu a stiut despre acest lucru cu PSN,iar acum,cand am scris, sunt " imbecil si ipocirt". cumparatorul trebuie sa stie,ca "For every account there can be 5 PS3's that can download purchased software." nu am zis ca downloadezi si pe alt ps3 (in afara de al tau)... <-> numai sa stie cumparatorul,ca daca cumpara ceva,poate sa dea si la prieteni fara problema. adica la inca 3 useri. nu stiu de ce e aproape toate lumea pe partea vanzatorului? cumparatorul plateste. iar daca esti un ajutor,si nu te intereseaza jocul,atunci sa-l explici pt 10ron pe toate lumea cum sa faca un card,si cum merge cumpararea de pe psn. iar tariful este "MODIC". e adevarat. va dau un exemplu: un user cumpara pe tekken (cu ajutorul tau) de pe psn,si plateste o gramada de bani. tu,din start ai GRATIS pe tekken, + tariful tau. Bravo! asa trebuie sa faci. iar tu (TheOtherAI,sau irimus) nu stiu ce problema ai cu mine.. "mai curatam si noi forumul de specimene." iti pare rau ca nu-ti am dat negativ cand am asteptat o luna pt un DS3 "nou",care nici nu a fost sigilat? sau iti pare rau,ca nu-ti am dat negativ,pt ca ai incercat sa-mi vinzi "sixaxis"ul de 5 euro,cu cablu? si ai zis ca nu stii ca e original sau nu =)) oricum,mersi ca din greseala,dar mi-ai aratat poza. ![]() ![]() ai un free up,si sper ca in final,ma lasati in pace pt ca "am avut rea vointa" si am spus lucruri de pe psn (ce ar trebui sa stie toate lumea). mersi ![]() pa
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |