Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Console (Jocuri / Hardware / Accesorii)

Notices

Thread Introduction
ACORDAREA TRADER RATING

Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator).
Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului!

Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat.

Negativ:
- se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
- acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-10-2009, 13:59   #261 (permalink)
Nick anterior: usercgf

Wander's Avatar

am dat copy la ce i-am scris in feedback pt ca intru pe net pe PS3 si scriu din joystick , este cam dificil sa scriu din tastatura virtuala,

foloseste apelativul de lemn "ireprosabil" , pentru o ghena de joystick de gamecube cu maneta rupta si clei pe el (tranzactia a avut loc noaptea, nu prea era luminat pe strada, iar in masina avea bec care nu batea bine), nu a vrut sa imi returneze banii, iar dupa inlocuirea produsului cu altceva ce nu imi folosea, m-a injurat si m-a jignit, m-a facut 'ca la usa cortului', feriti-va de acest specimen, este foarte neserios si fiindca este mare bisnitar si tepar (70 sau 80 ron mi-a cerut pe acel junghi) mai este si un tupeist nesimtitul, un bãdãran si mi-a vorbit intr-un stil zeflemist. mi-am adus aminte, la returnarea joystick ului de gamecube, pe un joc de gamecube, ca se vaita ca nu are banii, m-a chemat pana la universitate, eu stand in vitan-dristor, am pierdut timp si bani.

user : viore balea
user url : http://forum.computergames.ro/member...ore-balea.html
thread url : Nintendo Gamecube + jocuri
am cumparat de la el

Last edited by Wander; 27-10-2009 at 14:09..

Wander is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 20:52   #262 (permalink)
Nick anterior: outlander

Quote:
Originally Posted by stIks View Post
da, bine ca s-a rezolvat,
consola mi-a ajuns inapoi intr-o stare deplorabila, avea doar o matuire sus pe capac, de la un controler, acum e zgariata in ultimul hal pe toate partile,
parca ati facut in ambitie,
ambele controlere au urme vizibile pe ele,
lipseste cablul mini usb de incarcare a controlere-lor,
cablul hdmi trebuie sa misc de el ca sa am semnal pe plasma,
lipsesc 2 jocuri,
cutia de la jocul Gran Turismo prologue e sparta,
ca sa nui mai spun ca ti-a fost lene sa pui o coala de hartie alba pe ambalaj sa nu se deterioreze, a ajuns si cutia vai de capul ei
stii parerea mea despre tine nu trebuie sa o mai spun
si ca cireasa de pe tort am platit si tur si retur transportul,

te rog frumos si insistent sa iei masuri sa imi platesti cele 2 jocuri si cablul de incarcare, restul de probleme nu isi mai au rezolvare

din pacate esti un neserios,
cand am vazut ca ai scris ca s-a rezolvat ma asteptam sa fie totul ok

sper ca toti userii de pe aceasta sectiune sa vada aceste posturi si sa te intrebe mai intai daca e vorba de lucrul tau sau al altuia
ca drept recunostinta trebuia sa iti fi pus in pachetul prietenului tau...ciori moarte
nu mai am cuvinte,
astept plata jocurilor si a cablului, sau evident restituirea lor, oricare formula imi convine
vorbesc in cele din urma, acu ceva vreme, cu omul pe ym ca daca imi trimite jocurile sau le plateste, transmit omului in masura sa ia decizii sa i se ridice banul si el incepe sa impuna conditii, ca jocurile nu erau full english ( desi cele in spaniola sunt la mine), ca aveau abtibilduri pe carcasa, ca o fi ca o trosni, in fine

din partea mea @steauacroitoru sa ramana pe bara pana ii creste barba, sau sa se chinuie sa isi faca alte calificative, la multi ani domnu' vlad din bacau, sper sa iti primesti rasplata de prin alte parti, acu fiecare care trece pe aici sper sa ii vina prin gand sa se fereasca de un anume om

stIks is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 17:18   #263 (permalink)
Registered User

am o problema cu userul rafaleone era vorba sa facem un schimb sa-i trimit eu un ps3 si apoi el sa-mi trimita mie un xbox 360... eu i-am trimis ps3-ul iar acum el nu mai raspunde la telefon nu mai intra pe yahoo.
url: http://forum.computergames.ro/member...rafaleone.html
ps3 ul meu: PS3 80GB
xbox 360-ul lui: xbox 360 jesper modat cu ps3 sau psp

razvan135 is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 17:24   #264 (permalink)
Registered User

suna a TZEAPA SRL

any123 is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 17:51   #265 (permalink)
Registered User

gabytzu16's Avatar

man.....dar te-ai fraierit rau.....e o gaura in buget de vreo 1000 ron.....nasol...dar politia nu poate sa se implice in cazurile astea.....hai te mai pacalesti la un joc...un parfum....da nu o consola de 1000 ron

gabytzu16 is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 20:05   #266 (permalink)
地獄の戦士

mrENigma's Avatar

razvan, l-am contactat pe rafaleone si se pare ca e o neintelegere. cred ca deja te-a contactat, cum ca ti-a trimis consola, el avand niste probleme de serviciu care l-au retinut de la a trimite la timp / vorbi cu tine.

asteptam feedbackul tau dupa ce se lamureste problema

cheers

mrENigma is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 09:50   #267 (permalink)
Registered User

au trecut deja 3 zile de cand a zis el ca l-a trimis si eu nu am primit nimic. din bucuresti pana la constanta dureaza o zi. cu el tot nu am reusit sa vorbesc nici pe yahoo nici la telefon. sunt foarte sigur ca nici nu o sa reusesc daca mai incerc. deci feriti-va de el ca e tepar mare.

Old 09-11-2009, 18:59   #268 (permalink)
phixion

muggs's Avatar

nu mai faceti nene schimburi prin posta....ce dumnezeu

muggs is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 20:00   #269 (permalink)

Quote:
Originally Posted by razvan135 View Post
au trecut deja 3 zile de cand a zis el ca l-a trimis si eu nu am primit nimic. din bucuresti pana la constanta dureaza o zi. cu el tot nu am reusit sa vorbesc nici pe yahoo nici la telefon. sunt foarte sigur ca nici nu o sa reusesc daca mai incerc. deci feriti-va de el ca e tepar mare.
sper ca s-a rezolvat problema man si ti-ai primit consola,
un sfat gratuit pentru toata lumea:

nu mai faceti schimburi prin posta sau curier, cine va propune asa ceva miroase urat rau de tot

Old 10-11-2009, 14:22   #270 (permalink)
Registered User

gata s-a rezolvat se pare ca a ramas fara internet si a fost plecat. am primit xbox-ul e totul bine. rog un admin sa ii stearga ratingul negativ de la mine sa ii dau altul.

Old 10-11-2009, 14:32   #271 (permalink)
地獄の戦士

mrENigma's Avatar

posteaza pt trading remove aici: ATENTIE: probleme cu TRADER RATING

ma bucur ca s-a rezolvat

Old 14-11-2009, 21:15   #272 (permalink)

Quote:
Originally Posted by razvan135 View Post
gata s-a rezolvat se pare ca a ramas fara internet si a fost plecat. am primit xbox-ul e totul bine. rog un admin sa ii stearga ratingul negativ de la mine sa ii dau altul.
doamne'ajuta, mai sunt si oameni seriosi
bravo lui

Old 15-11-2009, 11:58   #273 (permalink)
Registered User

Virtual's Avatar

Mare bafta ai avut ca ai dat peste cineva serios.
Posted via Mobile Device

Virtual is offline    Send Message via Xfire to Virtual Reply With Quote
Old 15-11-2009, 13:23   #274 (permalink)
Registered User

Salut! Am si eu o intrebare,...acum cateva zile aveam 24 de tr pozitive,...astazi vad cam scazut la 22. Ce s-a intamplat? Multumesc!

VladOctav is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2009, 13:41   #275 (permalink)
地獄の戦士

mrENigma's Avatar

Total positive feedback: 24

le ai. de la un user se pune numai o data. restul apar si se pun la total

Old 19-11-2009, 13:17   #276 (permalink)
Registered User

Am dat la schimb userului mariusonweb un Wii pe un XBOX360 care ar fi trebuit să nu fie banat pe live şi să fie perfect funcţional. Marius mi-a tras ţeapă. Greşeala mea e că nu am făcut proba , XBOX-ul e banat pe live , nu se pot instala jocuri pe HDD , iar unitatea optică trebuie înlocuită.

Numerele de telefon ale userului sunt : 07213xxxxx

Oricum mie nu îmi mai răspunde la ele. Gagiul e un tinerel de vre-o 20 ani care are un dinte din aliaj metalic.
E prima dată când păţesc aşa ceva pe CGames.

Last edited by mrENigma; 19-11-2009 at 19:54.. Reason: fara tel public va rog

mad_grll is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2009, 13:24   #277 (permalink)
地獄の戦士

mrENigma's Avatar

chiar ma intrebam cand o sa apara prima teapa cu o consola banata

ai pus net pe ea? sau ai incercat offline? pt ca daca ai apucat sa pui net pe ea atunci te-a banat.

daca ai macar garantie la ea si dvdromul nu merge mergi cu ea sa o schimbe. daca e fara garantie...

Old 19-11-2009, 13:39   #278 (permalink)
BLK

BLK's Avatar

Din ce zice MSoft, daca e banata pierzi garantia, daca e luata la mana a doua pierzi garantia... acum ca or verifica la noi sau nu, nu stiu. mad_grll daca la unitate trebuie un schimb de bloc optic, ma ofer sa iti fac operatiunea cu manopera 0, sa mai indulcim situatia
Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc!

BLK is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2009, 13:52   #279 (permalink)
Registered User

Sărumâna BLK . ar fi super , că nici nu prea aveam bani să schimb unitatea DVD.

Garanţie nu are , e din 2006 , am folosit-o offline şi deja nu mergea instalat nimic pe HDD.
De mers , merge 20 minute , după aia carâie şi dă read error . O las 20 minute oprită şi iar pot juca juma de oră.

mad_grll is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2009, 13:56   #280 (permalink)
地獄の戦士

mrENigma's Avatar

ok vad ca nu binevoiesti sa imi raspunzi la PM (de parca am vreun interes in afacerile voastre)

i-am dat un pm sa ma lamureasca (dar nu cred ca voi primi un raspuns)

mai departe poti vorbi cu adminii pt alte masuri

@BLK: toata stima maestre

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Console (Jocuri / Hardware / Accesorii)

Thread Tools

Posting Rules