Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Console (Jocuri / Hardware / Accesorii)

Notices

Thread Introduction
ACORDAREA TRADER RATING

Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator).
Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului!

Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat.

Negativ:
- se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
- acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-02-2009, 12:43   #81 (permalink)
Registered User

cristian77's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dr0ps2000 View Post
Ce ma ?????? Cred ca ma confunzi
srry,da

cristian77 is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2009, 12:46   #82 (permalink)

AlecsYs's Avatar

Man, nu v-ati saturat sa discutati de acelasi lucruri over and over? Incercati totusi sa lasa-ti thread-ul cat de cat curat, pentru a putea fi urmarit de cei care intampina probleme cu anumiti useri si au nevoie de informatii utile...

AlecsYs is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2009, 14:37   #83 (permalink)
Registered User

Knoxville2009's Avatar

POSTAT DE: kornoiz

imi pare rau ca trebuie sa scriu in acest thread dar am probleme cu o tranzactie..nu este vb de banii implicati,pt ca e o suma mica,dar de nepasarea celui care i-am trimis-o..nu raspunde la PM,am aflat apoi idu de mess,nici acolo etc..
Vand 1 controller de N64
Este vb de userul Vistor,el in calitate de cumparator...ne-am inteles la suma de 30 ron maneta,35 ron ramburs..
Coletul a fost trimis in data de 23.01.2009..si la mine pana azi nu a ajuns nimic

USER TZEPAR: Vistor
PROBLEME CU ACELASI USER AU AVUT:
cristian77 , aaabelus

..........................................................

POSTAT DE:
Sali3ri

User: woke

Thread: Jocuri Playstation 2 (PAL)

Problema: I-am trimis Burnout 3, 4, 5 cu ramburs dar nu s-a deranjat sa le ridice.

USER TZEPAR: woke

...........................................................

POSTAT DE: Onimusha_blood

Am fost de acord sa facem schimb de jocuri el zice ca a trimis jocu' .
El sa trimita Tomb Rider Underworld si eu Silent hill .
Norocu meu ca nu am avut timp sa trimit .

Silent hill homecoming PS3

Nici pana la ora asta nu a ajuns dupa aproape 1 saptamana

USER TZEPAR: potcovuta

Knoxville2009 is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2009, 12:54   #84 (permalink)
Registered User

Vanzatori jocuri PS2 (monik75free) = tepe

Site-urile de anunturi sint pline cu cu oferte de vanzare jocuri PS2 , una aparent f. buna se detaseaza "SIMONA,TEL:0314 122 451/ 0724 601 508 monik75free@yahoo.com monik75freee " ... mare atentie pt ca sint niste tepari .. nu trimit ceea ce este comandat iar dupa nu mai raspund la telefoane/mesaje. Nu stiu ce se poate face dar macar sa afle si alti potentiali papagali sa nu comande de la ei. Inselaciuni si tepe cu asta se ocupa.

Needa is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2009, 13:01   #85 (permalink)
Registered User

Knoxville2009's Avatar

Quote:
Originally Posted by Needa View Post
Vanzatori jocuri PS2 (monik75free) = tepe

Site-urile de anunturi sint pline cu cu oferte de vanzare jocuri PS2 , una aparent f. buna se detaseaza "SIMONA,TEL:0314 122 451/ 0724 601 508 monik75free@yahoo.com monik75freee " ... mare atentie pt ca sint niste tepari .. nu trimit ceea ce este comandat iar dupa nu mai raspund la telefoane/mesaje. Nu stiu ce se poate face dar macar sa afle si alti potentiali papagali sa nu comande de la ei. Inselaciuni si tepe cu asta se ocupa.

a dat teapa aici? ca nu am inteles mare lucru din mesajul tau.

Knoxville2009 is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2009, 21:26   #86 (permalink)
Registered User

Dr0ps2000's Avatar

Acolo zice ca trimite ramburs ... da si tu mai multe detalii . Cum decurge teapa ? Ai trimis banii inainte si nu ai primit nimic ?

Dr0ps2000 is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2009, 19:11   #87 (permalink)
Registered User

andreimra's Avatar

carter15bebel acest user este un mare tepar ma pacalit cu o consola xbox 360 sub pretextul ca functioneaza cum tre si cand colo ii blana nu mere FERITIVA PE CAT POSIBIL DE ACEST INDIVID !!!SI DACA STIE CAREVA PE UNDE ISI FACE VEACUL ASI FII RECUNOSCATOR SA AFLU SA IL POT URECHEA NITEL !!!

andreimra is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2009, 20:11   #88 (permalink)
Registered User

Konsolar's Avatar

Quote:
Originally Posted by andreimra View Post
carter15bebel acest user este un mare tepar ma pacalit cu o consola xbox 360 sub pretextul ca functioneaza cum tre si cand colo ii blana nu mere FERITIVA PE CAT POSIBIL DE ACEST INDIVID !!!SI DACA STIE CAREVA PE UNDE ISI FACE VEACUL ASI FII RECUNOSCATOR SA AFLU SA IL POT URECHEA NITEL !!!
si de ce nu-i dai negativ ???

Konsolar is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2009, 20:14   #89 (permalink)
Banned

E un mucos de copil,invata la facultate in cluj parca,xboxul acela la cumparat stricat si sa gandit sa l vanda si el in aceeasi stare
Posted via Mobile Device

steauacroitoru is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2009, 20:23   #90 (permalink)
Registered User

Cu cat ti-a vandut consola ? Inca ceva, o propunere pentru moderatori: Sa deschida un thread separat, sticky, unde sa fie doar lista celor ce apar aici, fara comentarii si off-topic, pentru a putea verifica inainte de incheierea unei tranzactii !

MCVlad is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2009, 20:35   #91 (permalink)
Registered User

andreimra's Avatar

nu iam dat bani iam dat un ps2 sigilat si un ipod de 8gb .ooffff ce oameni frate daca il prind il rup in 2 !!! asta e

andreimra is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2009, 21:56   #92 (permalink)

AlecsYs's Avatar

Am efectuat si eu o tranzactie saptamana trecuta cu acest pusti carter15bebel (spre fericirea mea eu am fost vanzatorul), e un combinator de mana a doua, cumpara de unde gaseste cel mai ieftin si apoi vinde la alti mai scump...Imi pare sincer rau de ce ai patit tu...

Old 20-02-2009, 22:17   #93 (permalink)
BLK

BLK's Avatar

Cum se face ca are numai feedback pozitiv? Voi dati feedback inainte sa verificati produsul sau cum?
Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc!

BLK is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2009, 23:18   #94 (permalink)

AlecsYs's Avatar

Quote:
Originally Posted by BLK View Post
Cum se face ca are numai feedback pozitiv? Voi dati feedback inainte sa verificati produsul sau cum?
Eu, cel putin, am dat feedback pozitiv, deoarece tranzactia a decurs okey (eu fiind seller), pentru restul, sa fie invatare de minte, sa verifice riguros inainte sa cumpere ceva. Iar daca produsul nu mai are garantie, stabiliti cu acordul vanzatorului ceva verbal, prin care sa poti sta linistit in cazul in care produsul achizitionat este defect dar problema nu poate fi depista usor...

Old 21-02-2009, 10:04   #95 (permalink)
Registered User

cristian77's Avatar

cum naiba sa te bagi cu cineva pe care nu il stii la un schimb de console la asemenea valoarea,si daca nu e din oras cu tine??? Un joc,doua,hai ca mai merge,dar...invatatura de minte se numeste,pentru ca la baiat nu ai ce sa ii faci,el poate sa zica ca a fost pefect Xbox-ul si ca l-ai stricat tu
Asa ca,grija mare la console pe viitor baieti!

Old 21-02-2009, 10:16   #96 (permalink)
Registered User

aaabelus's Avatar

am rezolvat problema cu vistor

id: ps3abel \ email: ps3abel@yahoo.com \ tel:
0742 462 641
[Satu Mare] <<trimit prin posta\curier>>

jocuri ps3 sigilate: http://forum.computergames.ro/104-co...e/page-24.html

aaabelus is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2009, 22:38   #97 (permalink)
Registered User

cristian77's Avatar

Salut. Mi-ai trimis Far Cry 2 prin posta. A aparut o problema la mine, am primit jocul cadou exact acum 2 ore si nu vreau sa fac gesturi urate sa te tin cu pachetul pe la posta si sa nu raspund la telefon sau la pm-uri. Lasa-mi un numar de card si datele tale si o sa iti pun banii care i-ai platit la posta, pe card. Imi pare rau inca o data, nu aveam cum sa stiu ca primesc exact jocul asta. Si te-as ruga sa nu-mi dai trade negativ.

Mai sus aveti PM-ul primit din partea userului Alxander(Tg Jiu),iar threadul este acesta http://forum.computergames.ro/104-co...mbele-ps3.html
Mi-am incalcat pentru baiat un principiu de-al meu,sa nu trimit jocul prin posta fara plata anticipata,isi dorea jocul mult si ...m-a prins in toane bune,nu l-am trimis de disperare,de bani,nu e cazul , si era un pret corect la urma urmei.Nu ii voi da nici macar negativ,a vorbit frumos in PM,dar am scris aici doar sa vada si altii ca si exemplu.Nici nu o sa-i trimit contul sa-mi dea cei 10 roni,ii dau pace,dar ma voi feri sa fac bussines cu el pe viitor,poate la fel veti face si voi

Old 23-02-2009, 00:12   #98 (permalink)
Registered User

Ti-am scris tocmai de aceea pentru ca am crezut ca o sa intelegi. Mare lucru nu aveai de pierdut decat un drum la posta si cateva zile cat sta jocul pe drum. Daca nu intelegi si insisti, cand imi ajunge notificatia acasa ma duc sa il ridic, nu sunt vre-un pusti care isi cumpara jocuri cu banii de discoteca, ok? Daca tu la cei 32 de ani care ii ai nu intelegi ce ti-am scris eu in mesajul care ti l-am trimis e problema ta. Am crezut ca m-am facut inteles.

Cat despre partea cu "feriti-va sa faceti vanzari cu el" nu mai zic nimic... Si tocmai de aia ti-am zis ca o sa si iti platesc costurile, ca sa nu crezi ca am gasit ceva mai ieftin altundeva sau alte chestii din astea, nu imi sta in caracter.

Alxander is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2009, 01:04   #99 (permalink)
Registered User

Konsolar's Avatar

Invatati-va sa fiti oameni de cuvant ! E o specie pe cale de disparitie...

Konsolar is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2009, 01:12   #100 (permalink)
Registered User

Pai nu e problema de a te tine de cuvant aici. La mine a aparut problema asta. Nu fac bisnita cu jocuri, nu am de ce sa tin jocul de 2 ori. I-am explicat foarte frumos sa ma inteleaga ca nu pot sa il mai ridic.

Tocmai de aceea m-am si oferit sa platesc pentru tot deranjul facut. Am si spus mai sus, nu-mi sta in caracter sa fac gesturi sa nu mai raspund la telefon sau la mesaje.

Chestia asta se putea intampla oricui, trebuie doar putina intelegere.

Alxander is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Console (Jocuri / Hardware / Accesorii)

Thread Tools

Posting Rules