![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Anunt Important : De azi incep inscrierile pentru tombola lunii februarie ![]() Regulamentul ramane acelasi si il aveti mai jos. Multa bafta la toti Care sunt premiile ? Locul 1 - un joc gratuit (jocul va fi la alegere dintre mai multe titluri pe care o sa le comunic la momentul extragerii). Locul 2 - 50 de lei reducere la achizitionarea oricarui joc de pe stoc Locul 3 - 20 de lei reducere la achizitionarea oricarui joc de pe stoc Ce trebuie sa faci ca sa fii inscris? Simplu.... 1) cumperi un joc de la mine (de pe stoc sau pe comanda singura conditie fiind ca jocul sa fie achitat integral inainte de data limita a expirarii tombolei adica 28 februarie) si esti automat inscris. Nu conteaza valoarea jocului ci numarul lor. Cine cumpara 2 jocuri in perioada asta va avea 2 sanse de castig, cine cumpara 3 va avea 3 bilete cu numele lui la extragerea finala, etc.... ![]() 2) a doua conditie pentru participare este ca cei ce cumpara de la mine in perioada asta sa posteze si aici pe forum pe thread-ul acesta un mesaj cu numele lor si numele jocului/jocurilor cumparate. Prin aceasta se presupune ca persoana respectiva si-a dat consimtamantul de a participa la tombola. Cine cumpara si nu lasa mesaj cu numele si jocul pana pe data de 28 februarie nu va fi inclus pentru tragerea la sorti. Oferta mea cu jocuri actualizata zilnic o gasiti aici: http://forum.computergames.ro/104-co...unde-tara.html Cum va fi tragerea la sorti ? Tragerea la sorti va avea loc la inceputul lunii martie (data exacta o voi stabili eu la incheierea perioadei de tombola) si va fi in felul urmator. Fiecare participant va avea unul sau mai multe biletele cu userul sau de pe forum in functie de numarul de jocuri achizitionate. Nu am cum sa chem notar public pentru a participa la tragere deci va trebui sa aveti incredere in mine ca extragerea va fi cat se poate de corecta ![]() Cine a mai cumparat de la mine stie ca sunt om de incredere. Pentru ca tombola sa se desfasoare este nevoie ca pana la incheierea perioadei sa existe cel putin 10 participanti diferiti inscrisi. Observatii - fiecare participant la concurs se obliga sa ia la cunostinta tot regulamentul concursului scris mai sus si sa fie de acord cu el - regulamentul de mai sus poate fi modificat in situatii exceptionale, pentru a evita abuzuri sau incorectitudini - imi rezerv dreptul de a exclude din concurs orice persoana care voi considera ca dintr-un motiv sau altul nu mai merita sa participe la tombola Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie pe YM sau la telefon (vezi semnatura). De acum toate discutiile legate de tombola, inclusiv inscrieri etc. se muta pe acest thread. Bafta la toata lumea PS. Multumesc administratorilor acestui forum care au fost de acord cu initiativa mea de a separa tombola pe un nou thread si sa pastrez threadul meu stric pentru vanzari si comenzi.
__________________ Contact: ym: barbavali mobil: 0723578498 | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | cristian77: Cristi... fulgeru cateodata poate sa cada de mai multe ori in acelasi loc.... deci te astept si pentru urmatoarele tombole ![]() mugabe: Felicitari. Esti primul inscris in tombola lunii februarie
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ma inscriu si eu cu jocul Condemned 2 pe care l-am achitat chiar azi. LE:Nu ai precizat daca jocul cumparat cu reducerea obtinuta ca premiu participa la urmatoarea tombola si in cat timp putem folosi reducerea de la premiile 2 si 3.
__________________ Esti prost si vrei sa iesi in evidenta?Aprinde proiectoarele. Esti cel mai prost?Aprinde si lampa de ceata. Last edited by sharanel; 11-02-2009 at 18:28.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | sharanel: Felicitati esti a doua persoana inscrisa la tombola din aceasta lunea. E clar ca initiativa mea a fost primita bine din moment ce deja din prima zi sunt 2 persoane inscrise ![]() Legat de ce ai spus.... intradevar good point. Ca sa clarificam lucrurile: - nu te poti inscrie intr-o tombola cu premiul undei tombole anterioare (chiar si daca e vorba de premiile 2 sau 3) - pentru cei ce castiga reduceri la urmatoarea achizitie, timpul in care isi pot valorifica premiul este 1 luna de la data extragerii. Cred ca e indeajuns pentru toata lumea
|
| | #11 (permalink) | ||
|
[quote=barbavali;39290767]cristian77: Cristi... fulgeru cateodata poate sa cada de mai multe ori in acelasi loc.... deci te astept si pentru urmatoarele tombole ![]() Sa cada fulgere atunci ,platit azi Resistance 2
__________________ PS3 addicted PSN ID : cristache77 YM cristi.farcas | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Ma inscriu din nou cu MK vs DC! Poate poate
__________________ The net treats censorship as damage, and routes around it! http://footiecup.computergames.ro/in...d=2081&style=1 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Multa bafta la toti. Ca sa recapitulam. Pana in momentul de fata avem inscrisi la tombola lunii februarie urmatorii useri: mugabe x 1 sharanel x 1 klau x 1 (momentan pana livrez si comanda) bilus x1 White Shadow x1 cristian77 x 1 SirRaptor x 1 Mai e nevoie de inca cel putin 3 persoane sa se inscrie dar la cum au mers lucrurile luna asta nu imi fac probleme ca nu o sa se inscrie destule persoane
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | michaellalu: o sa te poti inscrie si tu saptamana viitoare probabil imediat ce iti predau jocul ![]() mrENigma: Ms pentru aprecieri. Totul are o logica . Dupa cum am mai zis eu nu sunt dupa profitul imediat...daca threadul asta o sa capete popularitate poate ca o sa dau si 2 jocuri gratis... Si sunt doar 10 zile daca te uiti la primul post... nu 20 :P Oricum e loc si pentru tine sa stii.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |