![]() |
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Felicitari celor inscrisi pana acuma. Precizez ca inscrierile pentru tombola lunii februarie se vor inchide saptamana viitoare ![]() Acuma facem o recapitulare a celor inscrisi: mugabe x 1 sharanel x 1 klau x 2 bilus x 1 White Shadow x 1 cristian77 x 1 SirRaptor x 1 Djalminha007 x 1 andrei006 x 2 Zdrutz x 1 michaellalu x 1 Andrewqp x 1 Avem 12 participanti momentan dar mai e timp de inscriei pentru cei ce au achizitionat deja sau achizitioneaza un joc astazi sau maine
__________________ Contact: ym: barbavali mobil: 0723578498 | ||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Cand este extragerea? Se televizeaza?
__________________ The net treats censorship as damage, and routes around it! http://footiecup.computergames.ro/in...d=2081&style=1 | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
Facem ultima recapitulare a celor inscrisi la tombola lunii februarie si cu aceasta ocazie anunt inchisa aceasta tombola. Cei ce se vor inscrie de acum inainte o sa intre in tragerea la sorti a lunii martie ![]() Imi cer scuze ca nu am fost mia activ aici dar am avut foarte multe de facut in ultimul timp. Tragerea la sorti va avea loc cel mai probabil week-endul ce urmeaza, tot atunci urmand sa anunt si castigatorii. mugabe x 1 sharanel x 1 klau x 2 bilus x 1 White Shadow x 1 cristian77 x 1 SirRaptor x 1 Djalminha007 x 1 andrei006 x 2 Zdrutz x 1 michaellalu x 1 Andrewqp x 1 L4G x 1 mrENigma x 1 Zdrutz x 1 angel_dark x 1 16 participanti in total daca am numarat bine Va urez bafta la toti si ne auzim zilele urmatoare cu extragerea.fanecucu: Apreciez gluma dar fara offtopicuri te rog.
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | theboy27: ok esti ultimul inscris la tombola lunii februarie avand in vedere ca ai postat in aceasi zi si tragerea inca nu a avut loc. arslanyy: tu esti primul inscris la tombola lunii martie ![]() Lista finala cu participantii la tombola pe luna februarie: mugabe x 1 sharanel x 1 klau x 2 bilus x 1 White Shadow x 1 cristian77 x 1 SirRaptor x 1 Djalminha007 x 1 andrei006 x 2 Zdrutz x 1 michaellalu x 1 Andrewqp x 1 L4G x 1 mrENigma x 1 Zdrutz x 1 angel_dark x 1 theboy27 x 1
|
| | #36 (permalink) | ||
|
citeste cu atentie : Tombole lunare cu premii, doar pe forumul computergames
__________________ | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
De ce dureaza atat???
__________________ The net treats censorship as damage, and routes around it! http://footiecup.computergames.ro/in...d=2081&style=1 | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
Salutare tuturor. Asa cum v-am promis am facut tragerea la sorti. Prin urmare iata castigatorii lunii februarie la tombola. Imi pare rau ca a durat atat dar timpul nu e de partea mea in aceasta perioada. Multumesc pentru intelegere ![]() Prin urmare iata cei 3 castigatori: Locul 3 si 20 lei reducere la urmatorul joc achizitionat de pe stoc mugbe Locul 2 si 50 lei reducere la urmatorul joc achizitionat de pe stoc MrEnigma si Locul 1 care primeste la alegere un joc gratuit andrei006 Premiul pentur locul 1 este la alegere intre jocurile Sonic's Ultimate Genesis Collection , Ratchet & Clank ToD si Race Driver Grid. Avand in vedere ca Grid era pe lista de achizitii a lui andrei deja banuiesc care va fi alegerea dar sa o faca el mai bine ![]() Precizez inca odata ca extragerea a fost facuta de prietena mea deci nu eu am avut mana norocoasa/ghinionista si aveti cuvantul meu ca totul a decurs corect. Inca odata tin sa va multumesc tuturor pentru participare si sa va reamintesc ca va astept in fiecare luna la tombola unde sper sa pot oferi premii din ce in ce mai atractive ![]() Numai Bine
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | mugabe: evident ca la tine ma refeream :P
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |