![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: Bucuresti |
Opa ... i won, i won, i won ) !!!barbavali, ne auzim zilele urmatoare, ca tot vroiam sa ami iau niste jocuri. Ai dreptate, o sa iau grid si mai vreau si motogp pentru care am mai vb. bafta si merci
__________________ E6300@2800Mhz - 2x2gb Muskin 1000mhz - P35Neo2-fr - 7950GT - 2x640Gb WD - Antec P182 - Thermaltake 500W - Samsung P932B - Philips 32" tv | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | andrei006: Felicitari . Imi zici cand vrei sa ne intalnim sa iti primesti premiul. Cat despre alte jocuri banuiesc ca te referi la superbike ca moto gp nu il am pe stoc momentan :PmrENigma: Sa cresti mare Ai fost primul care a utilizat premiul.
__________________ Contact: ym: barbavali mobil: 0723578498 | ||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: Bucuresti |
barbavali: ai dreptate. vb pe mess si stabilim sa ne intalnim sa-mi iau si eu premiul si sa vad la ce joc ma hotaras, ca nu stiu ce sa cumpar ![]() Merci inca o data pt premiu
__________________ E6300@2800Mhz - 2x2gb Muskin 1000mhz - P35Neo2-fr - 7950GT - 2x640Gb WD - Antec P182 - Thermaltake 500W - Samsung P932B - Philips 32" tv | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Am luat Soul Calibur 4. Incepem tombola noua?
__________________ The net treats censorship as damage, and routes around it! http://footiecup.computergames.ro/in...d=2081&style=1 | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Tombola lunii martie a inceput. Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, poste regulamentul tombolei pe luna matie. Care sunt premiile ? Locul 1 - un joc gratuit (jocul va fi la alegere dintre mai multe titluri pe care o sa le comunic la momentul extragerii). Locul 2 - 50 de lei reducere la achizitionarea oricarui joc de pe stoc Locul 3 - 20 de lei reducere la achizitionarea oricarui joc de pe stoc Ce trebuie sa faci ca sa fii inscris? Simplu.... 1) cumperi un joc de la mine (de pe stoc sau pe comanda singura conditie fiind ca jocul sa fie achitat integral inainte de data limita a expirarii tombolei adica 31 martie) si esti automat inscris. Nu conteaza valoarea jocului ci numarul lor. Cine cumpara 2 jocuri in perioada asta va avea 2 sanse de castig, cine cumpara 3 va avea 3 bilete cu numele lui la extragerea finala, etc.... ![]() 2) a doua conditie pentru participare este ca cei ce cumpara de la mine in perioada asta sa posteze si aici pe forum pe thread-ul acesta un mesaj cu numele lor si numele jocului/jocurilor cumparate. Prin aceasta se presupune ca persoana respectiva si-a dat consimtamantul de a participa la tombola. Cine cumpara si nu lasa mesaj cu numele si jocul pana pe data de 31 martie nu va fi inclus pentru tragerea la sorti. Oferta mea cu jocuri actualizata zilnic o gasiti aici: Jocuri PS3 sigilate incepand cu 99 lei, transport gratuit oriunde in tara Cum va fi tragerea la sorti ? Tragerea la sorti va avea loc la inceputul lunii aprilie (data exacta o voi stabili eu la incheierea perioadei de tombola) si va fi in felul urmator. Fiecare participant va avea unul sau mai multe biletele cu userul sau de pe forum in functie de numarul de jocuri achizitionate. Nu am cum sa chem notar public pentru a participa la tragere deci va trebui sa aveti incredere in mine ca extragerea va fi cat se poate de corecta ![]() Cine a mai cumparat de la mine stie ca sunt om de incredere. Pentru ca tombola sa se desfasoare este nevoie ca pana la incheierea perioadei sa existe cel putin 10 participanti diferiti inscrisi. Observatii - fiecare participant la concurs se obliga sa ia la cunostinta tot regulamentul concursului scris mai sus si sa fie de acord cu el - regulamentul de mai sus poate fi modificat in situatii exceptionale, pentru a evita abuzuri sau incorectitudini - imi rezerv dreptul de a exclude din concurs orice persoana care voi considera ca dintr-un motiv sau altul nu mai merita sa participe la tombola Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie pe YM sau la telefon (vezi semnatura). Lucru important de stiut. M-am decis ca daca in aceasta luna o sa avem cel putin 20 de useri diferiti inscrisi la tombola, o sa suplimentez numarul de premii si o sa dau un joc gratuit si pentru locul 2 deci cresc sansele de castig.Pana acum avem inscrisi la tombola lunii martie urmatorii useri: arslanyy x 1 raul12 x 2 slimace21 x 2 andrei006 x 1 SirRaptor x 1
|
| | #52 (permalink) | ||
Confirm si urmatoarele inscrieri la tombola. Deci lista momentan arata astfel: arslanyy x 1 raul12 x 2 slimace21 x 2 andrei006 x 1 SirRaptor x 1 Zdrutz x 2 ^0ion x 2 exotiqre x 2 Avem deja 8 participanti si mai e destul pana la sfarsitul lunii asa ca mai astept doritori
|
| | #56 (permalink) | ||
Confirm si ultimii inscrisi la tombola si lista actualizata pe luna aceasta arata dupa cum urmeaza : arslanyy x 1 raul12 x 2 slimace21 x 2 andrei006 x 1 SirRaptor x 1 Zdrutz x 2 ^0ion x 2 exotiqre x 2 Onecloseby x 2 catza86 x 1 cristian77 x 1 11 participanti deja dar mai e loc si pentru altii
|
| | #60 (permalink) | ||
|
ma bag si eu cu mortal kombat vs dc. universe salut!
__________________ Vand 2 jocuri de xbox 360 si 1 joc de PS2 Vand replica iPhone = Hiphone v188 Vand adidasi heelys cu role modelul ninja CONTACT : sebi_boy22 ( Yahoo Messenger ) sau 0732035666 (VODAFONE) ! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |