![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Actualizez lista cu participantii la tombola: arslanyy x 1 raul12 x 2 slimace21 x 2 andrei006 x 3 SirRaptor x 1 Zdrutz x 2 ^0ion x 2 exotiqre x 2 Onecloseby x 2 catza86 x 1 cristian77 x 1 angel_dark x 1 DavidSebastian: Salutare. In cazul tau nu pot confirma inscrierea la tombola pentru ca eu pe luna martie am vandut un singur MK userului Onecloseby care deja este inscris. Te rog sa imi spui cand ai luat jocul sa nu existe vreo confuzie Sau daca cumva ai de gand sa cumperi jocul te astept oricand.
__________________ Contact: ym: barbavali mobil: 0723578498 | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
Actualizez lista cu participantii la tombola: arslanyy x 1 raul12 x 2 slimace21 x 2 andrei006 x 3 SirRaptor x 1 Zdrutz x 2 ^0ion x 2 exotiqre x 2 Onecloseby x 2 catza86 x 1 cristian77 x 1 angel_dark x 1 fanete x 1
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Scuzati am uitat sa precizez sunt eu acel user doar ca mi-am schimbat contul. Sper ca asa ma poti inscrie si sa stergi contul vechi din acea lista.
__________________ Vand 2 jocuri de xbox 360 si 1 joc de PS2 Vand replica iPhone = Hiphone v188 Vand adidasi heelys cu role modelul ninja CONTACT : sebi_boy22 ( Yahoo Messenger ) sau 0732035666 (VODAFONE) ! | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
+1 Naruto. Bine ca mi-am adus aminte.
__________________ The net treats censorship as damage, and routes around it! http://footiecup.computergames.ro/in...d=2081&style=1 | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | DavidSebastian: Am inteles deci te trec cu acest user in loc de userul Onecloseby Actualizare lista participanti (maine este ultima zi pentru cei ce doresc sa participe la tombola acestei luni) arslanyy x 1 raul12 x 2 slimace21 x 2 andrei006 x 3 SirRaptor x 2 Zdrutz x 2 ^0ion x 2 exotiqre x 2 DavidSebastian x 2 catza86 x 1 cristian77 x 1 angel_dark x 1 fanete x 1
|
| | #68 (permalink) | ||
update de lista: arslanyy x 1 raul12 x 2 slimace21 x 2 andrei006 x 3 SirRaptor x 2 Zdrutz x 2 ^0ion x 2 exotiqre x 2 DavidSebastian x 2 catza86 x 1 cristian77 x 1 angel_dark x 1 fanete x 1 White Shadow x 1
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
DavidSebastian - te-as ruga sa te mai gandesti putin si sa mai raspunzi inca o data la intrebarea aia. Valibarba te rog schimba inapoi onecloseby cu doua jocuri. DavidSebastian nu e altceva decat un .... fake | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
revizuire lista: arslanyy x 1 raul12 x 2 slimace21 x 2 andrei006 x 3 SirRaptor x 2 Zdrutz x 2 ^0ion x 2 exotiqre x 2 Onecloseby x 2 catza86 x 1 cristian77 x 1 angel_dark x 1 fanete x 1 White Shadow x 1 nikulae x 1 DavidSebastian : cred ca esti dator cu niste explicatii pentru ce ai scris aici si pentru faptul ca te-ai dat drept altcineva. In caz contrar o sa las moderatorii sa ia masurile de rigoare.
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | cristian77: din pacate mai sunt si din astia. De acum o sa fac verificari suplimentare in cazuri de genul asta ![]() Declar tombola lunii martie inchisa. Oricine va mai cumpara un joc incepand de azi se va putea inscrie automat in tombola lunii aprilie. Pentru cei ce au cumparat jocuri in martie si nu au apucat sa se inscrie mai au ocazia sa o faca pana vineri inclusiv. In week-end va avea loc tragerea la sorti si afisarea rezultatelor
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | mugabe: sa il joci cu placere. Ne mai auzim daca o sa mai vrei si altele ![]() Zdrutz: In seara asta ![]() Gata s-a terminat tragerea la sorti. Multumita inca odata prietenei care m-a ajutat cu pregatira biletelor si extragerea. Iata ce au desemnat sortii: Locul 3 si 20 lei reducere la orice joc de pe stoc este luat de catre arslanyy Locul 2 si 50 lei reducere la orice joc de pe stoc revine lui andrei006 (un tip intradevar norocos dar pana la urma norocu si-l face omu cu mana lui... a avut cele mai multe sanse )Locul 1 si marele premiu ce consta intr-un joc gratuit revine lui slimace21 Tin sa va multumesc inca odata tuturor pentru participare si sa felicit pe castigatori. Astept ca fiecare sa isi revendice premiile si declar inchisa tombola lunii martie. Desigur continuam aceasta intiativa dupa cum am mai zis si astept noi inscrieri pentru luna aprilie. Maine o sa afisez si regulamentul actualizat deci nu ezitati. Tin sa anunt acum ca pentru luna aprilie o sa ofer si niste premii speciale (nu e nici o pacaleala desi suntem in luna pacalelilor). Mai precis o sa ofer premii de popularitate tuturor celor care au participat la toate tombolele (inclusiv aprilie) asta in caz ca nu o sa iasa castigatori la premiile de baza. O sa fac si o lista cu cei care se pot califica pentru un asemenea premiu si totodata zilele urmatoare o sa si anunt in ce vor consta aceste premii. O seara buna tuturor.
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | angel_dark: Lasa ca tu impreuna cu Sir_raptor si White Shadow sunteti eligibili pentru premiile de consolare luna aceasta daca si acum participati si nu va numarati printre castigatori. E important sa si participi
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |