![]() |
| | #201 (permalink) | ||
|
Ghidul pentru modarea PSP-200x si PSP-300x (cele nemodabile pana acum, DATE CODE 8C si 8D): http://forum.computergames.ro/attach...2&d=1245237519 Modare - PROMOTIE INCHEIATA, MULTUMESC! 1) candya - XBOX 360 - rezolvat 2) chacaron - PS2 - programat 3) Costi_geo - PS2 - rezolvat 4) dinugoe22 - PS2 - rezolvat 5) DHammer - XBOX 360 - rezolvat Update XBOX 360 1) jackup - rezolvat 2) f0rester - rezolvat
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #202 (permalink) | ||
|
^^^
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #203 (permalink) | ||
|
Pregatesc o mica surpriza pentru maine, pana una alta, am un drive LiteOn nou pentru XBOX360, daca e cineva interesat.
|
| | #205 (permalink) | ||
| NOUA OFERTA PROMOTIONALA: (valabila in perioada 22 iunie 2009 - 31 iulie 2009) OP3) Modare Wii cu chip Wiikey2 original la un pret senzational. Primii 5 clienti, membrii inregistrati inainte de 22 iunie 2009, beneficiaza de pret promotional dupa cum urmeaza:
- beneficiaza de promotie o singura consola Wii pe zi (celelalte se vor reprograma in zilele urmatoare) - modarea se va face de pe o zi pe alta (se va face in pauzele dintre alte modari, in functie de timpul liber din ziua respectiva astfel incat pana a doua zi sa fie gata) - un membru nu poate beneficia de promotie decat pentru o singura consola Wii OP4) Resuscitare XBOX 360 din RROD, lipsa semnal video, E74 si restul erorilor cu aceleasi cauze ca RROD-ul = GRATUIT. Primii 5 clienti, membrii inregistrati inainte de 22 iunie 2009, beneficiaza de gratuitate. OFERTA PROMOTIONALA: (valabila in perioada 20 mai 2009 - 30 iunie 2009) OP1) OFERTA PROMOTIONALA INCHEIATA, MULTUMESC! Primii 5 clienti (membrii inregistrati ai acestui forum inainte de 20 mai 2009) care modeaza o consola Wii, XBOX sau PS2 (oricare din console, primii 5 clienti per total) beneficiaza in ordinea inscrierii la promotie de urmatoarele reduceri:
IMPORTANT!!! Pentru a beneficia de reducerile de mai sus intai scrieti aici un mesaj, dupa care imi dati PM cu un numar de telefon sau ID de Yahoo pentru a stabili de comun acord o intalnire. Atentie, urmati va rog pasii de mai sus pentru a nu aparea discutii referitoare la ordinea si numarul participantilor la promotie. Va multumesc si va astept sa va inscrieti la promotie. Aveti mai jos oferta completa de servicii oferite. ------------------------------------------------- Servicii profesionale la cel mai bun raport calitate pret, folosind scule specializate ce asigura si garanteaza reusita oricarei interventii. Pot investiga si repara defectele aparute la majoritatea consolelor existente pe piata. Garantez orice interventie pe o perioada cuprinsa intre 3 luni si 99 de ani, iar orice consola aflata in custodia mea este asigurata pe toata perioada sederii la mine. ### PSP - Playstation Portable
NOU!!! Exista acum o solutie pentru modarea PSP-200x cu placa de baza TA-088v3 si PSP-300x cu DATE CODE 8C sau 8D. Puteti face singur acasa modarea (nu mai este nevoie de Pandora) urmarind ghidul facut de mine in limba romana:
### Nintendo Wii
* Rasina a fost aplicata incepand cu urmatoarele serii de Wii: LAH1088+ / LEH2247+ / LEF1128+ (puteti verifica aici: Wii Drive Chip Database - Serial Number Estimation introducand seria de pe spatele consolei, cele cu rasina apar cu "Yes" la coloana "Glue")
### XBOX 360
30 de lei modare pentru orice drive nemodat inca
### Playstation 2 (PS2)
### Playstation 3 (PS3)
Va multumesc si va astept!
|
| | #207 (permalink) | ||
|
S-au incurcat asa singure? Ai rulat ceva homebrew? O solutie simpla nu am gasit asa pe fuga, n-am mai intalnit problema, e un fisier in flash1 care se pare ca e responsabil de lucrul asta. Probabil cel mai rapid ar fi o rescriere de soft. Daca-mi dai mai multe detalii poate gasesc o solutie mai simpla.
|
| | #209 (permalink) | ||
|
Sigur ca poti folosi, o sa updatez si ghidul cand o sa am timp.
|
| | #212 (permalink) | ||
| Quote:
Multumesc, nu am facut decat sa traduc niste instructiuni simple.
|
| | #213 (permalink) | ||
|
BLK acum , ma documentam si eu cu privire la modchip , aparatul este pt fiul meu , as vrea daca se poate sa mi spui daca chip ul care il ai tu pentru WII este cel mai bun.....nu tineam neaaparat de promotia aceea , ma intereseaza cel mai bun chip....poti sa mi spui care ar fi ? Multumesc.
__________________ CONTACT : 0767.822.777 | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
|
Este cel mai bun ca raport calitate pret. Are toate functiile pe care le au si alte chipuri, nu vei avea probleme cu el. Ai aici un review: Wiikey 2 Review Aici e site-ul oficial: Wiikey 2 Announced! Welcome to the official website of Wiikey! E upgradabil soft direct prin DVD, asa incat pe viitor daca vor fi ceva probleme de soft vei putea face update rapid fara a mai veni la mine cu el. Ce sa zic, il foloseste multa lume, nu am auzit sa se planga cineva de el. Acum depinde si ce intelegi cel mai bun. Cel mai bun ar putea insemna un chip care se monteaza fara lipituri pe placa si iti permite eventual pastrarea garantiei, dar acolo ai dezavantaje, viteza mai mica de citire, ceva incompatibilitati cu jocuri de GameCube (daca folosesti). Sunt pe drum si chipuri DriveKey (cele fara lipituri de care vorbesc).
|
| | #215 (permalink) | ||
|
Asadar, promotia noua a inceput, este acum si in primul post al acestui topic, cea veche e pe cale sa se incheie. Va astept!
|
| | #216 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ E63 | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
N-am gasit o alta solutie, cand ai timp treci pe la mine sa face o rescriere de soft, ce versiune ai acum? Poate poti face singur un update si poate se rezolva problema.
|
| | #218 (permalink) | ||
|
BLK am si eu o intrebare... Stii daca a aparut soft pentru PSP-uri cu versiunea 5.50? [ este un PSP Slim&Lite 2004 ] Sau trebuie sa mai asteptam?
__________________ http://i10.photobucket.com/albums/a1...hterSakura.jpg | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
| Quote:
Pentru mai multe te poti uita aici:Custom Firmware 5.50GEN-A | Download Custom Firmware 5.50GEN-A, PSP Hacks - PSP Slim Hacks. Succes.
__________________ Andrei Gherzan One Apple a day kicks Microsoft away. | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
Nu exista deocamdata posibilitate de downgrade de la 5.50 5.50GEN-A este numai pentru cele modabile prin metoda clasica. Mai trebuie asteptat
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |