![]() |
| | #544 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
__________________ XBOX 360 unban / uncripple HDD & Recuperare DVD Key | Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | ||||
|
| | #549 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
Undeva pana in 50 de lei in functie de ce este dus pe acolo.
__________________ XBOX 360 unban / uncripple HDD & Recuperare DVD Key | Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | ||||
|
| | #551 (permalink) | ||
|
Spune-mi te rog data de fabricatie a consolei, sau daca stii ce drive ai in ea. Deocamdata exista 1.61 numai pentru Benq si Samsung.
__________________ XBOX 360 unban / uncripple HDD & Recuperare DVD Key | Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #553 (permalink) | ||
|
Atunci putem face update la 1.61.
__________________ XBOX 360 unban / uncripple HDD & Recuperare DVD Key | Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #554 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
Salut BLK, am modat la tine acum 2 saptamani un PSP 1004, miai pus 5.50 geb-b dar am pus eu gen-d2 (nu are relevanta), ceea ce vreau sa te intreb este ca am vrut sa intru la Playstation store si mi-a cerut tara ( am dat united kingdom) si mi-a da o eroare, ce e de facut?
| ||
|
| | #555 (permalink) | ||
|
Din cate am auzit, noul soft are ceva probleme cu Playstation Store, nu cred ca e nimic de facut decat sa astepti o noua versiune. :|
|
| | #557 (permalink) | ||
|
Sigur ca da, da o fuga cu el pe la mine si rezolvam. Vineri dupa 18 sau in weekend astept un telefon de la tine si stabilim exact ce si cum.
|
| | #560 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti |
Un lucru am uitat sa til zic... Daca ai putea pune metodele de contact si in alta parte in afara de semnatura ar fii frumos (de ex pe pagina userului tau) pt ca am intrat de la scoala de pe mobil si nu imi arata semnatura :| si mam ofticat grav
__________________ Sunt shi io p-aicia ... Nu ma ignoratzi!!! | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |