![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Console PSP modate, cu garanţie
1) Consolă PSP Slim & Lite, Piano Black (neagră), modată cu ultima versiune de firmware custom 5.00 M33-6. Este ca nouă, în stare perfectă, sigilată. Pachet complet cu carticele şi încărcător. Bonus o husă (hardcase) şi cablu USB. Ofer garanţie 3 luni, plus manoperă gratuită pentru o (una) reparaţie după ieşirea din garanţie. Garanţia nu acoperă defectele apărute în urma şocurilor mecanice (ecran sau carcasă spartă, butoane lipsă, etc.) însă manopera rămâne gratuită chiar şi în aceste cazuri, pentru o (una) intervenţie. Pret 550 lei 2) Consolă PSP Slim & Lite, Ceramic White (albă), modată cu ultima versiune de firmware custom 5.00 M33-6. Este ca nouă, are însă mici zgârieturi pe spate, faţa este impecabilă, sigilată. Pachet complet cu carticele şi încărcător. Bonus o husă (hardcase) şi cablu USB. Ofer garanţie 3 luni, plus manoperă gratuită pentru o (una) reparaţie după ieşirea din garanţie. Garanţia nu acoperă defectele apărute în urma şocurilor mecanice (ecran sau carcasă spartă, butoane lipsă, etc.) însă manopera rămâne gratuită chiar şi în aceste cazuri, pentru o (una) intervenţie. Pret 550 lei Preţurile nu sunt negociabile, nu se acceptă schimburi! Ofertă valabilă atât pentru Bucureşti cât şi pentru provincie. În cazul utilizatorilor din provincie cu trader rating mic, se percepe un avans de 20% pentru acoperirea taxelor poştale în cazul neridicării coletului. Voi reveni cu poze!
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu am apucat azi să fac poze, trebuie lumină naturală şi nu am fost acasă în timpul zilei. Mâine dimineaţă vin şi pozele.
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pozele, aşa cum am promis. Am încercat să prind zgârieturile de pe spatele celui alb, dar sunt foarte fine şi greu de fotografiat, le-am încercuit pentru uşurinţă. Dacă se mai văd alte urme, sunt fie amprente, fie fire de praf din minunatul Bucureşti, ambele PSP-uri sunt impecabile în afara celor 2 zgârieturi de pe spatele celui alb.
|
| | #4 (permalink) | ||
|
A doua tranşă. Scuze pentru post-ul multiplu dar nu pot ataşa decât 5 poze la un mesaj.
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Zgârieturile, sunt 2 lungi şi fine. În ultima poză BONUSUL valabil pentru ambele PSP-uri.
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Acum cel negru.
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Gata!
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Din păcate cel alb a plecat deja acum câteva minute. Mai este cel negru impecabil. Mai am unul alb care trebuie sa vină mâine dar nu este nou, arata însă foarte bine. Voi reveni cu poze când ajunge.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ai numerele mele de telefon in fiecare semnatura, precum si IDul pentru Yahoo Messenger. EDIT: Rezervat pentru mâine dimineaţă, lui ioni220.
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! Last edited by BLK; 21-02-2009 at 22:32.. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Multumesc alexyoo, să îl foloseşti cu plăcere. Cel negru a ajuns acum 30 de minute la ioni220, a fost tare hotărât(ă) . Mai aduc zilele astea, revin cu detalii şi poze.
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Sigiliul de sub baterie este intact, asta am vrut să spun, asta am spus, că este sigilată consola, nu am spus că este sigilată cutia. Nici nu avea cum să fie sigilată cutia şi să fie şi modată. Nu a fost umblat în ea, reparată, sau mai ştiu eu ce.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
3) Consolă PSP Slim & Lite, Ceramic White (albă), modată cu ultima versiune de firmware custom 5.00 M33-6. Este în stare foarte bună, funcţionează impecabil. A venit cu o mică problemă, nu citea discurile UMD, a fost desfăcută până la ultimul şurub, curăţată, a fost remediată problema, asamblată la loc, testată temeinic şi acum este de vânzare. Poartă sigiliul meu având garanţie. Consola vine cu baterie şi încărcător, ambele originale. Ofer garanţie 1 lună, plus manoperă gratuită pentru o (una) reparaţie după ieşirea din garanţie. Garanţia nu acoperă defectele apărute în urma şocurilor mecanice (ecran sau carcasă spartă, butoane lipsă, etc.) însă manopera rămâne gratuită chiar şi în aceste cazuri, pentru o (una) intervenţie. Preţ 470 lei Preţul nu este negociabil, nu se acceptă schimburi! Ofertă valabilă atât pentru Bucureşti cât şi pentru provincie. În cazul utilizatorilor din provincie cu trader rating mic, se percepe un avans de 20% pentru acoperirea taxelor poştale în cazul neridicării coletului.
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Restul de poze. Vă aştept cu alte întrebări şi nelămuriri!
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Mulţumesc tzily, să îl foloseşti cu plăcere multă vreme de acum încolo. Săptămâna viitoare voi avea câteva PSP Fat de vânzare, în aceleaşi condiţii, cu garanţie. Voi reveni cu detalii şi poze.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
4) Consolă PSP Fat, Piano Black (neagră), modată cu ultima versiune de firmware custom 5.00 M33-6. Este în stare bună (cateva zgârieturi mici), funcţionează impecabil. A avut uşiţa de la UMD ruptă (partea de plastic), a fost desfăcută până la ultimul şurub, curăţată, a fost remediată problema, asamblată la loc, testată temeinic şi acum este de vânzare. Poartă sigiliul meu având garanţie. Consola vine cu baterie şi încărcător. Ofer garanţie 1 lună, plus manoperă gratuită pentru o (una) reparaţie după ieşirea din garanţie. Garanţia nu acoperă defectele apărute în urma şocurilor mecanice (ecran sau carcasă spartă, butoane lipsă, etc.) însă manopera rămâne gratuită chiar şi în aceste cazuri, pentru o (una) intervenţie. Preţ 370 lei Se poate adăuga un card de 8GB, preţul pentru tot pachetul fiind de 465 lei. Preţul nu este negociabil, nu se acceptă schimburi! O să revin mâine cu poze. Ofertă valabilă atât pentru Bucureşti cât şi pentru provincie. În cazul utilizatorilor din provincie cu trader rating mic, se percepe un avans de 20% pentru acoperirea taxelor poştale în cazul neridicării coletului.[/QUOTE]
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |